• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Selamlar güzel mutlu huzurlu pazarlar.

Bizim burda yağmur yağıyor yagmasa yürüyüşe gidecektik. Soğuğa bisekilde kabullenip yürüyüşe bisiklete binmeye gidiyoruz ama yağmurda yürüyüş ve bisiklet sürmeye alisamadim.

Canim benim akşam olunca kaçamak oluyor mutlaka O yüzden şu 3,4 gun Kendimi terbiye etmem lazim
Normalde 6'dan sonra yemiyorum ama kızıma bir şeyler hazırlarken mutlaka bir iki kaşık Atıştırıyorum
Birkaç gündür eliptik yapamıyorum zaten Lesli yapıyordum o da kaldı bugün evden vakit bulabilirsem bir yarım saat 1 saat eliptik yapacağım
Anlıyorum canım ilk ay bende kendimi kontrol altına almak için akşam yemeğini erken yiyordum, zaten kendimizi tanıyoruz sana nasıl iyi gelecek ise öyle yap yeter ki bırakma😍🤩

Selamlar güzel mutlu huzurlu pazarlar.

Bizim burda yağmur yağıyor yagmasa yürüyüşe gidecektik. Soğuğa bisekilde kabullenip yürüyüşe bisiklete binmeye gidiyoruz ama yağmurda yürüyüş ve bisiklet sürmeye alisamadim.
Ay ne romantik olur, bir keresinde işten gelirken yağmura yakalandım, güzeldi ama sırılsıklam olmuştum😃

Günaydın canım ❤️

Afiyet olsun 👍 arada bulgurda yiyeceğiz elbet 😃

Afiyet olsun, kahvaltıda çorba seviyorsun galiba 😃
Dünkü 3 yumurtalı salatadan sonra canım yumurta istemedi.dolapta vardı çorba.küçükken çok yerdik kahvaltıda.şu ara diyet modu bol yumurta ;)

Dünkü 3 yumurtalı salatadan sonra canım yumurta istemedi.dolapta vardı çorba.küçükken çok yerdik kahvaltıda.şu ara diyet modu bol yumurta :KK66:
Allah'tan ben seviyorum yumurtayı, yoksa ne yapardım, gerçi hafta içi pek yiyemiyorum tembellikten haşlamıyorum🙈 ama her gün yesem bıkmam😃

Back
X