Gözünden tamamen düştüm sanırım...

Sessiz sedasiz biten iliskilerde geri dönüs pek olmaz genelde. Istemiyorum diyince biraz gözün dönmüs gibi. Henüz 21 yasindasin. Biraz olgunlasmaya tecrübe edinmeye ve önceliklerini gözden gecirip kendi ayaklarinin üsütünde durmaya ihtiyacin var. Kendimi yanlis tanitim istemeden oldu diye birseyde yok. Ikili iliskiler anlaminda daha cok toysun belliki.
Benim için ilkti o ve kaybetmekten çok korkup saçmaladım, şu an düşününce o kadar çok pişman oluyorum kendime o kadar kızıyorum ki, canım çok acıyor sürekli anılarımız geliyor aklıma

Tartismalarinizin sebebi ne? Ilgi beklerken sen adami ilgiden bunaltmissin anlasilan. Biraz uzak dur mesaj atma ve arama. Birak o merak etsin seni. Merak etmiyorsa da zaten bitmistir. Kendini daha fazla dusurme gozunde.

Benim için ilkti o ve kaybetmekten çok korkup saçmaladım, şu an düşününce o kadar çok pişman oluyorum kendime o kadar kızıyorum ki, canım çok acıyor sürekli anılarımız geliyor aklıma

aslinda anliyorum seni ilk sevgilimi bende acayip bunaltirdim o cevap vermedikce tlf acmadikca sinirimden arardim bi kere 300 keremi ne aramisim :D Sen hicbirsey yapma derslerine odaklanmaya calis zaten aklina gelmemeye baslar o sana gercekten deger veriyorsa biraz zaman sonra gelir. Ve en önemlisi hatalarindan ders cikarman.

Doğru söylüyorsunuz, ben hata ettim böyle yapmamalıydım ama o an idrak edemedim öyle ilgisiz davranınca korktum kaybetmekten ne diyeceğimi bilemedim, canım çok yanıyor sadece ve çok pişmanım o hareketlerim için kendime çok kızıyorum
Kimseyi kaybetmekten korkma.Dünya ondan ibaret değil.Bir insan ilgisizse sen de ilgini kes.Kendinden daha değerli değil.

Ben bu çok seviyorum,ayyy kaybetmekten korkuyorum şeysine inanmıyorum.
Hayır efendim sevmiyoruz. Basbayağı yalnız kalmaktan korkuyoruz.
Mesaj gelmeyince,arama olmayınca içimiz rahat etmiyor. Kurtlanıyoruz.
Sevgiymiş şuymuş buymuş ı-ıhhh gram inanmıyorum.
Zamane aşklarından da zerre hazzetmiyorum.
Teknolojiye de gıcığım. :KK12::63:
Neyse :KK14:

Yaklaşık bir yıldır devam eden bir ilişkimiz var, çok iyi bir insan ama sürekli tartışmalarımız oluyor, oluyordu.. Ben bazen onun üzerine gereksiz geldim, o benim üzerime geldi.. Tartışmalarımızda 10 kere tartışma oldursa 9unda ben aradım, o açmadı ısrarla aradım, yalvardım, acındırmak için sırf arasın diye saatlerce ısrar ettim, acındırmak için ama arasın diye bazı şeyleri abarttım işte kendime bir şey yapabilirim gibi.. Ama tamamen kaybetme korkusundan, ben onu çok seviyorum kaybetmekten hep çok korktum ve bundan dolayı çok hata yaptım. Dün bu rezilce davranışlarımı yine sergiledim ve artık ne cevap veriyor ne arıyor.. Biraz başkalarıyla olmaya ihtiyacı olduğunu, benim çok anlayışsız davrandığımı, kendimi bir şey sanıp onun benden vazgeçemeyeceğini düşündüğümü söyledi, ben ilgi istedikçe bana dünya etrafında dönüyor sanıyorsun dedi. O kadar çok aradım, özürler diledim mesajla hiçbir cevap vermedi, ben onu çok severken yaptıklarım yüzünden kaybettim sanırım. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, tek bildiğim her şey benim yüzümden oldu, kendimi iyice düşürdüm, kendimden iyice nefret eder oldum artık.. Bana yardım edin dayanamıyorum, hiçbir şey düşünemiyorum, onun beni tanımadığını çünkü benim ilişkide olduğumdan çok kötü bir karakter sergilediğimi düşünüyorum, onu çok seviyorum ne olur bir akıl verin bir şey söyleyin, soğuduysa ayrılık mesajı atar mı bana yoksa böyle sessiz biter mi, peki benim kalbimdeki yara acı nasıl geçecek, beynim uyuştu artık, sınavlarım başladı ve ben bir gram odaklanmıyorum düşünemiyorum, sınav da değiş önemli olan halimi anlayın diye söylüyorum, ben n yapayım içim içimi yiyor, bir akıl verin nolur çok çaresizim
konu sahibi
Sana özelden,derdine derman olacak bi video attım.

