• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grmcem geliyor

sehercik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
44
0
86
Ankara
eyvah ki ne eyvah gorumcem gelıyor kızlar..3 gün yanımızda kalacak..gorumcem cok cıns bır kız hep ben bılırım ben yaparım havaları var..onla bır araya geldımızde esım zatı benı unutuyor..benım varlıgım yoklugum hıc bılınmıyor..sımdı şu 3 gün bana zehır olacak ben bılıyorum..kesın esımle bırbırımızı yıyecegız..ben ne yapıcam 3 gun ne olur bana akıl verın..dun aksam esım bıde dedıkı bakalım sen benım kardesımı nasıl agırlıycan..benım senın kardesını agırladıgın gıbımı agırlıycan dedı..cok bozuldum sesımı cıkarmadım..bu arada gorumcemler amasyada oturuyor..ben ise ankarada

eyvah ki ne eyvah gorumcem gelıyor kızlar..3 gün yanımızda kalacak..gorumcem cok cıns bır kız hep ben bılırım ben yaparım havaları var..onla bır araya geldımızde esım zatı benı unutuyor..benım varlıgım yoklugum hıc bılınmıyor..sımdı şu 3 gün bana zehır olacak ben bılıyorum..kesın esımle bırbırımızı yıyecegız..ben ne yapıcam 3 gun ne olur bana akıl verın..dun aksam esım bıde dedıkı bakalım sen benım kardesımı nasıl agırlıycan..benım senın kardesını agırladıgın gıbımı agırlıycan dedı..cok bozuldum sesımı cıkarmadım..bu arada gorumcemler amasyada oturuyor..ben ise ankarada

şunun şurasında kız 3 gün kalacak. ben bilirim, ben yaparım derse ,evet deyin sen bilirsin. 3 gün. 3 yıl değil. suyuna gidin biraz. ne olacak ki..

katlan biraz canım 3 GÜN ben hergün görüyorum bide 3 tanesiyle uğraşıyorum sabret dayan canım gidecek nasılsa arkadaşın dediği gibi suyuna git biraz

Sehercik, görümcen esinin kardesi ki dogal degil mi esinin kardesine samimi olmasi?
Sen de ne yapacaksin? Onlara anlayis göstereceksin, sakin olcaksin, saygili olacaksin... esinle birbirinize girmeye ne gerek var canim...

Esin sürekli seninle, kardesiyle 3 gün.
Elinden gelen izzet ikram, güler yüzü göster ki sen de esinden saygi gör... demek ki sen de kardesine cok iyi davraniyorsun ki esin de aynisini kardesine bekliyor...

Takma 3 gün cabuk gecer...

telaş etmeye gerek yok canım bırak herşeyi oluruna
alttarafı 3 gün yani
bekarmı görümcen canım
bekar olsun evli olsun nasıl davranıyor ise sende o tür davran yani kendini strese verme
vallah bende 4 görümçe var
4.ünün de suyunda gidiyorum yani onlar gibi davranıyorum gülmeyse gülüyorum somurtuyorlarsa somurtuyorum
dil yarışı ediyorlarsa ediyorum yani kendimi ayak altına aldırmıyorum
eşinin dediğinede aldırış etme
şimdiye kadar kapıdanmı kovmuşsunda öyle diyor sana
erkek milleti işte benimkide
arada sapıtır bu tür lafları olur bende yapıştırırım altta kalmam yani
sen kabusa cevirme sakın hayatını 3 gün ne ki gelir geçer fıstık

inşallah cabuk gecer..kızlar sız bılmıyorsunuz oyle ıgnelıyıcı lafları varkı..dugunumde gelınlık uzerımdeyken bana su kelımeyı etmıstı..buda ılk geceden hamıle kalır demıstı..lafa bakarmısınız..yanı bana cahıl muamelesı yapıyor..hep benı asagılıyor demek ıstedıgım o..bende oyle bır huy varkı bır yuzum duserse kalkması cok zor oluyor..

inşallah cabuk gecer..kızlar sız bılmıyorsunuz oyle ıgnelıyıcı lafları varkı..dugunumde gelınlık uzerımdeyken bana su kelımeyı etmıstı..buda ılk geceden hamıle kalır demıstı..lafa bakarmısınız..yanı bana cahıl muamelesı yapıyor..hep benı asagılıyor demek ıstedıgım o..bende oyle bır huy varkı bır yuzum duserse kalkması cok zor oluyor..

