- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.422
- 598
İlk 2 ay verdim sonra durakladısiz çok güzel kilo verdiniz maşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 2 ay verdim sonra durakladısiz çok güzel kilo verdiniz maşallah
aynen inş söyle yüksek yüksek kilolar versem ilk etapta baya güzel olcakİlk 2 ay verdim sonra durakladısende vereceksin canım vakti zamanı şimdi geldi
![]()
4-5 kilo versen ilk ay motivasyon çok artar, sonraı gelir zatenaynen inş söyle yüksek yüksek kilolar versem ilk etapta baya güzel olcak![]()
Ay çok güzel afiyet olsunEki Görüntüle 2740990 biraz geç oldu ama anca fırsat bulabildim yumurta 2 tane
aynen inş söyle yüksek yüksek kilolar versem ilk etapta baya güzel olcak![]()
aynen canım inşallh gider ama bence gider gidecek hissediyorum güzel şeyler olacak4-5 kilo versen ilk ay motivasyon çok artar, sonraı gelir zaten![]()
Teşekkür ederim canımAy çok güzel afiyet olsunadın gibi pembiş pembiş
![]()
Evet 1 ay sonra çok güzel şeyler olacak , az sabır sadeceaynen canım inşallh gider ama bence gider gidecek hissediyorum güzel şeyler olacak![]()
![]()
Tünaydın canım, uyuttumu bu gün çocuklarTunaydin![]()
Tabiki hayirTünaydın canım, uyuttumu bu gün çocuklar![]()
Canım ya uykusuzluk zor ama Allah güç veriyorTabiki hayirgece boyu biri emmeye kalkti digeride aglayip zirlayip 3 kez falan kalkti. Biraz koltuklarda biraz yatakta uyuduk iste çok şükür
sabah 6 gibi esimi gecirirken sandvic yaptım 2 lokma aldim vazgectim biraktim. Sonra 10.30 kalktik 11 gibi o yarim kalan sandivici bide menemen yedim :)
Tabiki canim beyaz ekmek hic almiyoruz eve. O yuzden belirtmiyorum tbe diye :)Canım ya uykusuzluk zor ama Allah güç veriyorafiyet olsun
gayet güzel kahvaltı, ekmek umarım tam buğdaylıdır,
![]()
Afiyet olsunnn :)
Hic bilmiyorum ben ya hic yemedimkızlar kinoa şok markette falan var mı iki gündür kaç market gezdim yok lazım olmasa her yerde bulurdum![]()
bende yemedimHic bilmiyorum ben ya hic yemedim

Aktarlarda olabilir belki sizin orda var midir oyle bir yerbende yemedim![]()