• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

oo

ooo 😮o zaman sen evde ekmek mayası yapmayı da biliyorsundur
Mayayı ben yapmadım arkadaşımdan almıştım, kefiri yapıyordum, çok kolay zaten, pişmiş süt oda sıcaklığına getirilip kefir mayası içine konuluyor ve 12-24 saat arası karanlık bir yerde mayalanıyor.
Ekmek yapmıyorum, eşim fırın ekmeği seviyor, çocuklar pek ekmek sevmez 😃
Sen ekmek mayası biliyorsun gibi geldi bana 🤩

Gecen yaz bende surebilirdim ama
Kilomu kaldırmaz diye binmek istemedim🙈
Halbuki taşırdı belki
Bu yaz binecegim ins🙃
Sahillerde filan artık kiralanma imkani oluyor
Su pandemi biterse bizde kullanırız ins :)

Yaaa cok gecmis olsun canım
Acik havayi fotoğraflartan gormek bile iyi geliyor bana😒 o dereceye geldik artık
Dikis atıldı mı oglusuna

Anam anamm ben nerelere gidem menuye gel 💃🏻
Sadece yapıştırma yaptılar . Çok şükür burda parklar açık . Açık havaya çıkmayınca ben de daraliyorum . Hergun çıkıyoruz dışarı

Mayayı ben yapmadım arkadaşımdan almıştım, kefiri yapıyordum, çok kolay zaten, pişmiş süt oda sıcaklığına getirilip kefir mayası içine konuluyor ve 12-24 saat arası karanlık bir yerde mayalanıyor.
Ekmek yapmıyorum, eşim fırın ekmeği seviyor, çocuklar pek ekmek sevmez 😃
Sen ekmek mayası biliyorsun gibi geldi bana 🤩
yok bilmiyorum.ama zayıf bir hatun olsam evde ekmek yapmayı da denerdim.yapanlara özeniyorum.hatta makinesini alırdım.annem ler almış.bütün ev ekmek kokuyor.ama ekmek denmez ona🤤🤤🤤.kek gibi oluyor.çay ekmek yeter kahvaltıda..😫...neyse çok sakıncalı :D almamalıyım kesinlikle.😓

Bu gün menüm
Sabah 3 akşam 2 yumurta

Su 2 lt
Spor 30 dk bisiklet akşam callanatıc in birazını yaparım, hepsini yapamıyorum yavaş yavaş artık😃🙈

Bakalım yarın ne kadar kilo gidecek 🤩
Ama cok cok az yemissin. Bizde obur topikteyken saf pro yaptik tabi ben salata da ekledim de. Digerleri toplam 9 yumurta olcak sekilde yemişti. Keske sende ikindi gibi 2 tane daha yemiş olsaydin. Yoğurt yesen şimdi

yok bilmiyorum.ama zayıf bir hatun olsam evde ekmek yapmayı da denerdim.yapanlara özeniyorum.hatta makinesini alırdım.annem ler almış.bütün ev ekmek kokuyor.ama ekmek denmez ona🤤🤤🤤.kek gibi oluyor.çay ekmek yeter kahvaltıda..😫...neyse çok sakıncalı :KK70: almamalıyım kesinlikle.😓
Boşver canım güzel kokuyor ama tereyağı ile doymak bilmiyor insan 😂

Ama cok cok az yemissin. Bizde obur topikteyken saf pro yaptik tabi ben salata da ekledim de. Digerleri toplam 9 yumurta olcak sekilde yemişti. Keske sende ikindi gibi 2 tane daha yemiş olsaydin. Yoğurt yesen şimdi
Yok bu saatte yemem artık 😂 bu gün 450-500 kalori almışım 😃👍 çok az elbette ama bende her gün böyle yapmıyorum, arada güzel oluyor, hele yarın güzel bir eksi gelirse motivasyonumu da artırır bu 👍😃

Yok bu saatte yemem artık 😂 bu gün 450-500 kalori almışım 😃👍 çok az elbette ama bende her gün böyle yapmıyorum, arada güzel oluyor, hele yarın güzel bir eksi gelirse motivasyonumu da artırır bu 👍😃
Hakettin.inşallah güzel bir ekşi görürsün 🙂

Dayanabiliyorsan cok iyi tabiki. Tabi nerdeyse aramizda 50 kg var sen dayanabilirsin belki 😂😂🤣

Back
X