- 14 Haziran 2025
- 4
- 0
- 1
- 31
Çok geçmiş olsun sizi bu durumun psikolojik daha çok yıprattığının farkındayım 9 aydır bu illetle mücadele ettim biyopsi 2 kere yapıldı 2 ameliyat kortizol falan fayda vermeyince profesor canım doktorum lezyon oluşan bölgeyi aldı anladığım kadarıyla geçmeyen birşey yani tamamen memeyi alma ihtimalini düşündü doktor eğer deriyi kurtarabilirlerse silikon yaptırmak son ama en mantıklı çare . benim hepsini almadı , neredeyse yarısından fazlası alındı şimdi dikişler var ama temizlendi sanki. Duam o yönde. 5 ay sonra silikon yaptıracagım .kontrolden cıkınca buraya tekrar yazacagım dikişlerim yeni kaynıyor daha. Aslında doktorum önermiyor silikon ama bu şekilde ben rahat değilim bilmiyorum düşüneceğim. Birde arkadaslar bunun sebebi belli değil bende romatizma seviyem 4 puan yüksek çıkmıştı. İhtimaller arasında bunun romatizma atağı olduğu düşünüyorum . Bayağı bir makale okudum romatizma değerlerinize baktırmakta fayda var . Normalde romatizma hastalığım yok benim kendi düşüncem doktor da romatizma değil dedi ancak bacaklarım sızlıyor kendimi tanıyorum birde beni yürüyemez duruma getirdi. Bu hastalık oturdugum yerden kalkamadım ağrılarımdanCok geçmiş olsun canim benimde öyle başladı sonra ameliyat oldum 7 yıl önce kanser mi değil mi diye sonuç granülomatöz mastit çıktı 7 yıldır ameliyat yeri sürekli iltihap yapıyor agri kızarıklık patlıyor gitmediğim Dr kalmadı yüzüme bile bakmıyorlar tedavisi yok diyorlar sen nasil oldun
Eklentiler
Son düzenleme: