• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gözünde değerim kalmamış ..

melekes

her şerde bir hayır vardır ..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
2.308
2.370
168
merhaba kızlar. ben bana akıl vermenizi istiyorum lütfen bana yardım edin ben kendim artık hiç bişey düşünemiyorum. 4.5 yıllık bir ilişkim var. her ilişkide olduğu gibi bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyor. sevgilim askerden daha yeni geldi ve askerdeyken bana o kadar çok söz verdiki şimdi sözlerinin hiç birini tutmuyor. beni hep arka plana itiyor gibi geliyor. bende o kadar çok kırıldım ki ona artık en küçük şeylerde bile ağlarken buluyorum kendimi. ben mi abartıyorum içimde bilmiyorum ama benden önce hep arkadaşları var. ben onu görmek için can atıyorum benimleyken yanımda fazla durmuyor her seferinde yarın tüm gün seninleyim diyor ama o tüm gün en fazla 2 saat oluyor. bana o kadar çok sırtını dönüyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. ona bunları anlatmak istiyorum açık açık konuşunca anlamıyor sinirlenip kavga çıkarıyor. bende susuyorum ama sustukça canım yanıyo. ben nasıl konuşabilirim onunla ne diyebilirim de anlatabilirim bana kendimi değersiz hissettirdiğini söyleyebilirim. yardım edin nolur. yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama yüzünü gördüğümde yapamıyorum susuyorum ama içim içimi yiyor. bu değersiz duygusu içimi yiyip bitiriyor lütfen bana bir akıl verin :((

Genelde askerde erkekler atıp tutar oranın verdiği bir psikoloji sanırım.. Yalnız yanınızda çok durmaması hemen gitmesi hoş değil en çok sizinle olmak istemeliydi..

Askerde sıkıyı görünce elbette ona daha çok ilgi göster diye sana dünyanın sözünü verecek.:KK66:
Askerden yeni geldi dedin, bir süre gözlemle.
Kendisine çeki düzen verip vermeyeceği zamanla belli olur.

mrb tatlım.. 1 ay öncesi bende aynı durumdaydım ve ne yapsan hıç bı ışe yaramıyor. yarın tüm gün senınleyım dıyıp hıç gelmıyodu. nerdesın dıe mesaj atıyodum mesela gündüz saat 1 2 gıbı gece 3 4 bana gerı mesaj atıyodu. arkadaşları hep ön plandaydı ve hiç bı düzelme olmadı.. bence o senı terketmeden sen ayrıl öle daha az acıyacak

Nasil soyleyebilirim demissiniz de...

'Yarin tum gun seninleyim' deyip en fazla iki saat yaninizda kaliyormus.

'Neden bana yalan soyluyorsun, tutamayacagin sozler veriyorsun?' diyebilirsiniz mesela...

mrb tatlım.. 1 ay öncesi bende aynı durumdaydım ve ne yapsan hıç bı ışe yaramıyor. yarın tüm gün senınleyım dıyıp hıç gelmıyodu. nerdesın dıe mesaj atıyodum mesela gündüz saat 1 2 gıbı gece 3 4 bana gerı mesaj atıyodu. arkadaşları hep ön plandaydı ve hiç bı düzelme olmadı.. bence o senı terketmeden sen ayrıl öle daha az acıyacak

ona bu ilişkiyi böyle giderse bitirebileceğimi söyledim. ancak beni götürdü tüm ailesiyle tanıştırdı akrabalarıda dahil. annesi babası artık herkes evlenicez gözüyle bakıyor bize. böyle yaptığı için kendini rahat hissediyor artık ondan kopamayacağımı düşünüyor. beni kırıp üzdüğünün farkında bile değil belkide.. o beni terk etmez diye düşünüyorum ama benide nasıl olsa elindeyim diye arka planda tutuyor gibi geliyor. işte bunu ona anlatmak istiyrum

Baskasi mi var acaba ?

kesinlikle düşünmüyorum. ondan ayrılabileceğimi düşündüğü an götürüp beni tüm ailesiyle tanıştırdı akrabalar dahil evlenceğimizi herkese söylüyor ama hep arkadaşlarıyla görüşmek istiyor. beni hep ihmal ediyor

kesinlikle düşünmüyorum. ondan ayrılabileceğimi düşündüğü an götürüp beni tüm ailesiyle tanıştırdı akrabalar dahil evlenceğimizi herkese söylüyor ama hep arkadaşlarıyla görüşmek istiyor. beni hep ihmal ediyor
askerdeyken her kesten uzak olmak zor olmus. Yalnizken de sana bi suru sozleri ilgisiz kalmamak icin vermis. Eee gelince de arkadaslarla takilmis, sozler de unutulmus.

