- 14 Ağustos 2009
- 154
- 0
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla yasadim biliyorum,
iyi gecinelim iyi olalim diye sen hep pesinde kosturursan, pohpohlarsan, fazla yuz verirsen tepene cikar.
o yuzden biraz da sen soguk dur da o senin gonlunu almaya calissin bakalim..
:dilcikar:
belkide baştan mesafe koyayımda beni ezemesinler diye öyle davranıştır. bizim gelinimizde evlendi 1ay kadar birlikte oturduk.birlikte yer içerdik ama asla iş yapmazdı.... dayanamdım dedim bulaşıkları yıka diye... benim işm wardı. oda ben buraya hizmetçilik yapmaya gelmedim dedi.......yani iyi niyet bir yere kadar ...karşındakinin anladığı kadar anlatabilirsin bazı şeyleri
Arkadaşlar bir ay sonra abimin düğünü var ve ben görümce oluyorum. Gelinimize nasıl davranacağımı bilemiyorum. Annem ve teyzemler görümceleriyle kötü hatıralar yaşadılar ben öyle kötü görümce olmak istemiyorum.çok iyi geçinmek istiyorum gelinimizle. Ben çok şen şakrat espirili kapı gıcırtısında oynayan biriyim. Gelinimizde tam tersi gayet resmi,mesafeli,fazla konuşmaz yani benim tam zıttımda biri. Halendaha mesafeliyiz. Ben elimden geldiğince ona yakın olmaya çalışıyorum kestirip atmakta istemiyorum soğuk biri diye. abimin karısı olucak sonuçta arada soğukluk olsun hiç istemem. Birde bizim aramızda şöyle bişey geçti abimin nişanında ben gelinimizle aynı renk tonlarında bir elbise giymiştim onunki kabarıktı benimki uzun kuyruklu bir abiyeydi tamamen bilinçsizce oldu ama oda bilmiyodu benim o renkte bişey giyeceğimi bende bilmiyordum onun o renkte bişey giyeceğini çok resmi davrandığı için bende bişey soramadım hiç ayrı ayrı aldık elbiselerimizi çok utandım böyle olunca ama birde abime demişki düğündede beyaz tuvalet giysinde tam olur demiş bu laftan çok utandım öyle birşey yapıp kendimi gülünç duruma düşürmek istemem açıkcası sonuçda görümceyim dikkat çekicem gelini kıskanmış beyaz giymiş demesinler gelin arabasınada binicem arabadan gelincik olarak inmek hiç istemiyorum böyle bişey yapmamda gerçi toplumda çoğu kişi böyle davranışalrı ayıp karşılıyor bizdede öyle. Şimdi ben ne yapayım gelinimize nasıl davranayım onun bana davrandığı gibimi yoksa ben yine olduğum gibimi davranayım yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlaropuyorumnanaktan
:jeyyar::jeyyar: Bende Olucam Görümce :jeyyar::jeyyar:
:lepi:Şaka bi yana şuanda 1,5 yıllık bi kız arkadaşı var :lepi:
gamyoncuiremsu 1 Yaş var aramızda ki asla kıza kötü davranmadımgamyoncuiremsu
Yalnızca bize kaldığında bu evde benim kurallarım vardır demiştim
:kedi:O günden bu güne kız benden korkuyor:kedi:
Düğünde beyaz giymek görgü kurallarına aykırıdır zaten.Beyaz geline özeldir.Ama malesef giyenler oluyo.Konuya girmeden önce gelin arabasına binicem sözüne takıldım canım.Gelin arabasına niçin biniyosun?Belki gelin damatla yalnız olmak istiyo ya da samimi bi arkadaşını, akrabasını yanında istiyor.Ben şahsen samimi olmadığım görümcem gelip otursa yanıma istemezdim.Bence oluruna bırak.Kız ne kadar yakın olmak isterse o kadar olursunuz.Mesafeli olmak istiyorsa da bu onun hakkı