renkte eminmisiniz bilmiyorum ama ben mavi pembe saçlar gördukten sonra gri çok normal geliyor :) Saçlarınız ne renk şu anda ? Platin sarıya açtıktan sonra geçiş yapılıyor diye biliyorum benKizlar saclarimi koyu griye boyamak istiyorum, youtubedan bi suru video izledim fakat hepsi yabanci insanlarin cektigi videolardi ve boyalar sanirim turkiyede yok. Burada olan hangi urunlerle yapabilecegimi bilen var mi? Az miktarda mavi siyaha fazla oksidan koysam olur mu sizce bu ilkokul mantigi=D Yardimci olabilirseniz sevinirim.
Harbi neriman teyzenin sacıymış..Resimdeki gibi istiyorum. Pembe mavi mor hepsini denedim simdi de gri istiyorum ama bilemedim nasil yapacagimi. Saclarim siyah ama acici kullanmaktan korkan bi insan degilim zaten istedigim renk de cok acik degil ama bilemedim.
Neriman teyzen marjinalmis o zaman.Harbi neriman teyzenin sacıymış..
Kizlar saclarimi koyu griye boyamak istiyorum, youtubedan bi suru video izledim fakat hepsi yabanci insanlarin cektigi videolardi ve boyalar sanirim turkiyede yok. Burada olan hangi urunlerle yapabilecegimi bilen var mi? Az miktarda mavi siyaha fazla oksidan koysam olur mu sizce bu ilkokul mantigi=D Yardimci olabilirseniz sevinirim.
cok cok tesekkurlerCanım tek boya kutuları satılır her renk.onla oksidasyon ayrı alman lazım.kuaför malzemesi satan yerlerde olabilir.mavisi yeşili her renk var kaldiki kuaförlerde gri tonları var onlar nerden alıyorki acep sor bakalım bi
öncelikle saç rengi açık-orta tonlarda olması gerekiyor. ayrıca gri renk zaten satılıyor. belki her yerde bulamayabilirsin ama kuaförlerden veya kozmetik toptancılarından tedarik edebilirsin.
%30 siyah+ %70 gri oranında boya karışımını hazırlamalısın. ilk boyamanda tam rengi oturtamazsın ve ilk boyamanda açık olmalı biraz renk. ikinci boyamanda %50 siyah+%50 gri oranında karışım uygularsın.
Resimdeki gibi istiyorum. Pembe mavi mor hepsini denedim simdi de gri istiyorum ama bilemedim nasil yapacagimi. Saclarim siyah ama acici kullanmaktan korkan bi insan degilim zaten istedigim renk de cok acik degil ama bilemedim.
pembe mavi mor mu süpermişresimdeki renk de cidden hoş buu boyaların kalıcı olmayanı var mı peki böle bikaç yıkamada çıkan ?
https://www.manicpanicturkiye.com/renkli-sac-joleleri yine manic panic de var yıkanınca çıkan renkli saç jöleleri, bir bakın isterseniz :)
ssüpermiş kaç kullanımlık acaba bunlar
Manic panic te tam olarak gri renk yok benim bildiğim. Nyse konuya gelecek olursam grinin de birden çok tonu var ama sizin istediğiniz koyu gri çokta farkedilmiyoe bence foroğrafta gördüğüm kadarıyla. Gri boyalar satılıyor ama saç renginiz koyuysa çokta iyi bir sonuç beklemeyin sadece ışıltı olur ve güneşte belli olur diye düşünüyorum.
Gri saç deyince aklıma gelen saçın platin renge kadar açılıp sonra griye boyanması geliyor aklıma benim daha çok yinede bir kuaföre gitseniz daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?