hata1: hayatının merkezinde sevgilinin olması. Sen bir birey değil misin? Ondan başka planların yok mu? O mu yön verecek ne zaman görüşeceğinize?
hata 2: laflara fazla takılıp kalıyorsun.
bahsettiğin şahıs üniversite okumadıysa muhtemelen 20 li yaşların başında. Olgunlaşması için zaman var.
hata 3: kendinize program yapın. Hatfanın belli zamanlarında görüşmek üzere. Hem planlarınızı ona göre yapar zamanı dolup dolu geçirirsiniz. Siz onun gün akışı programına ayak uyduruyorsunuz.
Sonuç: mutsuz bir genç kız.
canım benımkının kuzenlerı evlı kocaman adamlar bısey farketmıyor merak etme hepsı ayrı alem..canım sen tavrını koy demıssın ztn dıyıcegını o aramadan arama yazma konusma bıraz tut kendını bu kıza noldu desın kendınıde tutma yoksa daha beter patlarsın alıp karsına guzel guzel konustun mu pekı bak bu ılışkı boyle gıtmez bırbırmıze karsı sorumluluklarımız olmak zorunda dıye :S:S eger onuda yaptıysan davranıslarınla bellı et konusmakla olmuyor sıkılıyorlar dırdır ettık oluyor sonra garıp yaratıklar yemıne dıyorum :S
o zaman gerçekten bırak gitsin..evet kendisi üniversite okumuyor ben okuyorum bitirmek üzereyim. evet laflara çok takılıyorum çünkü çok kırılgan bir yapıya sahibim. bazen diyorum bırak gitsin ama sonra yine yapamıyorum ..
Neden kul köle oluyorsunuz bu erkeklere? Degerinizi bilmesi icin firsat vermiyorsunuz ki!! Birakin ne hali varsa görsün, yapismayin sizde...Lütuf edip bana 2 saat ayiran adama ben 1 dakkami ayirmam....kendini bulunmaz hint kumasi sanmasin, bunu ona siz hissettiriyorsunuz, eeee adamda rahat, az biraz sesini yükselttimi karsisinda sus pus oturan bi sevgilisi var, ne mutlu ona...
ya sen resmen benim duygularıma tercüman oluyorsun canım ya .. aynen dediğin gibi konuşuyorum olmuyo çok konuşuyosun çok sıkıyosun beni diyip duruyor. bişeyde dedirtmiyor kendine ..
o zaman gerçekten bırak gitsin..
Yani seni üzen bir ilişki için neden zorluyorsun ki kendini?
Ayrıca okuldan yok mu birileri? aynı ortamı yaşayan, aynı sınav stresi falan kampüs aşkına karşı şu bana çok gereksiz geldi kızmazsan.
hatta gorusmek ısteıdgınde sen ısım var bgnde bı kere boyle bırsey yap bakalım nolucak hep pesınden kosan sen olma kaybetmektende korma bılıyorum su anda ıcınde o korku var ama ınan senınde yanlız kalman kendını dınlemen lazım ınsan cok uzuluyor ama gecıyor oda emın ol daha guclu olarak devam edıyorsun herseyehaklısınız sanırım bende rahat bırakmalıyım kendimide onuda .. üstüne düşmemem gerekiyor sanırım
çok kötü işte. yarın evlendiğin zaman da kopamadığın eşini kaybedebilirsin, ayrılabilirsin vs vs bir sürü şey olabilir bu hayatta. Yeni başlangıçlar yapmayı öğrenmelisin.ben hiç etrafıma bakmıyorum ki yani öyle bi bağlı hissediyorum ki kendimi ona 4.5 yıl önce çok kötü bi zamanda çıktı karşıma yani her şeyden vazgeçtiğimde o tuttu elimi o yüzden iyice bağlandım kopamıyorum da..
