- 2 Kasım 2014
- 2.308
- 2.370
- 168
merhaba kızlar. ben bana akıl vermenizi istiyorum lütfen bana yardım edin ben kendim artık hiç bişey düşünemiyorum. 4.5 yıllık bir ilişkim var. her ilişkide olduğu gibi bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyor. sevgilim askerden daha yeni geldi ve askerdeyken bana o kadar çok söz verdiki şimdi sözlerinin hiç birini tutmuyor. beni hep arka plana itiyor gibi geliyor. bende o kadar çok kırıldım ki ona artık en küçük şeylerde bile ağlarken buluyorum kendimi. ben mi abartıyorum içimde bilmiyorum ama benden önce hep arkadaşları var. ben onu görmek için can atıyorum benimleyken yanımda fazla durmuyor her seferinde yarın tüm gün seninleyim diyor ama o tüm gün en fazla 2 saat oluyor. bana o kadar çok sırtını dönüyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. ona bunları anlatmak istiyorum açık açık konuşunca anlamıyor sinirlenip kavga çıkarıyor. bende susuyorum ama sustukça canım yanıyo. ben nasıl konuşabilirim onunla ne diyebilirim de anlatabilirim bana kendimi değersiz hissettirdiğini söyleyebilirim. yardım edin nolur. yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama yüzünü gördüğümde yapamıyorum susuyorum ama içim içimi yiyor. bu değersiz duygusu içimi yiyip bitiriyor lütfen bana bir akıl verin
(