Saç Rengi ve Saç Boyama gri saç

crn_ee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
41
5
28
İstanbul
Kizlar saclarimi koyu griye boyamak istiyorum, youtubedan bi suru video izledim fakat hepsi yabanci insanlarin cektigi videolardi ve boyalar sanirim turkiyede yok. Burada olan hangi urunlerle yapabilecegimi bilen var mi? Az miktarda mavi siyaha fazla oksidan koysam olur mu sizce bu ilkokul mantigi=D Yardimci olabilirseniz sevinirim.

renkte eminmisiniz bilmiyorum ama ben mavi pembe saçlar gördukten sonra gri çok normal geliyor :) Saçlarınız ne renk şu anda ? Platin sarıya açtıktan sonra geçiş yapılıyor diye biliyorum ben

Resimdeki gibi istiyorum. Pembe mavi mor hepsini denedim simdi de gri istiyorum ama bilemedim nasil yapacagimi. Saclarim siyah ama acici kullanmaktan korkan bi insan degilim zaten istedigim renk de cok acik degil ama bilemedim.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-10-22-33-58~2.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 23.158
Canım tek boya kutuları satılır her renk.onla oksidasyon ayrı alman lazım.kuaför malzemesi satan yerlerde olabilir.mavisi yeşili her renk var kaldiki kuaförlerde gri tonları var onlar nerden alıyorki acep sor bakalım bi

öncelikle saç rengi açık-orta tonlarda olması gerekiyor. ayrıca gri renk zaten satılıyor. belki her yerde bulamayabilirsin ama kuaförlerden veya kozmetik toptancılarından tedarik edebilirsin.

%30 siyah+ %70 gri oranında boya karışımını hazırlamalısın. ilk boyamanda tam rengi oturtamazsın ve ilk boyamanda açık olmalı biraz renk. ikinci boyamanda %50 siyah+%50 gri oranında karışım uygularsın.

cok cok tesekkurler

manic panic markasına bir bakın isterseniz. youtube dan da izleyebilirsiniz manic panic ile saçlarını boyayanları. blue steel rengi biraz mavimsi ama içinde gri tonda var, tabii sizin istediğiniz gibi koyu değil açık :)

Resimdeki gibi istiyorum. Pembe mavi mor hepsini denedim simdi de gri istiyorum ama bilemedim nasil yapacagimi. Saclarim siyah ama acici kullanmaktan korkan bi insan degilim zaten istedigim renk de cok acik degil ama bilemedim.

pembe mavi mor mu süpermiş resimdeki renk de cidden hoş buu boyaların kalıcı olmayanı var mı peki böle bikaç yıkamada çıkan ?

Manic panic te tam olarak gri renk yok benim bildiğim. Nyse konuya gelecek olursam grinin de birden çok tonu var ama sizin istediğiniz koyu gri çokta farkedilmiyoe bence foroğrafta gördüğüm kadarıyla. Gri boyalar satılıyor ama saç renginiz koyuysa çokta iyi bir sonuç beklemeyin sadece ışıltı olur ve güneşte belli olur diye düşünüyorum.
Gri saç deyince aklıma gelen saçın platin renge kadar açılıp sonra griye boyanması geliyor aklıma benim daha çok yinede bir kuaföre gitseniz daha iyi olur

manic panic de direkt olarak gri yok evet fakat blue steel biraz griye yakın ve virgin snow ile kullanıldığı zaman gri elde edilebilir, ben de bu şekilde denemeyi düşünüyorum.

Dibi iki parmak kendi saçım çıkmış platin röflenin üzerine mavi Ve Gri boyayı biraz su ekleyerek sürdüm beş dakika sonra yıkadım. Fakat yeşillenme oldu kızlar. Domates suyuyla Bayağı azaldı fakat çok iyi değil. Tekrar boyasam griye nasıl olur bilgisi olan var mı?

İşte son hali

Eklentiler

• image.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 392
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…