Biliyorum boşver deyince geçmeyecek ama inan ki kayınvalidenin her söylediğini kafana takarsan inan ileride senin ruh sağlığına yazık olur..
Ne derse desin sen kendi evliliğine,eşine,kendine bak..
Karşıdan ne kadar çok beklentin olursa o kadar çok üzülürsün bana inan.
Biliyorum boşver deyince geçmeyecek ama inan ki kayınvalidenin her söylediğini kafana takarsan inan ileride senin ruh sağlığına yazık olur..
Ne derse desin sen kendi evliliğine,eşine,kendine bak..
Karşıdan ne kadar çok beklentin olursa o kadar çok üzülürsün bana inan.
üzülmüyorum sadece içimden sitem ediyorum belki oğluna evladı diye üzülmüştür ama sizinde bişey ihtiyacınız varmı diye yeni evimize cıkarken sorsaydı sormadı ama canını sağolsun bana demek istediği şu zannedersem can benim cenım cıksın senin canın
malesef canım...
o yüzden ne yapıyorsun Allahım herkesin kalbine göre versin deyip geçiyorsun...
ne laf söyleyip kötü gelin kıskanç gelin oluyorsun, ne onlar yüzünden eşinle arana huzursuzluk sokuyorsun...
Allah görüyor...
Gerek burda KK da olsun gerek cevremdeki hemcinslerime olsun, evlilik adimi atan her kadina sakin ama sakin eslerinizin annesini babasini kendi öz anneniz ve babaniz konumuna koymayin diye tembih ediyorum..
Ne kadarda iyi olursa olsun hicbir zaman senin annenin gibi olamaz...sen annen gibi yanmaz üzülmez.
Kizina yapilana üzülüyor hazimedemiyor ici icini yiyor aman kizim ezilmesin aman kizim üzülmezsin gerekirse damadinin her türlü terbiyesizligni bile ört bas eder bazilari yeterki kizlarinin huzuru mutlulugu bozulmasin diye...ama konus gelin olunca hadi ordan sende kimsin deniliyor...
Iste bir söz vardir ya...beklentin ne kadar az olursa yasadigin hayal kirikligida minimuma iner...Bosver be arkadasim....aslinda ilahi adelet tecelli etti...
Sana yaptigni simdi kizinda görüyor....ehhh etme bulma dünyasi...
Ya bu insanlar neden böyleler anlamıyorum. Var böyle anne babalar çocukları arasın da ayırım yapan.Çok takdir ettim seni, ben olsam cevap verirdim uymamışsın en güzelini yapmışsın canım hiiiç takılma bu olaylara birde şu yönden bak sana açıyor kızının özelini demek seni yabancı görmüyor ha birde sizin ödeyebildiğinzi görmüşler ki yardım etmemişler yardım istediniz mi bilmiyorum çook sıkıntı çektiğinizi görselerdi bence ardım ederlerdi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?