Cok az degil miGönlümden 57-58 geçiyor, ama Yavaş yavaş sindire sindire vereyim diyorum
Bence gayet iyi gidiyorsunİstikrarlı olup her hafta 300-400 Gr versem yetecek aslında ama bazen gözüm dönüyor 1 kilo artı olunca motivasyon düşüyor, hala istikrarlı bir beslenme düzenine geçemedim, yemeklerde sorun yok ama ara öğün olarak atıştırdıklarım miktar olarak çok fazla oluyor bazen
Zaten zorlamadan koruma gibi olsun bu sefer, yavaş yavaş gitsinCok az degil mi62-63 iyi duruyor diyodun
Hedefe cok yakınsın her türlü
Ay ben nasıl begenecegim kendimi acaba heyecanla bekliyorum
Kıtlık psikolojisine girmeden yavaş yavaş vermek mantıklı tabi, benim tek sorunum bazen gözüm dönüyor her şey yerle bir oluyor, sonra da debelenip duruyorumBence gayet iyi gidiyorsun
Bir kere oldu sanırım oyle bisey
Olabilir o da
Verecegin fazla bi kilon ve acelen olmadığı için mantıklı olanda yaptığın zaten
Haftada yarim kilo versen marta kadar bu is biter sonra yine devam edip koruruz ins
Az once 70 kilo veren bi kizin hikayesini okudum 2/3 ayda 25 kiloyu tekrar almis
Kan degerleri yerlerde
Psikolojisi mahvolmus
Biz kendimizi yıpratmadan abartmadan gidiyoruz z
Bende yapmadım yarın yapayım
Cok iyi o zamanZaten zorlamadan koruma gibi olsun bu sefer, yavaş yavaş gitsin58 olunca amacım 60 görmeden dikkat etmek, 58-69 arası koruyabilmek maksat
Canım seninde çok az kaldı, kritik sınırı altın, bundan sonrası daha güzel ilerler
O göz 👁 donmesi Eskiden wuuuuu hep oluyorduKıtlık psikolojisine girmeden yavaş yavaş vermek mantıklı tabi, benim tek sorunum bazen gözüm dönüyor her şey yerle bir oluyor, sonra da debelenip duruyorumbunu çözmem lazım.
58-60 olacak o 69 nereden çıktıCok iyi o zaman
Benim suan ilk hedefim tok karna da olsa 70 i görmemekbi aylik hedefim bu
Acelem yok artık yavas yavas ins
Zaten koruma da böyle olacak sanırımO göz 👁 donmesi Eskiden wuuuuu hep oluyordu
Simdi kendimi daha cok feenleyebiliyorum
Aksam borek yapmıştım yemedim mesela
Eskiden imkansizdi
Ara ara hepimiz yaşıyoruz
Ama toplamasını biliyoruz
Ben onu 60 diye okuduydum zaten58-60 olacak o 69 nereden çıktı
Bende öyle hedefler koyarım, şu ara artık 70 hiç görmüyorum, akşam tartılmayı severim,
Acelemiz yok dediğin gibi az az gitsin yeter
84 ten bisekilde 90 a fırladım isteZaten koruma da böyle olacak sanırım1-2 gün abartıp sonra normal beslenme ile ancak koruruz gibi, daha önce hiç koruma yapamadım, ama 57-58 bandında çok durdum, biraz dikkat etseydim kilo almazdım, o takılan kilolar kilo almaya başlayınca da takılıyor, bu sefer nasılsa kilo almıyorum diyorsun ve bir bakıyorsun ki tartı tavan yapmış, hele 69 dan sonra nasıl bir anda 75 oldu hiç anlayamadım,
Oooo abla hosgeldinHuhu ben geldim mm
Hoşgeldin canım nasılsın nerelerdesinHuhu ben geldim mm
Nasıl kaçmadı neredeyse 80 olacaktım84 ten bisekilde 90 a fırladım istesuan ne acaib rakam olarak geliyor o yuku taşımışım
Sen yine ipin ucu kaçmadan yakaladın
He şükürNasıl kaçmadı neredeyse 80 olacaktımher neyse geldi geçti üçümüzde farkettik ve veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?