• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

95AAD168-6E02-4140-9AF3-AA7E8EF637DF.webp
2 yumurta yedim 🤪

Kesin ekler keşke bu kadar ihtiyacım olduğumu bilsem söyleseydim eklerdi 🙈benim çoçukluğumda unutamadığım tatlar arasında tahin pekmez var eşim doğal yapım almıştı çok güzeldi 🙈
Bu arada eğer kilo almak isteyen bir yakınınız varsa bol bol tahin pekmez yesin hızlı kilo aldıran en yüksek ve doğal besindir bunu yıllar önce Ender Saraç söylemişti
Bunu bile bile yemek ayrı bir kafa 🤪
Yine de çok almamış son 2-3 kilosu ödem zaten, bir başladın mı cabucak verirsin 💪😀

günaydın kızlar iş yeri çok yoğun anca geçmişi okudum geldim sabah kilo 77,7 sanırım bugün ya da yarın regli olucam acayip ağrım var geçen hafta 80,1 dim bir hafta kabız olmuştum şu an çok şükür normale döndüm :KK49:
Harika bir sonuç canım tebrikler 🤩👍

Kızlar diyeti bırakınca yeniden başlamak gerçekten zor, ben bocalıyorum ama başaracağım, kendime güveniyorum 😊💪

Yine de çok almamış son 2-3 kilosu ödem zaten, bir başladın mı cabucak verirsin 💪😀
Sanırım Mart ayında tüm artılar gider ondan sonra zaten benim kilo verme dönemim geliyor 😊hedefe ulaşıp koruma
Şunu da tecrübe etttim benim hedef kilomdan beş kilo aşağı olmam lazım yoksa hevesimi kırar kendimi strese sokarım hedeften sonraki amacım bu olmalı 🤗

Son düzenleme:
Sanırım Mart ayında tüm artılar gider ondan sonra zaten benim kilo verme dönemim geliyor 😊hedefe ulaşıp koruma
Şunu da tecrübe etttim benim hedef kilomdan beş kilo aşağı olmam lazım yoksa hefesimi kırar kendimi strese sokarım hedeften sonraki amacım bu olmalı 🤗
Gider tabi marta kadar, hedefin 65 mi peki 😀 ben iyice yukarı çektim hedefi ondan soruyorum 🙈

Kızlar diyeti bırakınca yeniden başlamak gerçekten zor, ben bocalıyorum ama başaracağım, kendime güveniyorum 😊💪
Vücut eski kilosuna dönmek için bu boşluktan yararlanıyor 🤪
Onun için birden herşeyi kesemiyorum kademeli indiriyorum aşağıya 🤭
Bugün bir çikolata ekledim gözüm dömesin diye
Yavaş yavaş eski düzenimi oturtturacağım
Sakin sende panik yapma 🤗

Vücut eski kilosuna dönmek için bu boşluktan yararlanıyor 🤪
Onun için birden herşeyi kesemiyorum kademeli indiriyorum aşağıya 🤭
Bugün bir çikolata ekledim gözüm dömesin diye
Yavaş yavaş eski düzenimi oturtturacağım
Sakin sende panik yapma 🤗
İnşallah canım, eski döngüye gireceğim diye tedirginim doğrusu, yok ama ben yaparım diye kendimi motive etmeye çalışıyorum 😀

Gider tabi marta kadar, hedefin 65 mi peki 😀 ben iyice yukarı çektim hedefi ondan soruyorum 🙈
65 ilk hedef ama 60 olmalıyım çünkü ağzıma attım herşey ertesi gün tartının baş köşesinde en azında böyle zamanlarda 65 sınırında kalmalıyım
Şu anda vücudumu yağladığını hissediyorum bu bile sinir bozucu 🤭

Back
X