Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma hiç yemesem daha iyiydi , hazırdı ve yerken hiç keyifle yemedim, oysa dışarıda lapa lapa karı izlerken keyifle yumurtamı peynirini yesem daha iyi hissederdim kendimiMüsli hazirlardan degilse cok guzel cnm![]()
Afiyet olsun canımBende şimdi yiyorum akşam yemegimi
2 tane fırında baget
Bulgur pilavı
Cacık
Adam akıllı bı spor yapamiyorum ben ya yarım yamalak oluyo hep dediginiz jillian mıdır nedirbı bakacam akşam yoksa yarın Chloe Ting e basliycam
![]()
Sağol canımMerhaba ne yapıyorsunuz güzel fit ablalarım![]()
Devam canım bana iyi geldiniz herkes aynı durumda gibi görünüyor o zaman dansArkadaşlar motivasyonu düşen yok, aynı kararlılıkla devam değil mi![]()
Tabi verdin 2 kilo, şimdiden 1. Lil hayallerim suya düştüDevam canım bana iyi geldiniz herkes aynı durumda gibi görünüyor o zaman dans![]()
![]()
2 olsa yine iyi ahahahhaTabi verdin 2 kilo, şimdiden 1. Lil hayallerim suya düştü![]()
Oh oh gitsin kilolar2 olsa yine iyi ahahahha![]()
![]()
![]()
![]()
, daha bunun diğer haftaları var, ben de armut toplamıycam yaniTeşekkür ederim canımAfiyet olsun canım![]()
Burcun ne minnoşum1 ay sonra o 61 ucundan olsa görünecek, gerekirse 3 gün detoks yapar sporu da her gün 2 saat yaparım, inatçıyım biraz![]()
Oh oh gitsin kilolar, daha bunun diğer haftaları var, ben de armut toplamıycam yani
![]()
![]()
Gayet güzelMenum
Sabah
2 sahanda yum.
2 dlm eknek
10 zeytin
1/2 kk peynir
Ara
yarim portakal
1 havuc
13 fistik
Aksam
Firinda karnabahar (sadece yag ve baharat ile)
Kereviz salatasi
2 kepce corba
1/4lahmacun
Yesillik
Su 1.5 lt
Spor 2 mil leslie
Harika canımAkşam yemeği
Taze fasulye
3 4 tane çiğköfte
1 bardak ayran
Akşam sporu da tamam Leslie 2 mil
Uyumadan yeşil çay içip bölgesel hareketler de yaptim mı bugünlük yeter