Grip oluyorum galiba...:((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nelya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canm annemin önerisidir:
bir elma bir portakal veya mandalina bir limon kabuklarıyla cezveye konur az nane az tarçın ve bal ile kaynatılır süzülür ve içilir boğaza iyi gelir ve zararı da yoktur ben de içmiştim hamilelik esnasında:)

bende grip oldum kızlar ya, o kadar da dikkat edip korunmama rağmen. ilaçta kullanamıyorum. bitki çaylarını da çok fazla tüketemiyorum bişi olur filan diye :sinifsinif:

kızlar merhaba ben de malesef cumartesiden beri girbim ve hala geçmedi daha da geçmeye niyeti yok gibi :((
cumartesi gecesi ateşlendim, ateşim dün düştü ama doktorum 8 saatte bir içmem için antibiyotik önerdi..
dün gece de acayip bir öksürük başladı sanırım ciğerlerim sökülecek yerinden bu öksürük yüzünden :(( sabah ballı limonlu sıcak suya yarım tatlı kaşığı kadar zancefil koyup içtim acayip rahatlattı, mide bulantılarına da iy geliyormuş ama abartmamakta fayda var hatta ben bir daha tüketmem 1 kez yeterli, sonra korkuyorum..stres yapacağıma öksürürüm :)) ama şöyle de bir sorunum var ki öksürdükçe de kasıklarım acıyor inşallah bebeklerime zarar vermiyorumdur..
bir de doktorum boğazımı rahatlatması için pastil önerdi..
tüm bunların yanında bol limon, mandalina, çorba tüketiyorum ama bana mısın demiyor :((
inşallah daha fazla süründürmez..korkuyorum doğrusu senağlama
herkese geçmiş olsun..

merhaba,bende geçen çarşamba başladı boğaz ağrısıyla ,dr. pastil verdi..ertesi gün burnum tıkanmış kulaklarımın içi gıdıklanmasıyla boğazlarım dahada fenalaştı yara gibiydi,ve geceleri inanılmaz ter döküyorum sabaha kadar 10 posta çamaşır değiştiriyorum yastık yorgan sırılsıklam yanii,bi buz gibi oluyorum ,bi ateş gibi ne yapcağımı şaşrdım valla...geçen pazartesi dr gittim artık göğüs kafeslerim ağrıyodu öksüremiyodum bile,dr. kan tahlili istedi kanımdaki crp biraz yüksek çıktı yani enfeksiyon varmış antibiyotik verdi 12 saat arayla almam lazımmış yoksa bronşite çevirir dedi,bol bol sıvı al dedi...2 gündür içiyorum ama çoook korkuyorum bebeğime bişey olur diye napcam ben yaa 34 haftalığım doğuma azda kaldı..hala ter döküyorum bu ter beni mahvetti sizinde böylemi kızlar?
herkese geçmiş olsun şimdiden...

Back
X