• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gözyaşı silah mıdır?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
doğru yere mi konu açtım bilmiyorum ama gözyaşı silah mıdır? yani karşınızdaki insanın zaafı varsa gözyaşı dökmenize, bunu kasıtlı yapar mısınız bazen de olsa?

ewettt gözyaşı çok etkili bi silahtır..ama bu silahı zamanında ve yerinde kullanmazsan yani sürekli bi şekilde her yerde kullanırsan ayrıca içinden gelerek değilde yapmacık olarak yaparsan hani derler ya timsah gözyaşı diyee işte onu yaparsan o zaman o etkili silahla karşındakini değil kendini vurursun ve kendini küçültürsün.......umarım anlatabildim

Çok duygusal bi yapım var yolda yaşlı bi adam eskici arabasını yokuş yukarı tasımaya çalıştığını görsem bile ağlamaklı oluyrum. Ama bunu sevdiğime kullanacak kadar düşmedim.. 3 yıllık beraberliğimizde sadece iki kez oldu. O da keşke olmasaydı üzgünüm yinede .

evet öyledir hassasa karşıdaki tabii ama genelde hayatti bir konuyu kabul ettirrken kasarım ağlamak için ve hep tuttu bu numara :9:

Yanlış yerde kullanırsan, düzenli ve yapmacık olursa o silah bi gün seni vurur :)

çok samimi gelmiyor bana. küçük zaferler büyük yenilgiler doğrur mantığındayım. o an o durumu üç beş göz yaşınla kurtarmış olabilirim ama bu problemi hepten ortadan kaldırmadığı gibi ileride tekrar ısıtılıp önüme konacaktır,konuşulup bir sonuca varılamamıştır çünkü.düz bir yapım var,ağlamakla da hiç bir sorun çözülmediğini bana daha kreş zamanındaki öğretmenim öğretmiştir...25 yılı aşkın bir zaman geçti üzerinden,hala kadına hak veriyorum...

kızlar ben zaten öyle numaradan falan ağlamayı beceremem...acının yüreğime oturduğu zamanlar bile ben her ne kadar hıçkıra hıçkıra ağlamak istesemde en fazla bir kaç damla süzülür gözümden...zamanında ağladığım çok oldu ama artık nefret ediyorum ağlamaktan belkide o yüzden şimdi böyle oluyor bilemem...altında birçok nedenim var aslında...herşeyde göz yaşını tutamayan biride olabilirim zamanla ama bir insanın zaafını kullanmak asla!...

ben asla numaradan ağlayamam ağlayabilsemde asla yapmayacağım bişeydir sevdiğin insanı kandırmak hiç hoş bişey değil bence zaten sürekli ağlayan bir bayan olursa karşısındaki erkekte bir zaman sonra ağlamasını doğal görüp aman yine ağlıyor nasılsa hep ağlıyor diye tınmayabilir ama içinden gelerek ağlıyorsa zaten karşındaki insanda hisseder bunu

Back
X