- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
Olmaz mı çay, çaysız bir dünya düşünülemez, Çinliler ; çaysız kalacağıma 3 gün aç gezerim derlermiş, adamları sevmem ama bu konuda hak verdimCayda varsa mis afiyet olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmaz mı çay, çaysız bir dünya düşünülemez, Çinliler ; çaysız kalacağıma 3 gün aç gezerim derlermiş, adamları sevmem ama bu konuda hak verdimCayda varsa mis afiyet olsun![]()
Çok attımGünaydın canım
Miss afiyet seker olsun
kuzum bu bardaklar makinaya atılmıyor
Ufleme ile yapıldığından bikac attıktan sonra bozuluyor![]()
İyi yapmışsın, elde yıkanacaksa dünya güzeli olsa almam, biraz tembelimÇok attım![]()
Günaydın canımGünaydın![]()
Hoş bulduk efser :)
şu an bir şey olmadı olursa sizinle paylaşırımİyi yapmışsın, elde yıkanacaksa dünya güzeli olsa almam, biraz tembelim![]()
GünaydınGünaydın![]()
Benim isim hafızam zayıfHoş bulduk efser :)
Ben bir ara 2 3 hafta kadar belki buraya katılmıştım.hatta buradan salatalığın kurtulduğunu falan öğrenmiştim :)) öyle bir muhabbet dönmüştü. Sonra devam edemedim.ondandır .Benim isim hafızam zayıfgözüm sizi her yerden ısırıyor
![]()
Tamam hatırladım şimdiBen bir ara 2 3 hafta kadar belki buraya katılmıştım.hatta buradan salatalığın kurtulduğunu falan öğrenmiştim :)) öyle bir muhabbet dönmüştü. Sonra devam edemedim.ondandır .
Evet:))Tamam hatırladım şimdi
kaldığımız yerden devam![]()
Günaydıngünaydın kızlar yeni bir hafta herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin![]()
Senle aynı kilodayızEvet:))
Bende hatırlıyorum o muhabbeti, kuru salatalık dolması enfes oluyor, denk gelirsen alıp denemelisinBen bir ara 2 3 hafta kadar belki buraya katılmıştım.hatta buradan salatalığın kurtulduğunu falan öğrenmiştim :)) öyle bir muhabbet dönmüştü. Sonra devam edemedim.ondandır .
Günaydın canımgünaydın kızlar yeni bir hafta herkese sağlık mutluluk ve huzur getirsin![]()
Boyun kaç peki?Senle aynı kilodayız![]()
Sırf merakımdan denk gelirsem yapicam.o zaman ,bulursam yani,tarif isterimBende hatırlıyorum o muhabbeti, kuru salatalık dolması enfes oluyor, denk gelirsen alıp denemelisin![]()
SüperBu gün arkadaşım seni daha ince gördüm dedi![]()