• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu sabah eşim simit almış, azıcık ucundan yesem mi dedim hemen aklıma friendlyfriendly friendlyfriendly geldi , sözüm var bir süre karbon almayacağıma dair 😀 biliyorum ki bir lokma yesem sofrada olan her şeyi siler süpürürdüm ve şu an mutsuz bir şekilde kendime kızarak otururdum 🥴, zaman zaman hepimizin motivasyonu düşüyor, insanız ve hepimizin ortak bir özelliği var, yeme atakları... Buranın gücü ise birbirimize destek olmak ve bu atakları bir şekilde telafi edebilmek😊

Bu sabah eşim simit almış, azıcık ucundan yesem mi dedim hemen aklıma friendlyfriendly friendlyfriendly geldi , sözüm var bir süre karbon almayacağıma dair 😀 biliyorum ki bir lokma yesem sofrada olan her şeyi siler süpürürdüm ve şu an mutsuz bir şekilde kendime kızarak otururdum 🥴, zaman zaman hepimizin motivasyonu düşüyor, insanız ve hepimizin ortak bir özelliği var, yeme atakları... Buranın gücü ise birbirimize destek olmak ve bu atakları bir şekilde telafi edebilmek😊
Bende açık ekmeğin ucundan kopardım 😬

Kusura bakmayın dün bozdum bunun üzerine moralim biraz bozuldu🙈
bugün kaldığım yerden:KK72: devam bu arda reğli oldum:confused:bu arlar olmam daha iyi en azından biraz daha ödem atarım 🤪
Bu gün kaldığın yerden devam edersin canım 👍 artık moralimizi bozmayalım eski günlerdeki gibi yolumuza güzel bir şekilde devam edelim,🤩 bak bahar geliyor ve bizim vaktimiz bol, stres yapmadan hedefimize ulaşırız yaza kadar 🤩

Ondan bir şey olmaz 😃 beni biliyorsun yersem fena yerim ondan korkum, kaç ay geçti hala bu özelliğini bırakamadım, ama bunun için çaba gösteriyorum en azından🥴
Ben de illa o açık ekmeğin kulağını bükeceğim 🤣bu huydan var gecemedim
Hay Allah 😂 sağlıklı olanlardan bol yersin hiç canını sıkma kuzum 😃
menüden haberim yok kesin çorba filan vardır akşama kadar ara öğünlerle atlatayım 🙈

Senin kendimi durdurmana kurban. Valla harikasın. Böyle böyle hedeflerimize ulaşıcaz. Emin ol haftaya cuma 3 kilo eksik çıktığında iyi ki yememişim o simiti diyceksin 🧿

Senin kendimi durdurmana kurban. Valla harikasın. Böyle böyle hedeflerimize ulaşıcaz. Emin ol haftaya cuma 3 kilo eksik çıktığında iyi ki yememişim o simiti diyceksin 🧿
Ay düşüncesi bile güzel 😃😍 yemiyeceğim canım, hem size hem kendime söz verdim :KK68:
19 gün kaçamak yok, gel biz bunu 21 gün yapalım ne dersin 😃

Yine detoks çayımı hazırladım, yeşil elma yoktu bu nedenle 1 er parmak büyüklüğünde taze zencefil ve zerdeçal, kabuk tarçın 6-7 karanfil, 1 yeşil çay 1 lt 90 ° sıcaklığında su 👍😀

Bu gün çocuklar pizza istediler, hamur yoğurdum bekliyorum, şimdi kahve zamanı 😃

IMG_20210124_153043.jpg

Back
X