Grmce ve Gelin

Iste insan ne yapiyorsa kendine yapiyor aslinda...
Yaptiklarimiz iyi veya kötü illaki ilerde bize sunuluyor arkadasim.

Iylik yap iylik gör, kötülük yap kötülük gör.....sen kendinde görmezsen bile Allah (C.C.) evladindan cikariyor...

Üzme sen kendini....kendi evinde kendi yaginla kavrulup gidiyorsun artik...senin annen baban sana yaniyordu ama gecti.....ehh simdide yanma sirasi onda...

valla benim kayınvalide de aynı kendi kızına yapılanlardan şikayet edip edip aynnılarını bana yapmaya kalktı
biz kendi başımıza öksüz gibi evlendik daha evimin eşya eksiği varken kaynım nişanlanıyor diye eşimden para istedi geçen yıl biz kredimizi kapatmak için milletten borç bulup onu da ödemek için krediyi yenileyince iyi olmuş tek yere borcunuz olur dedi kızı elalem için kredi çekti kredi ödenmeyince kızı ödemek zorunda kaldı ayda sadece 300 lira kayınvalide gene gelip bize ağladı kızının kocası 5 milyar maaş aldığı kızı da öğretmen olduğu halde ben ödeyecem ama bende de yok onlar zor durumda diye ki biz ödeyelim
Allah tan eşim akıllı
hiç sevmiyorum evlat ayrımı yapanları bizde hiç olmaz

erkeklerin aileleri nedense evlat ayrımı yapıyorlar..
bunu yüzlerine hafifden söyleneniz bile hemen kızıp kabul etmıyorlar..
ama yapıyorlar boşuna inkar ediyorlar...
ogulları umurlarında degil...
kızlarının gözlerinin içine bakıyorlar..

benim anam babam cok yandı annem ben evime geçene kadar kendi evinde rahat değildi amam şimdi ŞÜKÜRLER OLSUN etme bulma dünyası kendi başına geleciğine hiç inanmadı benim evime gelirken elleri boş geldiler 1 milyonluk bişey bile almadılar ev hediyesi diye ama kızı evlendiğinde ilk evine gittiğinde elleri kolları doluydu ağrıma gitmedi hemde nasıl ben herkesi ALLAHA havale ettim

inkar etmezler mi sanki bana el bebek davranmışlar gibi şimdi taşınınca hiç unutmam yaptıklarını söylediklerini onun kızına bana söylenenlerin biri söylense kıyamet kopar çünkü evlat biz gelinler evlat değiliz kızının göznün bebeğine bakıyor kızı alışık değilmiş böyle yaşamaya

hala çok sinirlisin canım haklısın kolay degil ama bu gerçek kimse degiştiremiyor..

herkes kendi evlanına yanıyor...hayırlı olsun evini almışsın eşinle mutlu ohh daha bişey istemede dertte etme kendine..Allahı birde yeni eve bebiş versinn...(varmıydı bebegin bilmiyorum ama yeni eve olsun bir tane))

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.benimde ahlarım var görümcem evlensinde tutsun o ahlarım bekliom :1closedeyes:

cok canım bebeğim olsun artık demi bende istiyorum eve benden basla bi konuşan daha lazım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet hala cok sinirliyim hergeçen gün böyle dedikçe içimdeki sitemler coğalıyor o kendi evladını bile banka babası gibi davrandı hiç acımadı borcumuz varken nasıl öderiz diye kara kara düşünürken hiç acımadı şimdi kızı kara kara düşünüyor diye içi acıyor :umursamaz:

kendi kızı hasta olup ateşi çıktığında k.validesi neresinde ateşi cıktı dese anne olarak nasıl tepki verir acaba yada anne canım köy eriştesi istedi köyden getitirirmisin dese akıllı ol şartım var ondan sonra dese içi nasıl acır acaba hergün kızı k.validesine gidip hatftada 2 kez kendine geldi diye k.validesi surat assa görümcesi laf söylese kendini anne olarak nasıl içi acıyarak bulur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…