Bisey olmaz canim ekmek yemesin gelincede biraz Spor yapKızlar günaydınnn
Bugün misafirliğe gidicem akşam yemeğinde. Ve kendisi aşırı güzel yemekler yapar. O yüzden bütün kalorimi akşam yemeğinde almayı planladım. Yaptığı her yemekten azar azar da olsa yemek istiyorum çünkü
O yüzden kahvaltı da çok az salata,domates ve 2 ceviz yedim.
şimdi acıktım 1 elma ve 5 badem yedim. Şimdi spor da yapıcam umarım planım doğru çıkar :))
Sagol canimAfiyet olsun canım
Şimdiden afiyet olsun canım çok güzel dengelemişsin, keyfine bak ayda kaç kere yemek daveti alıyoruzki..Kızlar günaydınnn
Bugün misafirliğe gidicem akşam yemeğinde. Ve kendisi aşırı güzel yemekler yapar. O yüzden bütün kalorimi akşam yemeğinde almayı planladım. Yaptığı her yemekten azar azar da olsa yemek istiyorum çünkü
şimdi acıktım 1 elma ve 5 badem yedim. Şimdi spor da yapıcam umarım planım doğru çıkar :))
Şimdiden afiyet olsun canım, önlemini almışsın zatenKızlar günaydınnn
Ellerine sağlıkSelam kizlar ben dipten temizlik yaptım evi şimdi yemek hazırlığı
Gayet güzel afiyet olsun, bende 2 öğün beslenmeyi tercih ediyorumBugün ben sabah iki kaşık menemen yarım dilim kepekli ekmek ve biraz da peynir yedim
Akşam yemeği olarak da ızgara tavuk ve bol salata yedim. Genellikle iki öğün besleniyorum dört gündür hiç kilo veremedim bugün dukan birası yaptım onu içicem birde spor yapamadım temizlik yaptım o kadar
Ellerine sağlık canımEllerine sağlıkbende yeni koydum yemeği ocağa, akşam yemeği biraz geç saate aldım 6-7 gibi
Kendimi çok hafif hissediyorum, diyet yapmayı özlemişim, birde spor yapsam tadından yenmez
Süpersin canim Bu sever tartida farkini görmek istiyorumBu gün sağlıklı ve bol yedim, amacım kıtlık yapmadan sağlıklı yiyeceklerden doyana kadar yemek,
Afiyet olsunBu gün ne yedim yazayım
Kahvaltı
2 yumurta ile salata
4-5 zeytin
Domates
1 wasa
1 lokma simit 1 TK mandalina reçeli
Akşam
Fırında tavuk
Mercimek çorbası
Kırmızı lahana salatası
Ayran
Su tam hesaplamadım ama 2 lt tamamlarım
Aynen böyle devam canimBugün ben sabah iki kaşık menemen yarım dilim kepekli ekmek ve biraz da peynir yedim
Akşam yemeği olarak da ızgara tavuk ve bol salata yedim. Genellikle iki öğün besleniyorum dört gündür hiç kilo veremedim bugün dukan birası yaptım onu içicem birde spor yapamadım temizlik yaptım o kadar
spor iyidirBu cok iyidi hafif seyler yiyince tok ama hafif hisediyor insan kendini gercekten ...
Evet ben simdi spor yapcam simdi sonra görüsürüz
İnşallah canım bunu ben de çok istiyorumSüpersin canim Bu sever tartida farkini görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?