Kuzum 2 kaşık pilav almışsın fazla yememişsin ki, afiyet olsunKahvaltı 11:30
2 yk zeytinyağında pişmiş domates
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 küçük kare peynir
1 küçük kare kavurma
Roka, marul,salata
ara 14:30
Türk kahvesi
1 kare bitter
Akşam 18.00
1 tabak susuz kuru fasülye
2 yk pilav
Salata, ayran
1.5 lt su
20.00
2fincan cay
2 ceviz
akşam olmadı ama
Makarna pilav ekmek. Yani karbonhidratı kesicem demiştim canım o yüzden kendi sözüme yenildim yine ondanKuzum 2 kaşık pilav almışsın fazla yememişsin ki, afiyet olsun
Olsun haftada bir defa yediğin müddetçe hiç bir şey olmaz, tabi yemesen daha iyiMakarna pilav ekmek. Yani karbonhidratı kesicem demiştim canım o yüzden kendi sözüme yenildim yine ondan
Çok teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Teşekkür ederim canım senin spor ve beslenme de gayet iyi harikasınCoook güzel
inşallahhOlsun haftada bir defa yediğin müddetçe hiç bir şey olmaz, tabi yemesen daha iyi
Afiyet olsunnnKahvemi hazırlıyorum kızlar,
akşam çok yemişim hala midem tok, eminim yarın eksi geleceğim, yediklerim sağlıklı çünkü
Evet canım aslında hepimiz için geçerli, böylece diyette bıkkınlık olmuyorinşallahh
Afiyet olsunnnharika bişey hep tokluk hem eksi
Kesinlikle öyle. Birde vermesi gereken çok kilosu olup yolu uzun hisseden ben gibiler içinEvet canım aslında hepimiz için geçerli, böylece diyette bıkkınlık olmuyor
Önemli olan karbonhidrat tüketimini kontrollü azaltmak, afiyet olsun canımKesinlikle öyle. Birde vermesi gereken çok kilosu olup yolu uzun hisseden ben gibiler için
Bende bir yeşilçay yapayımda içeyim️
SağolunTeşekkür ederim canım senin spor ve beslenme de gayet iyi harikasın
Afiyet olsun canimBu gün menüm
Sabah 12 gibi
2 yumurta
Yarım muz
Limonlu su
Akşam 6 gibi
Et güveç
Salata
Su az içtim sanki
Spor gece yapacağım
Ben her sabah wc cikinca tartiya kosuyomKızlar herkes her sabah tartılıyor mu ? Yoksa bu huy sadece bir kaç kişide mi var ? :)) Ben tartılmadan duramıyorumm
Ben tartılıyorumKızlar herkes her sabah tartılıyor mu ? Yoksa bu huy sadece bir kaç kişide mi var ? :)) Ben tartılmadan duramıyorumm
Ben akşamda öyleyimBen her sabah wc cikinca tartiya kosuyom
Ben de öyleyim hatta akşam yemeğinden sonra spordan sonra kaç gr aldım kaç Gr gitti diye bakıyordum ama tutuyorum bu defa kendimi çünkü artı görünce bütün emeklerim boşa gitmiş gibi gelio sonra hoop başa sariyorum nasılsa artiyim ye gitsin diyorum ama bu defa bir hafta sıkıcam dişimi.bakalim Sonuç ne olacak çok merak ediyorum..Kızlar herkes her sabah tartılıyor mu ? Yoksa bu huy sadece bir kaç kişide mi var ? :)) Ben tartılmadan duramıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?