mrb tatlım.. 1 ay öncesi bende aynı durumdaydım ve ne yapsan hıç bı ışe yaramıyor. yarın tüm gün senınleyım dıyıp hıç gelmıyodu. nerdesın dıe mesaj atıyodum mesela gündüz saat 1 2 gıbı gece 3 4 bana gerı mesaj atıyodu. arkadaşları hep ön plandaydı ve hiç bı düzelme olmadı.. bence o senı terketmeden sen ayrıl öle daha az acıyacak
Baskasi mi var acaba ?
askerdeyken her kesten uzak olmak zor olmus. Yalnizken de sana bi suru sozleri ilgisiz kalmamak icin vermis. Eee gelince de arkadaslarla takilmis, sozler de unutulmus.kesinlikle düşünmüyorum. ondan ayrılabileceğimi düşündüğü an götürüp beni tüm ailesiyle tanıştırdı akrabalar dahil evlenceğimizi herkese söylüyor ama hep arkadaşlarıyla görüşmek istiyor. beni hep ihmal ediyor
Sizin onu bırakmayacağınızdan eminse böyle davranması normal. Bazı erkekler böyle arkadaş dedi mi akan sular durur ve büyük ihtimal sana yaptıklarının farkında değil eminim abarttığını düşünüyo. Kavga çıkarırsada çıkarsın susma tatlı dille anlatmaya çalış zorla anlat gerekirse kırıldığını özellikle vurgula
ona bu ilişkiyi böyle giderse bitirebileceğimi söyledim. ancak beni götürdü tüm ailesiyle tanıştırdı akrabalarıda dahil. annesi babası artık herkes evlenicez gözüyle bakıyor bize. böyle yaptığı için kendini rahat hissediyor artık ondan kopamayacağımı düşünüyor. beni kırıp üzdüğünün farkında bile değil belkide.. o beni terk etmez diye düşünüyorum ama benide nasıl olsa elindeyim diye arka planda tutuyor gibi geliyor. işte bunu ona anlatmak istiyrum
O mesaj atmıyosa sen de atma o arayana kadar arama ilk başta bu ona rahatlık getirse de sonra değerini fark etmesini sağlar üzerine gitme arama sorma kendini fark ettir.merhaba kızlar. ben bana akıl vermenizi istiyorum lütfen bana yardım edin ben kendim artık hiç bişey düşünemiyorum. 4.5 yıllık bir ilişkim var. her ilişkide olduğu gibi bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyor. sevgilim askerden daha yeni geldi ve askerdeyken bana o kadar çok söz verdiki şimdi sözlerinin hiç birini tutmuyor. beni hep arka plana itiyor gibi geliyor. bende o kadar çok kırıldım ki ona artık en küçük şeylerde bile ağlarken buluyorum kendimi. ben mi abartıyorum içimde bilmiyorum ama benden önce hep arkadaşları var. ben onu görmek için can atıyorum benimleyken yanımda fazla durmuyor her seferinde yarın tüm gün seninleyim diyor ama o tüm gün en fazla 2 saat oluyor. bana o kadar çok sırtını dönüyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. ona bunları anlatmak istiyorum açık açık konuşunca anlamıyor sinirlenip kavga çıkarıyor. bende susuyorum ama sustukça canım yanıyo. ben nasıl konuşabilirim onunla ne diyebilirim de anlatabilirim bana kendimi değersiz hissettirdiğini söyleyebilirim. yardım edin nolur. yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama yüzünü gördüğümde yapamıyorum susuyorum ama içim içimi yiyor. bu değersiz duygusu içimi yiyip bitiriyor lütfen bana bir akıl verin(
bu duruma senindim canım senın adına ne güzel ailesiyle tanıitırmış. belkıde öyle düşünüyo. bi anlat canım belki seni anla :) ınşallah sorununuz olmas. mutluluklar dilerim :)
Belkide capkinlik pesinde ve siz evlenecegi kiz modundasinizdir. Not:Ailesiyle tanistirmasi evleneceginiz anlamina gelmez tatlim ya biriyle tanisip asik olursa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?