Ben diyetini yapmadım canım ama haftasonları öğle ve akşam yemeklerinde lahana çorbasını içiyordum. Ama diyetinden kastın ne bilmiyorumAranizda lahana corbasi diyeti yapan varmi... baya etkiliymis okuduma göre...
Denemek istiyorum Bir gün
MaceraBen diyetini yapmadım canım ama haftasonları öğle ve akşam yemeklerinde lahana çorbasını içiyordum. Ama diyetinden kastın ne bilmiyorum
Oo öyleyse tam isabet, cuma reglimin 4.günüUzmanlar reglinin 4.günü tartılın diyorlar canım sanırım ödem o zaman gidiyormuş
Çalışmıyorum canım evdeyim çocuklarla. Ben kendi evimde diyet yapamıyorum, çocuklarla çok bitkin düşüyorum, 4.haftalığına annemin evine geldim, burası benim diyet yapmam için fırsat, çünkü çocuklara bakmada ailem destek oluyorlar, sağlıklı yemekler yapıyoruz annemle, bugün diyetimin 20.günü zaman hızlıca akıyo kaldı 8günümAman allahım çok az bir menü. Canım sen çalışmıyosun demi evde yapıyorsun bunu ?çünkü çalışırken bu kadar az beslenilmez. Ben düşer kalırım
Pizza ne kiNiye kız noldu senin 21 gününesende mi pizza yedin yoksa
Ben bu cuma ancak yaptığım kaçamağı telafi edip geçen hafta ki kiloma inebilirm gibi duruyor ama bakalım
Afiyet olsun canımKahvaltım 1zeytin,1domates,1kk peynir
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2yk yoğurt
ara
Yeşilçay ve türk kahvesi
Cumaya kadar gider ödemKızlaaar bugün regl oldum, umarım tartıya yansır sonucu, regl bittiğinde fazla kilo/ödem gider diye düşünüyorum
İnşallah canım, yüzüğüm parmağıma hâlâ dar geliyo cumaya bollaşırCumaya kadar gider ödem
Dün diğer günlere göre iyi geçti
İyi iyi canım o zaman. Anne yanı daha bi başka. Kalan günlerini iyi değerlendirÇalışmıyorum canım evdeyim çocuklarla. Ben kendi evimde diyet yapamıyorum, çocuklarla çok bitkin düşüyorum, 4.haftalığına annemin evine geldim, burası benim diyet yapmam için fırsat, çünkü çocuklara bakmada ailem destek oluyorlar, sağlıklı yemekler yapıyoruz annemle, bugün diyetimin 20.günü zaman hızlıca akıyo kaldı 8günüm
Naptın kendine naptınPizza ne ki
Afiyet olsun çocuklara ve anneneKıııızSarayca neler neler yedin haftasonu anlat bizede olsun canım dediğim gibi evinde tatilin tadını çıkar, diyet için önünde zaman çoook
bende dün annem ve çocuklarla çarşıya çıktım, kızım meşhur oyuncaklı hamburger menü istedi yedirdim ona, annemde benimle beraber diyette ama son zamanlarda istikrarı bozdu, sonrada kocaman hamburgeri olan başka bi markadan anneme hamburger menü aldım, onlar yerken ben de etrafı izledim
Günaydın kızlaaar bugün hepimiz için güzel bir gün olsun
Günaydın kizlar
Günaydin kizlarrrr
Günaydın arkadaşlarGünaydın
İyi iyi canım o zaman. Anne yanı daha bi başka. Kalan günlerini iyi değerlendir
Naptın kendine naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?