• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grip oldum ya!!! Yarın burun ameliyatım var sorun olur mu?? Cevap lütfennn

elmas3480

Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2013
98
1
18
İstanbul
Yarın ameliyatım var kızlar ama ben bir kaç gündür grip oldum..ameliyat için engel midir? Bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum acilen...of yaaa

canım hap alıyosan sakın ameliyat olma kan sulandığı için ameliyatta çok kanaman olur morluk vs daha çok oluyor benim öyle oldu sakın olma ertele bence

TheraFlu forte alıyorum...erteleme şansım yok çünkü eşim zor ikna oldu...doktoru aradım ona soruccaktım açmadı...of ya herşeyi ayarlamıştım ne güzelll

Muhtemelen doktor erteleyecektir , gripliyken ameliyat yapmıyorlar. Bir akrabamızın 2 kez ertelendi.

canım ben ameliyatt olucağım hafta grip oldum afedersin burnum çok kotu akıyordu hatta burnumda uçuk çıktı silmekten
Dr bişey olmaz ameliyata kadar iyileşirsin dedi ama çok hap kullandım
Bu grip ilaçlarının da kanı sulandırıcı etkisi varmış ben ozaman bilmiyordum dr da bişey demedi,
Ameliyatta çok kanmam olmuş dr dedi göz altımdaki morluk tam1 ayda geçti kemik falan kırılmadığı halde düşün

Back
X