Green card bilgi acil

Miricandan

Macera dolu amerika
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
381
213
23
38
Merhaba kızlar ben öylesine eşim ve kendim adıma green carda başvurmuştu ve kabul edildik sorun şu eşim iş için suan başka ülkede mülakatlar ayrı ayrı mi gireceğiz eşim 3 dil ben 2dil biliyorum mülakatlar daha önce giren var mi? Bi ay önce ev aldık onu satsak mi yoksa mulakat sonucunu mu beklesek? Green card kazanan o yolla abd ye giden var mi aranızda?

Var tanıdıklarım orda yaşayan . Türkıyede düzen var sanırım bence gerek Yok . Gidip iş arıfaksınız falan ne bilim

Var tanıdıklarım orda yaşayan . Türkıyede düzen var sanırım bence gerek Yok . Gidip iş arıfaksınız falan ne bilim

ay yazmadan edemedim kızmayın ama sizi gitmek mutsuz ediyor diye herkesi edecek değil.. insanlar farklı farklı yeni düzen kurmaktan korkmuyor herkes..

konı sahibesi benim arkadaşım yeni gitti ailecek. ön araştırma yapacaklar ona göre karar verecekler. mülakatlar uzun sürüyor bildiğim ama eşiyle ayrı ayrı mı girdi onı bilmiyorum..

Hepinize teşekkür ederim öylesine basvurmustum sonuçları görünce şaşırdım. Şansımızı denenek istiyorum eşim başka ülkede iş için green card bilgi veren yerlere görüşeceğim fırsatı tepemem

Mulakatlara beraber cagriliyirsunuz. Evinizi hemen satmayin bence biraz bekleyin. Durumunuzu bilmedigim icin pek fazla birsey diyemeyecegim. Ama bildigim su var eger esiniz ise acil baslamasibgerekmiyorsa hemen toparlanip gitmenize gerek yok. Size bir sure veriyorlar o sure icerisinde tasiniyirsunuz. Sizde o sure icerisinde satarsiniz evi.

Yukari da "Turkiye duzen var zaten" yazmis biri gul gul kendime gelemedim :) Bence bu imkani degerlendirin. Olmazsa geri donersiniz

dur kapattırma bizde bilgi alalım bende basvurmaya ugrastım ama resmimi kabul etmedi yanlıs mı yazdık anlamadım eee simdi napıyosunuz nasıl gidiceksiniz
Resmi kabul etmemesini ilk defa duydum öylesine başvurmuştum bilgilerimizi doldurfmdum sonuçlar açıklanınca eşim ve kendi adımda var sıfır beklentiyle basvurmustum

Mulakatlara beraber cagriliyirsunuz. Evinizi hemen satmayin bence biraz bekleyin. Durumunuzu bilmedigim icin pek fazla birsey diyemeyecegim. Ama bildigim su var eger esiniz ise acil baslamasibgerekmiyorsa hemen toparlanip gitmenize gerek yok. Size bir sure veriyorlar o sure icerisinde tasiniyirsunuz. Sizde o sure icerisinde satarsiniz evi.

Yukari da "Turkiye duzen var zaten" yazmis biri gul gul kendime gelemedim :) Bence bu imkani degerlendirin. Olmazsa geri donersiniz
Çok teşekkür ederim hepsiyle ilgili genis kapsamlı bilgi aldık maddi durumunuz iyi çok şükür buda abd de bizim için artı olacakmış maddi durumun uzun iyi olması dil bilmemiz falan

En az lise mezunu olmanız gerekiyor esimde bende üniversite mezunu yuz dil bilmeniz artı oluyor esimde bende yabanci dil var eğitimini aldığın ışte en az 3yıl calismanda artı seneye bidaha deniyin

Aradan 4 yıl geçmiş ama yazmadan durmayacağım :)
Gereksiz gördüğünüz şeye neden başvurdunuz, hafif kıskançlık seziyorum :D

Back
X