🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bisey olmaz canim ekmek yemesin gelincede biraz Spor yap

Şimdiden afiyet olsun canım çok güzel dengelemişsin, keyfine bak ayda kaç kere yemek daveti alıyoruzki..

Şimdiden afiyet olsun canım, önlemini almışsın zaten

Bugün ben sabah iki kaşık menemen yarım dilim kepekli ekmek ve biraz da peynir yedim
Akşam yemeği olarak da ızgara tavuk ve bol salata yedim. Genellikle iki öğün besleniyorum dört gündür hiç kilo veremedim bugün dukan birası yaptım onu içicem birde spor yapamadım temizlik yaptım o kadar

Gayet güzel afiyet olsun, bende 2 öğün beslenmeyi tercih ediyorum zaten günler o kadar kısa ki 3 öğün bana zaman kaybı geliyor, kilo her gün düşmüyor, ilk hafta her gün düşer belki ama sen zaten öncesinde güzel kilo vermişsin hiç bozmadan aynen devam canım

Bu gün ne yedim yazayım

Kahvaltı
2 yumurta ile salata
4-5 zeytin
Domates
1 wasa
1 lokma simit 1 TK mandalina reçeli

Akşam
Fırında tavuk
Mercimek çorbası
Kırmızı lahana salatası
Ayran

Su tam hesaplamadım ama 2 lt tamamlarım

Aynen böyle devam canim

Bu cok iyidi hafif seyler yiyince tok ama hafif hisediyor insan kendini gercekten ...
Evet ben simdi spor yapcam simdi sonra görüsürüz
spor iyidir Yansın yağlar ben tembel tembel oturuyorum, bir gün başlayacağım zira vücut yumuş yumuş pelte kıvamında
Süpersin canim Bu sever tartida farkini görmek istiyorum
İnşallah canım bunu ben de çok istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…