canımm ona gelmısler bellısen kendını uzak tut hayatının merkezı yapmak en buyuk hata kı bende cok duygusal bı ınsanım kı normalde boyle degılımdır ama bu sevgılımde oldum ıste ınsan bazen kendıne engel olamıyor en ufak lafından gozlerım doluyor o yuzden tut kendını baktın konusmaklada olmuyor tavır alman lazım benımkı o olaylardan sonra bana sen degıstın dıyordu kendıne guven bıraz ve bu cocuk neden okumuyor :S yanı sen okula gıdıyorsun o bos mu gezıyor o zamna tehlıke canım bos bır adam degıldır ınsallah
hatta gorusmek ısteıdgınde sen ısım var bgnde bı kere boyle bırsey yap bakalım nolucak hep pesınden kosan sen olma kaybetmektende korma bılıyorum su anda ıcınde o korku var ama ınan senınde yanlız kalman kendını dınlemen lazım ınsan cok uzuluyor ama gecıyor oda emın ol daha guclu olarak devam edıyorsun herseye
yıldırım aynı yere 2 kere düşmez derler ama bende oldu.adamın birine 2 yılımı verdim askerliği boyunca bekledim dönmesine az bi süre kala eski sevgilisine döndü bikaç ay atlatamadım.neyse zaman geçti bi başkasıyla tanıştım ve onun da önünde askerlik engeli vardı her şey çok güzel giderken askere gitmeden önce ben ona eski ilişkimi anlattım bak böyle böyle oldu ben aynı hatayı bi daha yapmam bana inanıyosan ben de sana inanırım dedim ve beni ailesiyle tanıştırdı beni her şey yolunda gibiydi.sonuç ne oldu salak gibi beklediğimle kaldım ve askerden izne gelmiş 1-2 haftalığına ailesine sürpriz yapmış benim haberim bile olmadı askeriyeye geri dönmüş.artık benden soğuduğunu hissettiğimde kız kardeşini arama cesaretinde bulundum aradım meğer geçenlerde burdaymış gezmiş tozmuş bana da hiç çaktırmamış o kadar canım yandı ki aptal gibi hissettim. gibisi de fazla tam bir aptalmışım. şimdi hiç kimseye güvenemiyorum çok canım yandı askerlikten çok
merhaba kızlar. ben bana akıl vermenizi istiyorum lütfen bana yardım edin ben kendim artık hiç bişey düşünemiyorum. 4.5 yıllık bir ilişkim var. her ilişkide olduğu gibi bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyor. sevgilim askerden daha yeni geldi ve askerdeyken bana o kadar çok söz verdiki şimdi sözlerinin hiç birini tutmuyor. beni hep arka plana itiyor gibi geliyor. bende o kadar çok kırıldım ki ona artık en küçük şeylerde bile ağlarken buluyorum kendimi. ben mi abartıyorum içimde bilmiyorum ama benden önce hep arkadaşları var. ben onu görmek için can atıyorum benimleyken yanımda fazla durmuyor her seferinde yarın tüm gün seninleyim diyor ama o tüm gün en fazla 2 saat oluyor. bana o kadar çok sırtını dönüyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. ona bunları anlatmak istiyorum açık açık konuşunca anlamıyor sinirlenip kavga çıkarıyor. bende susuyorum ama sustukça canım yanıyo. ben nasıl konuşabilirim onunla ne diyebilirim de anlatabilirim bana kendimi değersiz hissettirdiğini söyleyebilirim. yardım edin nolur. yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama yüzünü gördüğümde yapamıyorum susuyorum ama içim içimi yiyor. bu değersiz duygusu içimi yiyip bitiriyor lütfen bana bir akıl verin(
merhaba kızlar. ben bana akıl vermenizi istiyorum lütfen bana yardım edin ben kendim artık hiç bişey düşünemiyorum. 4.5 yıllık bir ilişkim var. her ilişkide olduğu gibi bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyor. sevgilim askerden daha yeni geldi ve askerdeyken bana o kadar çok söz verdiki şimdi sözlerinin hiç birini tutmuyor. beni hep arka plana itiyor gibi geliyor. bende o kadar çok kırıldım ki ona artık en küçük şeylerde bile ağlarken buluyorum kendimi. ben mi abartıyorum içimde bilmiyorum ama benden önce hep arkadaşları var. ben onu görmek için can atıyorum benimleyken yanımda fazla durmuyor her seferinde yarın tüm gün seninleyim diyor ama o tüm gün en fazla 2 saat oluyor. bana o kadar çok sırtını dönüyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. ona bunları anlatmak istiyorum açık açık konuşunca anlamıyor sinirlenip kavga çıkarıyor. bende susuyorum ama sustukça canım yanıyo. ben nasıl konuşabilirim onunla ne diyebilirim de anlatabilirim bana kendimi değersiz hissettirdiğini söyleyebilirim. yardım edin nolur. yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama yüzünü gördüğümde yapamıyorum susuyorum ama içim içimi yiyor. bu değersiz duygusu içimi yiyip bitiriyor lütfen bana bir akıl verin(
evet mutlaka özlemiştir bir çok şeyi ama bende özledim onunla zaman geçirmeyi .. geldiğinden beri hep ya akrabalarnda ya ailesinin evindeydik baş başa zaman geçiremedik doğru düzgün bu yüzden bende tepki gösteriyorum. bide şöyle bişey var ben ailesinin içine beni sokmasını istemedim bişey olurda ayrılırız mahçup olurum diye o beni zorla soktu herkesin için ben herkes özlemiştir seni baş başa kalın dedim peşinden benide sürükledi. böyle yaptıktan sonra bu davranışlarda bulunmasına anlam veremiyorum ..Ona zaman verin, daha yeni geldi. Ozlemistit bircokseyi.
Ustune asla gitmeyin. Bir kac konusma yaptiysaniz birakin zamana artik.
Ayrica "tum gun seninleyim" derken acaba neyi bahşediyor size ? Sizde bir sure musait olmayin, bunu caktirmadan yapin ama.
yanımdayken iyi mutlu tabi ben bi laf söylemedikçe .. sürekli ailesinden utanmamamı söylüyor onlar seni kızı gibi görüyor diyor. ben babama henüz açıklamadım onu söylersem geri dönüşü olmaz diyede çekiniyorum. oda artık söylememi istiyor ama bu tavırlarından sonra söylemek gelmiyor içimden ..Belki kafasini kurcalayan durumlar vardir, ailesi v.s birseyler soylemis olabilirler. Yaninizdayken nasil peki ?
Ilgi alaka konularini acmayin sevgilinize, inanin hep ters tepiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?