Son düzenleme:
ağlaya ağlaya çalış ama bütlere kalma.

madem okuyorsun biraz okuluna odaklan. hayatının odak noktasını kendine çekmelisin.

o, o diyip durma. sen bugün nasıl hissediyorsun, canın bugün ne yapmak istiyor, kahve içmek mi? çağır bi arkadaşını iç, kimse mi yok, git tek başına iç, keyif çat.

canın x şehrine mi gitmek istedi, tatilde bi akraban ya da arkadaşına kalacak şekilde git, onun gelmesini bekleme, biraz özgür ol, biraz bağımsız ol, biraz gururlu ol.

ne yazık ki toyluktan böyle şeyler herkes yapabiliyor, kendini toparlarsın, madem pişman olmuşsun bir daha yapma. en önemli şey saygı, kendine saygı duydurt, acındırtma.

Tartismalarinizin sebebi ne? Ilgi beklerken sen adami ilgiden bunaltmissin anlasilan. Biraz uzak dur mesaj atma ve arama. Birak o merak etsin seni. Merak etmiyorsa da zaten bitmistir. Kendini daha fazla dusurme gozunde.
Sebebi onun zamanla ilgisizleşip beni kısıtlayıp kendisinin her istediğini yapmasıydı, ben de kendimi düşürdüm gözünde çok utanıyorum

Ben bu çok seviyorum,ayyy kaybetmekten korkuyorum şeysine inanmıyorum.
Hayır efendim sevmiyoruz. Basbayağı yalnız kalmaktan korkuyoruz.
Mesaj gelmeyince,arama olmayınca içimiz rahat etmiyor. Kurtlanıyoruz.
Sevgiymiş şuymuş buymuş ı-ıhhh gram inanmıyorum.
Zamane aşklarından da zerre hazzetmiyorum.
Teknolojiye de gıcığım. :KK12::63:
Neyse :KK14:
Ben de sevmiyorum teknolojiyi, bilmiyorum ki neden böyle yaptım inanın bilmiyorum sadece canım çok yanıyor bunu biliyorum

ağlaya ağlaya çalış ama bütlere kalma.

madem okuyorsun biraz okuluna odaklan. hayatının odak noktasını kendine çekmelisin.

o, o diyip durma. sen bugün nasıl hissediyorsun, canın bugün ne yapmak istiyor, kahve içmek mi? çağır bi arkadaşını iç, kimse mi yok, git tek başına iç, keyif çat.

canın x şehrine mi gitmek istedi, tatilde bi akraban ya da arkadaşına kalacak şekilde git, onun gelmesini bekleme, biraz özgür ol, biraz bağımsız ol, biraz gururlu ol.

ne yazık ki toyluktan böyle şeyler herkes yapabiliyor, kendini toparlarsın, madem pişman olmuşsun bir daha yapma. en önemli şey saygı, kendine saygı duydurt, acındırtma.
Çok doğru söylemişsiniz, saygıyı oluşturmak çok önemli ben beceremedim bunu, istemeden o kadar saçma sapan davrandım ki çok utanıyorum düşündükçe benden ne kadar soğusa haklı ne diyebilirim :(

aslinda anliyorum seni ilk sevgilimi bende acayip bunaltirdim o cevap vermedikce tlf acmadikca sinirimden arardim bi kere 300 keremi ne aramisim :KK70: Sen hicbirsey yapma derslerine odaklanmaya calis zaten aklina gelmemeye baslar o sana gercekten deger veriyorsa biraz zaman sonra gelir. Ve en önemlisi hatalarindan ders cikarman.
Çok ders çıkardım çok, inşallah bunları uygulayabilirim. Çok utanıyorum sadece benden soğumakta haklı ve dönmeyecek diyebiliyorum kendimden nefret eder oldum:(

Böyle adamların dötünü havaya kaldırıyosunuz ondan sonra da ahlanıp vahlanıyorsunuz :işsiz:Hep söylerim insan kendine değer vermezse elin adamı hiç vermez En Büyük KK

Back
X