Sizin onu bırakmayacağınızdan eminse böyle davranması normal. Bazı erkekler böyle arkadaş dedi mi akan sular durur ve büyük ihtimal sana yaptıklarının farkında değil eminim abarttığını düşünüyo. Kavga çıkarırsada çıkarsın susma tatlı dille anlatmaya çalış zorla anlat gerekirse kırıldığını özellikle vurgula

Sizin onu bırakmayacağınızdan eminse böyle davranması normal. Bazı erkekler böyle arkadaş dedi mi akan sular durur ve büyük ihtimal sana yaptıklarının farkında değil eminim abarttığını düşünüyo. Kavga çıkarırsada çıkarsın susma tatlı dille anlatmaya çalış zorla anlat gerekirse kırıldığını özellikle vurgula

dediğiniz gibi anlatmak istiyorum anlamıyor. arkadaşlarıyla çıkıyor diye onu kıskandığımı düşünüyor ve onu artık kıskanmamamı istiyor ama kıskançlıkla alakası yok. ben benimlede vakit geçirsin istiyorum bunu anlatcak bir yol bulamıyorum. kuru kuruya konuşmakla anlamıyo beni

ona bu ilişkiyi böyle giderse bitirebileceğimi söyledim. ancak beni götürdü tüm ailesiyle tanıştırdı akrabalarıda dahil. annesi babası artık herkes evlenicez gözüyle bakıyor bize. böyle yaptığı için kendini rahat hissediyor artık ondan kopamayacağımı düşünüyor. beni kırıp üzdüğünün farkında bile değil belkide.. o beni terk etmez diye düşünüyorum ama benide nasıl olsa elindeyim diye arka planda tutuyor gibi geliyor. işte bunu ona anlatmak istiyrum

bu duruma senindim canım senın adına ne güzel ailesiyle tanıitırmış. belkıde öyle düşünüyo. bi anlat canım belki seni anla :) ınşallah sorununuz olmas. mutluluklar dilerim :)

merhaba kızlar. ben bana akıl vermenizi istiyorum lütfen bana yardım edin ben kendim artık hiç bişey düşünemiyorum. 4.5 yıllık bir ilişkim var. her ilişkide olduğu gibi bizimde kavga ettiğimiz zamanlar oluyor. sevgilim askerden daha yeni geldi ve askerdeyken bana o kadar çok söz verdiki şimdi sözlerinin hiç birini tutmuyor. beni hep arka plana itiyor gibi geliyor. bende o kadar çok kırıldım ki ona artık en küçük şeylerde bile ağlarken buluyorum kendimi. ben mi abartıyorum içimde bilmiyorum ama benden önce hep arkadaşları var. ben onu görmek için can atıyorum benimleyken yanımda fazla durmuyor her seferinde yarın tüm gün seninleyim diyor ama o tüm gün en fazla 2 saat oluyor. bana o kadar çok sırtını dönüyor ki kendimi çok değersiz hissediyorum. ona bunları anlatmak istiyorum açık açık konuşunca anlamıyor sinirlenip kavga çıkarıyor. bende susuyorum ama sustukça canım yanıyo. ben nasıl konuşabilirim onunla ne diyebilirim de anlatabilirim bana kendimi değersiz hissettirdiğini söyleyebilirim. yardım edin nolur. yüzyüze gelip konuşmak istiyorum ama yüzünü gördüğümde yapamıyorum susuyorum ama içim içimi yiyor. bu değersiz duygusu içimi yiyip bitiriyor lütfen bana bir akıl verin :KK43:(
O mesaj atmıyosa sen de atma o arayana kadar arama ilk başta bu ona rahatlık getirse de sonra değerini fark etmesini sağlar üzerine gitme arama sorma kendini fark ettir.

yüz yüze konuşamıyorsan ve kavga çıkıyorsa.duygularını anlatamıyorsan ona uzun bir mesaj çek.bütün duygularını hislerini üzüntülerini yaz.kırıldığını değersiz hissettiğini her şeyi yaz.birkaç saat içinde sana cvp atar yada arar.işte tam bu noktada sen cevapta yazma ararsa da açma.senin için zor olacak belki ama sık dişini biraz dayan ve cvp atma bir süre

4.5 yildir benden baskasi olmadi bu kiz beni seviyo nasil olsa ayrilmaz diye arkadaslariyla gezip tozuyodur. Tamam arkadaslariyla gezsin de herseyin bi siniri var seni ihmal etmemesi gerekir. Cepte oldugunu hissettirme o yazmadan yazma sende arkadaslarinla gorus baska seylere zaman ayir. Hadi kisa sureligine duzelttin bu sekilde diyelim ama ya evlenince ne olucak boyle insanlarla karsilasinca hep evlenince mutsuz olacagimi dusunurum. Sanki 40 yillik evlisinde ask bitmis monotonluga gecmissiniz iyi dusun

Belkide capkinlik pesinde ve siz evlenecegi kiz modundasinizdir. Not:Ailesiyle tanistirmasi evleneceginiz anlamina gelmez tatlim ya biriyle tanisip asik olursa?

bu duruma senindim canım senın adına ne güzel ailesiyle tanıitırmış. belkıde öyle düşünüyo. bi anlat canım belki seni anla :) ınşallah sorununuz olmas. mutluluklar dilerim :)

teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur anlattığımda anlar beni fikirlerin için teşekkür ederim karamsar düşünmeye başlamıştım iyice :)

Belkide capkinlik pesinde ve siz evlenecegi kiz modundasinizdir. Not:Ailesiyle tanistirmasi evleneceginiz anlamina gelmez tatlim ya biriyle tanisip asik olursa?

ama ailesi onun üzerinde çok yüksek bi baskı kurmuşlar eğer gerçekten evlenmeyi düşünmüyosan getirme demiş bunu annesi kendi ağzıyla söyledi bana ve o beni götürdü yinede .. en korktuğu şeyinde ailesine rezil olmak olduğunu biliyorum.

Back
X