gözünde değerim kalmamış ..

evet kendisi üniversite okumuyor ben okuyorum bitirmek üzereyim. evet laflara çok takılıyorum çünkü çok kırılgan bir yapıya sahibim. bazen diyorum bırak gitsin ama sonra yine yapamıyorum ..

ya sen resmen benim duygularıma tercüman oluyorsun canım ya .. aynen dediğin gibi konuşuyorum olmuyo çok konuşuyosun çok sıkıyosun beni diyip duruyor. bişeyde dedirtmiyor kendine ..

evet kendisi üniversite okumuyor ben okuyorum bitirmek üzereyim. evet laflara çok takılıyorum çünkü çok kırılgan bir yapıya sahibim. bazen diyorum bırak gitsin ama sonra yine yapamıyorum ..
o zaman gerçekten bırak gitsin..
Yani seni üzen bir ilişki için neden zorluyorsun ki kendini?
Ayrıca okuldan yok mu birileri? aynı ortamı yaşayan, aynı sınav stresi falan kampüs aşkına karşı şu bana çok gereksiz geldi kızmazsan.

haklısınız sanırım bende rahat bırakmalıyım kendimide onuda .. üstüne düşmemem gerekiyor sanırım

ya sen resmen benim duygularıma tercüman oluyorsun canım ya .. aynen dediğin gibi konuşuyorum olmuyo çok konuşuyosun çok sıkıyosun beni diyip duruyor. bişeyde dedirtmiyor kendine ..

canımm ona gelmısler bellı sen kendını uzak tut hayatının merkezı yapmak en buyuk hata kı bende cok duygusal bı ınsanım kı normalde boyle degılımdır ama bu sevgılımde oldum ıste ınsan bazen kendıne engel olamıyor en ufak lafından gozlerım doluyor o yuzden tut kendını baktın konusmaklada olmuyor tavır alman lazım benımkı o olaylardan sonra bana sen degıstın dıyordu kendıne guven bıraz ve bu cocuk neden okumuyor :S yanı sen okula gıdıyorsun o bos mu gezıyor o zamna tehlıke canım bos bır adam degıldır ınsallah

ben hiç etrafıma bakmıyorum ki yani öyle bi bağlı hissediyorum ki kendimi ona 4.5 yıl önce çok kötü bi zamanda çıktı karşıma yani her şeyden vazgeçtiğimde o tuttu elimi o yüzden iyice bağlandım kopamıyorum da..

haklısınız sanırım bende rahat bırakmalıyım kendimide onuda .. üstüne düşmemem gerekiyor sanırım
hatta gorusmek ısteıdgınde sen ısım var bgnde bı kere boyle bırsey yap bakalım nolucak hep pesınden kosan sen olma kaybetmektende korma bılıyorum su anda ıcınde o korku var ama ınan senınde yanlız kalman kendını dınlemen lazım ınsan cok uzuluyor ama gecıyor oda emın ol daha guclu olarak devam edıyorsun herseye

çok kötü işte. yarın evlendiğin zaman da kopamadığın eşini kaybedebilirsin, ayrılabilirsin vs vs bir sürü şey olabilir bu hayatta. Yeni başlangıçlar yapmayı öğrenmelisin.

üniversteyi kazanmıştı ama gitmedi en çok istediği şey hava ikmale girmek o yüzden sınava falan giriyor. şimdide çalışmaya başladı kendisi. daha geleli 5 gün oldu askerdende para lazım diye işede girdi ..

teşekkür ederim dediğiniz gibi yapıcam bende uzak durucam. zaten o korku beni çok tedirgin ediyor

yıldırım aynı yere 2 kere düşmez derler ama bende oldu.adamın birine 2 yılımı verdim askerliği boyunca bekledim dönmesine az bi süre kala eski sevgilisine döndü bikaç ay atlatamadım.neyse zaman geçti bi başkasıyla tanıştım ve onun da önünde askerlik engeli vardı her şey çok güzel giderken askere gitmeden önce ben ona eski ilişkimi anlattım bak böyle böyle oldu ben aynı hatayı bi daha yapmam bana inanıyosan ben de sana inanırım dedim ve beni ailesiyle tanıştırdı beni her şey yolunda gibiydi.sonuç ne oldu salak gibi beklediğimle kaldım ve askerden izne gelmiş 1-2 haftalığına ailesine sürpriz yapmış benim haberim bile olmadı askeriyeye geri dönmüş.artık benden soğuduğunu hissettiğimde kız kardeşini arama cesaretinde bulundum aradım meğer geçenlerde burdaymış gezmiş tozmuş bana da hiç çaktırmamış o kadar canım yandı ki aptal gibi hissettim. gibisi de fazla tam bir aptalmışım. şimdi hiç kimseye güvenemiyorum çok canım yandı askerlikten çok

gerçekten çok üzüldüm bu erkekler hep neden böyle ya .. güvenmemek çok zor gerçekten benimde bu hayatta gerçekten hiç birşeye güvenim yok. bir tek ona güvendim inanır mısınız ben aileme bile güvenemiyecek duruma gelmiştim. o çıkardı beni karanlığımdan ama yine aynı karanlığa kendisi gömüyor beni ..

Ona zaman verin, daha yeni geldi. Ozlemistit bircokseyi.

Ustune asla gitmeyin. Bir kac konusma yaptiysaniz birakin zamana artik.

Ayrica "tum gun seninleyim" derken acaba neyi bahşediyor size ? Sizde bir sure musait olmayin, bunu caktirmadan yapin ama.

Sevgiliyken insanlar birbirini görmek için fırsat kollar. Bence hiç boşuna uğraşmayın. Evlenmeyi düşünüyor musunuz yaşınız kaç bilmiyorum ama. Bu tavır da bir sevgili olmaz böyle birinden eşte olmaz. Evlenince bol bol yalnız kalırsınız

evet mutlaka özlemiştir bir çok şeyi ama bende özledim onunla zaman geçirmeyi .. geldiğinden beri hep ya akrabalarnda ya ailesinin evindeydik baş başa zaman geçiremedik doğru düzgün bu yüzden bende tepki gösteriyorum. bide şöyle bişey var ben ailesinin içine beni sokmasını istemedim bişey olurda ayrılırız mahçup olurum diye o beni zorla soktu herkesin için ben herkes özlemiştir seni baş başa kalın dedim peşinden benide sürükledi. böyle yaptıktan sonra bu davranışlarda bulunmasına anlam veremiyorum ..

Belki kafasini kurcalayan durumlar vardir, ailesi v.s birseyler soylemis olabilirler. Yaninizdayken nasil peki ?

Ilgi alaka konularini acmayin sevgilinize, inanin hep ters tepiyor.

Belki kafasini kurcalayan durumlar vardir, ailesi v.s birseyler soylemis olabilirler. Yaninizdayken nasil peki ?

Ilgi alaka konularini acmayin sevgilinize, inanin hep ters tepiyor.
yanımdayken iyi mutlu tabi ben bi laf söylemedikçe .. sürekli ailesinden utanmamamı söylüyor onlar seni kızı gibi görüyor diyor. ben babama henüz açıklamadım onu söylersem geri dönüşü olmaz diyede çekiniyorum. oda artık söylememi istiyor ama bu tavırlarından sonra söylemek gelmiyor içimden ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…