- 26 Ağustos 2012
- 2.679
- 3.375
- 158
Kızlar ben çok zayıf karakterliyim, güçlü sağlam duruşlu biri değilim ,hemen ağlıyorum heyecanlanınca, korkunca herseyde ama elimde olan bişey değil bu benim.
Mesela isyerimdeki biriyle sorun yaşıyorumdum 3 gündür en son beni genel müdüre şikayet edeceğini duydum ve durumu anlatmak için genel müdür yardımcısının yanına gittim, problemi anlatamadan başladım ağlamaya
ama nasıl ağlıyorum anlatamam
(elimde değil hakim olamıyorum kendime ) adam çok büyük bir olay olduğunu sandı ben aglayinca, peçete verdi , su için sakinlesin biraz falan dedi adam beni teselli etmeye başladı
. ( güldüğüme bakmayın o anda durduramiyorum kendimi) . Hani adamın gözünde söyle bir imaj bıraktım " beni genel müdüre şikayet edecekmiş 
" .
Kızlar ben her an sağlam duran , güçlü biri olmak istiyorum ama yapamıyorum napicam ben böyle. ...
Mesela isyerimdeki biriyle sorun yaşıyorumdum 3 gündür en son beni genel müdüre şikayet edeceğini duydum ve durumu anlatmak için genel müdür yardımcısının yanına gittim, problemi anlatamadan başladım ağlamaya

Kızlar ben her an sağlam duran , güçlü biri olmak istiyorum ama yapamıyorum napicam ben böyle. ...