• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydin herkeseee❤️
Bu sayfada yeniyim size kisaca kendimden bahsediyim ...
Ben Seda 35 yasindayim ,almanyadan katiliyorum iki cocuk annesiyim ..
Mesleyim Kosmetik döve kiprik kas cilt bakimi ne ararsan var bende yani😂
Ben hep 57-60 kilom vardi hata iki dogumada 63 kiloyla gittim sonrada hep 60 kiloydum nolduysa gecen sene oldu corona yüzünden otur ye otur ye bi tartildim pantolonlar olmayinca sokkkk 69,8 kilo 😳 tam ayin 4.1 iydi I andan itibaren recimdeyim😂.. pazartesi Bu siteye üye oldum iki gün elma diyeti yaptim sonra saglikli beslendim bugün patates yogurt diyetine basladim su an ki kilom herhalde 66,7 filan. Bakalim bugün cok iyi gecti hic acikmadim acayip tok tutu beni ... yarini dört gözle bekliyorum .. günde bir kiloya kadar veriyormusum bende bi demeyim dedim 🥰..

Günaydın herkese tekrar. Güncel kilo:62.7
Bunda ödeme rağmen yine iyi çıktım hatta mutluyum daha fazla bekliyordum 😂😂
Patates diyeti 1.gün başlasınnn 🌸🌸

Kahvaltıdan sonra tıka basa doymuştum, bir süre ekmeksiz kahvaltıya devam 💪😀

IMG_20210123_123144.webp

Bu arada annemde geçen hafta perşembe benimle beraber diyete başladı, birebir aynı diyeti yapıyoruz annem benden farklı olarak kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yiyor ve akşam menüsünde haftada 1 fırında tavuk yiyor, annem perşembe 76,4kiloydu, dün 72,9 çıktı 9 günde giden -3,5 kg. Ben -100gr fazla vermişim😂😂 bunu şunun için anlattım patates, şeker, ekmeğin hiçbir türü, pirinç, bulgur, makarna, meyve, kaşar, paketli gıda vs yenmediğinde ve kaçamak olmadığında yaptığım diyet sizde de etkili olacak, ayrıca ben kalori sayıyorum annem saymıyor, ben kahvaltıda 2 badem yiyorum annem bademleri fındıkları cevizleri götürüyo😂
Evet karbonhidrat diyette çok geriletiyor, ama korumayı yapabilmemiz için gerektiği kadar karbonhidrat da almalıyız, sonrasında çok zorlanabiliriz, 🥴

Eşine afiyet olsun canım, ellerine sağlık, bende 2-3 günde kızım seviyor diye mayalı hamurdan pişi yapıyorum, diyetten önce her pişirdiğimde koca tepsiyi yerdim o yüzden böyle pişi gibi oldu göbeğim☹️ Neyse o pişi kızartırken burnuma öyle bi kokuyoki sanki göğsüm sıkışıyo, ama asla yemem hedef kiloma inicem. Sarayca Sarayca yemenin sonu yok o yüzden çevremize çokça afiyetler olsun diyelim biz yolumuza devam edelim
Bana pazartesi ne olduysa pişiden oldu zaten 😔 sonra iyice batırdım 🥴 yoksa cuma eksi gelirdim ben, neyse artık önümüze bakacağız 🥰

Günaydin herkeseee❤️
Bu sayfada yeniyim size kisaca kendimden bahsediyim ...
Ben Seda 35 yasindayim ,almanyadan katiliyorum iki cocuk annesiyim ..
Mesleyim Kosmetik döve kiprik kas cilt bakimi ne ararsan var bende yani😂
Ben hep 57-60 kilom vardi hata iki dogumada 63 kiloyla gittim sonrada hep 60 kiloydum nolduysa gecen sene oldu corona yüzünden otur ye otur ye bi tartildim pantolonlar olmayinca sokkkk 69,8 kilo 😳 tam ayin 4.1 iydi I andan itibaren recimdeyim😂.. pazartesi Bu siteye üye oldum iki gün elma diyeti yaptim sonra saglikli beslendim bugün patates yogurt diyetine basladim su an ki kilom herhalde 66,7 filan. Bakalim bugün cok iyi gecti hic acikmadim acayip tok tutu beni ... yarini dört gözle bekliyorum .. günde bir kiloya kadar veriyormusum bende bi demeyim dedim 🥰..
Hoşgeldin canım ❤️ ben 2 çocuk annesi çalışan biriyim 40 yaşında ama 25 yaş hisseden biriyim 🤩, çok kilo maceralarım oldu 😃 doğumlarda sonra 80 lerdeydim kilolarımı verdim, en son 76 ile diyete başladım , dikkat etmezsem çabuk kilo alıyorum, bu nedenle hep temkinli olmalıyım😃

Back
X