geçmiş olsun canım.Allahım şifa versin. sen de kendine dikkat etKızlar Annemi acil ameliyata aldılar börek taşı düşürememiş ameliyatla aldılar onun yanındayım çok şükür şimdi bu gece onun yanında olurum bilginiz olsun.
Çok çok geçmiş olsunKızlar Annemi acil ameliyata aldılar börek taşı düşürememiş ameliyatla aldılar onun yanındayım çok şükür şimdi bu gece onun yanında olurum bilginiz olsun.
Kolay gelsin canımamannn bi sohbet edemedim sizle yaaa
karabatak gibiyim.yoğunum yoğunnn
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin anneciğine, selamlarımı ilet,Kızlar Annemi acil ameliyata aldılar börek taşı düşürememiş ameliyatla aldılar onun yanındayım çok şükür şimdi bu gece onun yanında olurum bilginiz olsun.
Cok cok gecmis olsun canm Allah sifa versinKızlar Annemi acil ameliyata aldılar börek taşı düşürememiş ameliyatla aldılar onun yanındayım çok şükür şimdi bu gece onun yanında olurum bilginiz olsun.
Afiyet olsun canım, iyi yapmışsın yemediği ne , onu bir yiyince durduramıyor insan kendiniSabah kıymalı yukurta,yarim dilim ekmek,2 catal otlu peynir
Saat 4 te 1 kase yogurt,2 kasik yulaf,az bisey siyah uzum attim
pacanga yaptım ama yiyeyem yarın cuma
Off en sevdiğimdir ama isteAfiyet olsun canım, iyi yapmışsın yemediği ne , onu bir yiyince durduramıyor insan kendinibende paçanga gibi bi börek yaptım kaşarlı sucuklu yemedim ama
Afiyet olsun canımBu gün menüm
Sabah
Eki Görüntüle 2728525
Akşam
Melemen
Turp
Havuç yazmayı unutmuşum
Su 2 lt
Spor 30 dk bisiklet
Öyle düşünme, vereceğim de olumlu olalımOff en sevdiğimdir ama iste
Eline sağlık
Afiyet olsun canım
Ben bir minik kestane yedim az ônce
Yarın veremeyeceğim galiba
Ben demiyorum ki tartı diyorÖyle düşünme, vereceğim de olumlu olalımbende bu hafta daha dikkatli olmaya çalışacağım diye söz verdim kendime tutabilecek miyim bakalım
Daha sabah olmadı amaBen demiyorum ki tartı diyor
Bana kalsa 1.5 kilo veririm yarına
Saraycam boyle olmuyor
Pür dikkat yapalım bu hafta ins
Olur kuzum yapalm haftaya persembe olsun biDaha sabah olmadı amabi bakmışsın gitmiş 1 kilo hiç önemli değil canım 200-300 Gr bile çok iyi, haftaya Perşembe süt muz yapalım mı vücudu şaşırtmak için ne dersin
İnşallah bu hafta gerçekten dikkat etmeye çalışacağım,
Kilo az kalınca daha yavaş gider ama bence bunu konuşmak için erken, yarın güzel bir eksi gelecek benceOlur kuzum yapalm haftaya persembe olsun bi
Gecen hafta 300 -400 du ilk gunler begenmiyordum bu hafta hic yok galiba giden
Allahmmm bugunumuzu aratmasnn
İç ya ben ödem tuttuğuna inanmıyorum yeter ki yanında bir şey yemeBugun kahve icmedim canım cekiyor ama ödem olmasın diye icmicem yarini beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?