ah arkadaşım ah hep o tür laflara mağrus kaldık saten bırak duymazdan gel sen sen olarak 3 gününü zehir etme kendine
iğneliyorsa sende aynısını yap
benim görümçelerde şaka karışık olarak aynı şekildeler hele
eşimin 2 nolu ablası geldimi ooooooooooo eşim kaybeder kendini
yanında şımarmaklar beni aşağalamaları filan diz boyu olurdu
ama o zevki eşime pek tatdırmadım vuruşturdum yüzüne hemde 2 nolu ablasının yanında
sende duyma ama sessiz kalma

haklısın tabii. ama 3 gün arkadaşım.. laf sokarsa eşinin yanında deme bir şey sadece eşinin yüzüne anlamlı bir bakış at... yeter .anlayacaktır, o. suçsuzken cevap verirsen yada surat asarsan seni suçlu duruma sokar. kaale alma. inan umursamazsan o da vazgeçer. ,ne desem canını acıtamıyorum deyip bırakır bu saçmalıklarını. umursamamak onu takmamaktır.. böyle yap arkadaşım...

Son düzenleyen: Moderatör:
destegınız ıcın tesekkur edıyorum..dedıklerınızı yapmaya calıscam ıdare edıcem..o gıttıkten sonra sıze gelısmelerı yazarım ınsallah sorunsuz 3 gun gecer..

3 gün göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım sık dişini.yaşı küçükmü senden?anladığım kadarıyla öyle. belki bakarsın bu gelişinde daha da olgunlaşmış olur eski halinden eser yoktur.olur mu olur :)önyargıyla karşılama istersen.günleri zaten sıkıntıyla bekliyorsun geldiğinde kısa gibi gözüken zaman geçmek bilmez kendine yaparsın kimsenin ruhu duymaz valla...mecbur gelecek gidecek..engelleyemezsin zevk almayı bileceksin :)

Bence hem yemek içmek hem gezdirmek hem e güleryüz açısından çok iyi ağırla ki eşin de utansın, görümcen de...
Ne derse desin umursama, senin umursamadığını görmek onu sinir edecektir..., üzülüp yüzünü asarsan amacına ulaşmış olacak, sen de onun amacına ulaşmasına izin verme....

evet biraz zor olacak gibi senin için ama duymamazlıktan gel boş ver eki topu 3 güncük eşinede yazık arada kalıcak yoksa

3 gÜnlÜk dÜnyada sadece 3 gÜn bence kafana takmana bıle degmez..

Ya üç ay kalsaydı ne olacaktı? Alt tarafı da üst tarafı da 3 gün, çabuk geçer, eşinin hatırı için bence görümcene iyi davranmalısın.

haftasonu benim de görümcem gelecek ama ben mutluyum.... bence ılımlı ve de seviyeli olmak lazım... ne çok samimi olacaksın ne de cazgır... o zaman kimse kimseye bulaşmaz... gerekirse rahatsızlıklarnı görümcene medenice anlat... anlamazsa seviyeni korursun gene... 3 gün çok değil.... yaa sabır çekip , 3 günü kavgasız gürültüsüz geçirmeye bak.. eşinin ağzına laf verme....

canım bak eşin kardeşine birde düşkünsee senin herseye terss tepki vermen sana zararı dokunur degermi eşinle aranı bozmaya baska sorunlar yoksa az kalcakmıs zatenn o geldiğinn gayet iyi davran bilmişlik yaparsa aynene arkadasların dediği gibi ok tamam de.eşini bile şasırt derim pasta falan yap mesela cenesi acmaya fırsat bırakmaa azıcık sık dişin canım

alt tarafı 3 gün.. görme duyma.. eşini bu yüzden huzursuz etme ama görünmcenin yaptıklarını da görmesini sağla.. artık nasıl yaparsın valla aklıma bi fikir gelmedi...

misfirperverliğini göster, eşinin hatırına yatıkların görmezden , dediklerini duymazdan gel.
sadece 3 gün sabırlı ol yeter. Elinden geldiği kadar itinalı davran ki eşinle aranızda sorun olmasın.
Eşin için değilse bile kendine ben elimden geleni yaptım , içim rahat diyebilesin.

esın senın kardeslerıne davrandıgım gıbı davrancakmısın dedıgıne gore sanırım ondada tedırgınlık var
sende ne yap ne et ıyı davran esınle aranın bozulmaması ıcın ozellıkle
sımdı gelecek bana laf sokucak dıyerek olumsuz seyler dusunme
gelen gorumcnde olsa sonucta bır mısafır ve mısafır kendı nasıbıyle gelırmıs

Back
X