Yaklaşık bir yıldır devam eden bir ilişkimiz var, çok iyi bir insan ama sürekli tartışmalarımız oluyor, oluyordu.. Ben bazen onun üzerine gereksiz geldim, o benim üzerime geldi.. Tartışmalarımızda 10 kere tartışma oldursa 9unda ben aradım, o açmadı ısrarla aradım, yalvardım, acındırmak için sırf arasın diye saatlerce ısrar ettim, acındırmak için ama arasın diye bazı şeyleri abarttım işte kendime bir şey yapabilirim gibi.. Ama tamamen kaybetme korkusundan, ben onu çok seviyorum kaybetmekten hep çok korktum ve bundan dolayı çok hata yaptım. Dün bu rezilce davranışlarımı yine sergiledim ve artık ne cevap veriyor ne arıyor.. Biraz başkalarıyla olmaya ihtiyacı olduğunu, benim çok anlayışsız davrandığımı, kendimi bir şey sanıp onun benden vazgeçemeyeceğini düşündüğümü söyledi, ben ilgi istedikçe bana dünya etrafında dönüyor sanıyorsun dedi. O kadar çok aradım, özürler diledim mesajla hiçbir cevap vermedi, ben onu çok severken yaptıklarım yüzünden kaybettim sanırım. Şimdi ne yapacağımı bilemiyorum, tek bildiğim her şey benim yüzümden oldu, kendimi iyice düşürdüm, kendimden iyice nefret eder oldum artık.. Bana yardım edin dayanamıyorum, hiçbir şey düşünemiyorum, onun beni tanımadığını çünkü benim ilişkide olduğumdan çok kötü bir karakter sergilediğimi düşünüyorum, onu çok seviyorum ne olur bir akıl verin bir şey söyleyin, soğuduysa ayrılık mesajı atar mı bana yoksa böyle sessiz biter mi, peki benim kalbimdeki yara acı nasıl geçecek, beynim uyuştu artık, sınavlarım başladı ve ben bir gram odaklanmıyorum düşünemiyorum, sınav da değiş önemli olan halimi anlayın diye söylüyorum, ben n yapayım içim içimi yiyor, bir akıl verin nolur çok çaresizim