Grmce ve Gelin

ARKADASS

kocasının bebeği
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
656
1
96
Eskişehir
ben evleneli 4 yıl oldu görümcem evlenelide 2 yıl oldu biz evlendiğimizde cok borcumuz vardı hepsini eşimle ikimiz ödedik ama o sırada k.validem evini tadilata soktu bizm borcumuz kadarda para yolladık ona am bize kimse demediki siz yeni evlisiniz borclarınızı nasıl ödüyorsunuz diye hep istedi ama görümcemin evlendikten sonra borcları fazlalaştı zor ödüyorlarmış k.valideme gittik dün k.validem kızım alışık değil böyle yasamaya borclar yüzünden zayıfladı erkek tarafının işi evlenince bitti hiç yardımcı olmuyorlar peki sen bize ne kadar yardımcı oldun üstüne üslük bide para istedin ben anamın kapısında alışıkmıydım borc ödemeye hiç bir şey demedim daha doğrusu muhattap bile olmadım sesimi cıkarmadım ama zoruma gitti biz ev aldık tasındık benim evime gelirken bir ev hediyesi bile getirmdi bana demedi hayorlı olsun diye eşime dedi ben ona dedim sen bana hayırlı olsun bile demedin diye bana dediki oğluma hayrı dokunmayan sana mı hayrı dokunacak neden kızın zora düştümü üzülüyorlar oğlanları evlat değilmi içim burkuldu aman boşver dedim ama içimde acıdı

içimi döktüm işte kızlar size dertleşmek istedim

O kızı ,siz gelinsiniz.Kızı kadar size kıymet verir mi ,düşünür mü hiç ? Asla...:umursamaz:
Sizden para almış,çünkü oğlumun parası ,diye bakıyor olaya büyük bir ihtimal.
O nedenle boşuna canınızı sıkmayın.

amannn boşşşverrr be gitsin hayırlı olsun demesse demesin almışsınya evi sen ona bak güzelim ne gelinler var kocasıda kayganasından yana olan eşini savunmayan. eşin seni onlara karşı ezdirmiyorsa gerisi faso fiso ..hem o kızı onun ayagına taş degse dünyası kararır ama sanki sen taş oyugundan çıkmışşın ..aldırma canım ..

eşin arkanda duruyorsa boşver gerisini..

sende kaynana de:

bende annemin evinde çok rahattım. bizde zorlandık borç öderken, olsa yardım ederdik, ama bizdede yokki anneciğim:)))))))))

onlar ağlamadan sen , eşin ağlayacaksınız..

biz eşimle bunu öğrendik..

ben buna cok kızıyorum işte kendı cocuklarının canı can elin kızının ki de patlıcan..allahım yarabbımm

bencede canım yaa kadın lafı vermiş ağzına tatlı bi dille deseydin bende annemin evinde borç ödemedim.ama eşim için katlandım herşeye tarzında.bu nedir yaa gelininde senin kızın.
inş.biz böyle kaynana olmayıs Allahım..

Sağlığınız, huzurunuz yerinde mi?
Buna cevabınız evetse eğer, kayınvalidenizin sözlerine alınmayın. Olan olmuş biten bitmiş. Şimdi kendi kendinize dertlenip neden üzülüyorsunuz ki.
Belki sizin o dönemlerde çektiğiniz sıkıntıdan dolayı sizin annenizde etrafına aynı sitemlerde bulunmuş olabilir. Evlat işte insanın yüreği dayanmıyor.
Belki kayınvalideniz eşiniz içinde üzülmüştür
Boşverin yaaa, takmayın kafaya.

Biliyorum boşver deyince geçmeyecek ama inan ki kayınvalidenin her söylediğini kafana takarsan inan ileride senin ruh sağlığına yazık olur..
Ne derse desin sen kendi evliliğine,eşine,kendine bak..
Karşıdan ne kadar çok beklentin olursa o kadar çok üzülürsün bana inan.

