Açlık vurmuşBen ilk 3.5 ay bunları hic yemedim
Simdi ufak ufak yiyorum ama
İlk aylar cok kilo olunca kilo verebiliyosun
O hizi kesmek istemedim
Surec cok uzayinca bende bıkkınlık oluyordu çünkü
Yiyip yememe konusunda kendin karar vereceksin canım
Eger yiyeceksende bu tarz seyler
Porsiyon kontrollu sabah saatlerinde tercih et canım
Yarın cuma iste
Tartıldıktam sonra oluyor ya kahvaltıo yuzden yiyebilirsin demis saraycam
Bir kilo ideal zatenOnu guncellememişim. Gecen cuma 104.9dum 1 kg olcak yani bir haftada zaten o yeterli. Pazartesi de 104.8dim birden gitti sonra. Ama aksamlari yiyordum oncesinde
Hayirlisi bakalim belki olur ben elimden geleni yapayimda. Son 3 haftaYılbaşı hedefim neydi 99 olabilir bence, sen yeter ki akşam karbonhidrat tüketme
Evet. Ama gecen ay 2 haftayi cok berbat gecirdigim hatta artiya bile döndüğüm icin boyle hedeften uzaklaştim. Neyse gecmise degil gelecege bakalim. Ekim basindan beri 7 kg verdim daha ne olsun dimi :)Bir kilo ideal zaten
Olur tabi, yeter ki isteHayirlisi bakalim belki olur ben elimden geleni yapayimda. Son 3 hafta
Tabi ki önümüze bakacağız, 7 kilo çok güzelEvet. Ama gecen ay 2 haftayi cok berbat gecirdigim hatta artiya bile döndüğüm icin boyle hedeften uzaklaştim. Neyse gecmise degil gelecege bakalim. Ekim basindan beri 7 kg verdim daha ne olsun dimi :)
Hayırlı geceleeeeerİyi geceler hepinizeben bi duşa girip yatayım, yarın ödem neyim kalmasın
Hiç sorma kuzum küçük kız babasıyla kaç zamandır evcil hayvan alalım fikrine girdiler benim 3 de alerjik bünyeli toza tüye hassasiyetleri var yoksa bende çok severim ilgilenirim ama şu dönemde hiç istemedimEfser M Minikkelebk kızlar neredesiniz
@guziss35 kuzum artık başladın sende yarın bildir kilonu 2021 e en ince halimizle girelim
badem000 kayınvaliden nasıl oldu canım
@ENISEUSLU kuzum sen nasılsın
Aynı canım.ciddiyetini koruyor.Efser M Minikkelebk kızlar neredesiniz
@guziss35 kuzum artık başladın sende yarın bildir kilonu 2021 e en ince halimizle girelim
badem000 kayınvaliden nasıl oldu canım
@ENISEUSLU kuzum sen nasılsın
Ne kadar erken uyanmışsın!!!günaydınGünaydın
Bizim de bahçede bir kedimiz var.sokak kedisi ana yavruiken geldi.biryere düşmüş birikeri kurtarmış eşim eve getirmişti.geçen bahar yavru geldi.o sokağa çıkma yasaklarında falan hala da öyle,bize o kadar,iyi geldi ki.çocuklara eğlence etkinlik olduHiç sorma kuzum küçük kız babasıyla kaç zamandır evcil hayvan alalım fikrine girdiler benim 3 de alerjik bünyeli toza tüye hassasiyetleri var yoksa bende çok severim ilgilenirim ama şu dönemde hiç istemedimkaç gün kedi diye yalvardı büyük kızın kesinleşmiş kedi tüyü alerjisi var misafir kedi geldi eve acillik olduk ondan zar zor vaz geçtik kuş diye tutturdular şu dönem hep evdeler sanırım kendine arkadaş arıyor psikolojisine girdi hadi ona gölüm razı oldu 2 gündür evde 2 muhabbet kuşumuz var bu seferde ay yemek yediler ay yemediler yok üşüdüler bebek gibi onların peşindeyiz zavallılar bizim ilgimizden strese girdiler sanırım onlarda yemek yemiyorlar inşallah bize çabuk alışırlarda binide strese sokmazlar
benim annem obsesif temizlik hastası olduğu halde bizim evin kedisi vardı bizim evin bahçesi vardı kedi ihtiyaçları için dışarı çıkıyordu gelinceye miyavlayıp partilerini silip içeri alırdık gerçekten çok güzel bir çoçuk için kedi sahiplenmekBizim de bahçede bir kedimiz var.sokak kedisi ana yavruiken geldi.biryere düşmüş birikeri kurtarmış eşim eve getirmişti.geçen bahar yavru geldi.o sokağa çıkma yasaklarında falan hala da öyle,bize o kadar,iyi geldi ki.çocuklara eğlence etkinlik oldualerji varsa olmaz ki ama ,iyi kuşa razı olmuşlar.
Evet ben erkenciyimNe kadar erken uyanmışsın!!!günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?