• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın herkese tekrar. Güncel kilo:62.7
Bunda ödeme rağmen yine iyi çıktım hatta mutluyum daha fazla bekliyordum 😂😂
Patates diyeti 1.gün başlasınnn 🌸🌸
Çok güzel ödem atmışsın 🧿 darısı başıma 😀 pazartesi tartılayım ben, hedef 66 lar olsun, kısa sürede şu artılardan kurtulup yeniden kilo vermek istiyorum çünkü 😃

Günaydın arkadaşlar 🥰 çok güzel bir gün geçirmek dileğiyle 🥰🤩
Günaydın canımm. Mutlu uyandım ben cidden. Dün 64 çıktım çünkü 62.7 çıkınca sevincimi görmen lazım :))
Pazartesi tekrar tartılalım sende tabloyu değiştirirsin. Pazartesi 61.9 görmek istiyorum hadi bakalım :KK200:

Günaydın canımm. Mutlu uyandım ben cidden. Dün 64 çıktım çünkü 62.7 çıkınca sevincimi görmen lazım :))
Pazartesi tekrar tartılalım sende tabloyu değiştirirsin. Pazartesi 61.9 görmek istiyorum hadi bakalım :KK200:
Mutlu uyanmaz mı insan 1.3 kg az mı 🧿 bence tablo kalsın, onlar cuma bildirimimiz, bu cuma çok güzel eksi gelir hem🤩 pazartesi bende merak ediyorum kilomu, ödem çok farkındayım 2 kilo gitse süper mutlu olurum herhalde 🤩

Mutlu uyanmaz mı insan 1.3 kg az mı 🧿 bence tablo kalsın, onlar cuma bildirimimiz, bu cuma çok güzel eksi gelir hem🤩 pazartesi bende merak ediyorum kilomu, ödem çok farkındayım 2 kilo gitse süper mutlu olurum herhalde 🤩
Bu grupta cuma mı değişiyor kilolar ? tamamdır canım sen daha iyi bilirsin. Cumaya baya güzel değişimler olur ay ay ay :KK9: :KK9:

E9A865B9-630D-4979-A80D-EC8BF8129A34.webp

Back
X