• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu hafya verimli gececek inşallah. Dun aksam cok guzel sebzeler aldirdim eşime :) dünden az yemek kaldi ama yine de portakalli kereviz yapsam diyorum cok ozlemisiz :)
Benimde bu haftayı çok verimli geçirmem lazım haftaya eşimi ailesine gidiyoruz hataya o yemeklere ne kadar dayanabilirim bilmiyorumm :halay: :halay:

Bu gün eve gitmedim arkadaşımla yürüdüm , adımsayar yüklemiştim ama sadece 19 adım saymış :olamaz::KK62:bence en az 40 dk yürüdük, çok iyi geldi, uzun zamandır hep öğlen eve gidiyorum özlemişim doğrusu 🤩

Bu gün eve gitmedim arkadaşımla yürüdüm , adımsayar yüklemiştim ama sadece 19 adım saymış :olamaz::KK62:bence en az 40 dk yürüdük, çok iyi geldi, uzun zamandır hep öğlen eve gidiyorum özlemişim doğrusu 🤩
Ben de indirmiştim saymıyor. Devamlı bakmak lazım kaldırdım.
Varsa güzel bir program bildiğiniz önerinize talibim

Süper 💪
Bem de 1 saat yürüdüm kendimi çok yormadan 😊10 dakka mecburi ara verdim .umarım etkisi azalmamıştır.

Menüm

Sabah
2 yumurta
1 dilim peynir
El büyüklüğünde yufka ekmek

Öğlen
Rosto
Çorba
Sütlaç (yemekhane yemekleri güzel çıkmış bu gün bir deneyeyim dedim, normalde öğlen yemiyorum

Saat 3 gibi
Ayran ( çok metettiler ikram olunca içtim
2 mandalina (bahçeden gelmiş o da ikramdı 😃)

Akşam yemedim, evde lahmacun vardı yesem mi dedim ama iyi ki yemedim 😃

40-50 dk yürüyüş
Su 1 lt ama 2 ye yaklaşır. 😀

Kızlar buraya yeni üye alımı olsun istemiyorum, burada hepinizi az çok tanıyorum ve böyle devam etmek istiyorum, çünkü gelen 2 gün gelip gidiyor, burası günlük, yarışma grubu değil, ben de kaptan değilim 😃 elimden geldiğince burada olacağım ve korumayı burada yapacağım, ama sizlerin motivasyonu düşerse istediğiniz yerde devam etme hakkınız var, sevgiler :KK15:

Back
X