üzülmüyorum sadece içimden sitem ediyorum belki oğluna evladı diye üzülmüştür ama sizinde bişey ihtiyacınız varmı diye yeni evimize cıkarken sorsaydı sormadı ama canını sağolsun bana demek istediği şu zannedersem can benim cenım cıksın senin canın

haklısın canım cok haklsın bir ara cık girmiştim beklentiye tasınacağımız dönem ama duvara tosladım tosladıktan sonraq aklım başıma geldi

kesinlikle çok haklısın
özellikle son cümle nefis
bende bunu anladım ama biras geç oldu

malesef canım...
o yüzden ne yapıyorsun Allahım herkesin kalbine göre versin deyip geçiyorsun...
ne laf söyleyip kötü gelin kıskanç gelin oluyorsun, ne onlar yüzünden eşinle arana huzursuzluk sokuyorsun...
Allah görüyor...

evet canım cok doğru onlar yüzünden kavga ediyosun kavgacı olan huzursuzluk cıkaran ben oluyorum onlar hiç üstlerine bile almıyorlar allahım büyük ama cok gözyaşı döktürdüler bana ama gelinler alışık gözyası dert cekmeye kızları alışık değil allahım büyük kurban olduğum büyük

bosver arkadasım kaynananın dedıklerını hatta duyma bıle nasılsa hep aynı seyler soylenır
sen evınde esınle huzurunu kacırma

haklısın arkadaşın ama takma kafana boşver keyfine bak yaşa hayatını eşinle mutlu ol..onları görme duyma derim..sırf sende degil bu genelde herkesin basında var...gelinsin gelinn ooo yüzden hiççç dert degil..senin annen baban varsa gerisiiii boşş üzülmeee

doğru söylüyposunuz arkadalar yaa bşde şçyle bi durum var görümcemin kocasıda el o zman benşm gibi neden bana davranıldığı gibi benimle ilgili gözlerine batanlar onların gtözlerine batmıyor mesale eşi cok labali cok konuşur güler yemek yerken görgü kurallarını bilmez ama ona gelince gözler görmez kulaklar duymaz oluyor canla cananda bu kafar fark olur mu yaaa

Gerek burda KK da olsun gerek cevremdeki hemcinslerime olsun, evlilik adimi atan her kadina sakin ama sakin eslerinizin annesini babasini kendi öz anneniz ve babaniz konumuna koymayin diye tembih ediyorum..

Ne kadarda iyi olursa olsun hicbir zaman senin annenin gibi olamaz...sen annen gibi yanmaz üzülmez.

Kizina yapilana üzülüyor hazimedemiyor ici icini yiyor aman kizim ezilmesin aman kizim üzülmezsin gerekirse damadinin her türlü terbiyesizligni bile ört bas eder bazilari yeterki kizlarinin huzuru mutlulugu bozulmasin diye...ama konus gelin olunca hadi ordan sende kimsin deniliyor...

Iste bir söz vardir ya...beklentin ne kadar az olursa yasadigin hayal kirikligida minimuma iner...Bosver be arkadasim....aslinda ilahi adelet tecelli etti...

Sana yaptigni simdi kizinda görüyor....ehhh etme bulma dünyasi...

Ya bu insanlar neden böyleler anlamıyorum. Var böyle anne babalar çocukları arasın da ayırım yapan.Çok takdir ettim seni, ben olsam cevap verirdim uymamışsın en güzelini yapmışsın canım hiiiç takılma bu olaylara birde şu yönden bak sana açıyor kızının özelini demek seni yabancı görmüyor ha birde sizin ödeyebildiğinzi görmüşler ki yardım etmemişler yardım istediniz mi bilmiyorum çook sıkıntı çektiğinizi görselerdi bence ardım ederlerdi ..

cok doğru ablacım bana yaparken kızının olduğunun unuttu söylerken yaparken şimdi kızında sıra cok üzülüyormuş süzülmüş yavrusu biz süzülmedik mi ben 47 kilolara kadar düştüm görmedin mi gördüysen neden kızına verdiğin tesellilerden bize vermedi kurban olduğum ALLAHIM büyük kimsenin ahını kimsede bırakmaz azıcıkta insanıon içinin yanması nasıl oluyor görsünler

cok yardım ettiler canım para isteyerek kendi evini yeni gelin evi gibi düzerek sıkıntı cektiğimizi bildiği halde şimdi de sizin durumunuz farklıydı sizin cok borcununz yoktu diyor bana YARABBİM SABIR dedim içimden yabancı gibi görmez mi görüyor mahsus anlatıor eminim ki kızına para yardımında bulunuyor ve bunun beöyle düşünülmemesi içinde anlatır bak size yardım etmedim onada yardım etmiyorum mantığını oluşturuyor hadi bakalım kaynanacım hayat yeni başladı gelin almak ellere karışmak değil kız vermek asıl olan hayat yeni başaldı daha 2 senede pes ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…