• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grmcem ve Kaynanam

aragonit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
125
1
96
İstanbul
kızlar şu anda çok sinirliyim.eşimin annesinden ve kardeşinden bıktım yine telefon açıp bize geliyorlar eşimide şöför olarak kullanıyorlar çok sık gelip gidiyorlar huzursuz oluyorum.siz bu durumda ne yaparsınız?

kızlar şu anda çok sinirliyim.eşimin annesinden ve kardeşinden bıktım yine telefon açıp bize geliyorlar eşimide şöför olarak kullanıyorlar çok sık gelip gidiyorlar huzursuz oluyorum.siz bu durumda ne yaparsınız?

Yemek yapar, ağırlarım, dedikodu yaparıs beraber.
Sen niye bu kadar huzursuz oluyorsun? Evde seni rahatsız edecek ne yapıyorlar?

Esin dedigin adam onlarin oglu ve kardesi....tabikide gelecek gidecekler....:kahve:

Söför gib kullanmakda ne demek arkadasim...??
Sen annenin bir ihtiyacina kostugun zaman kullanilmismi hissediyorsun kendini acaba?

Yoksa essek gibi yapmak zorundayim, o benim Annemmi diyorsun?:delphin:

enerjileri kötü şekerim.en iyi şekilde ağırlıyorum bunu biliyorlar ama çok sık geldiler bu ara bıktım.akrabalarıda bize yakın oturuyor oraya gelip haftalarca kalıp bana uğruyorlar çok sinirleniyorum hiç samimi değiller.

gülsüm sultan anlatamadım herhalde adam kullanıyorlar.burada akrabalarında gezip eglenip en son bizi görmek için degil oğulları götüsün diya bize geliyorlar.bizim için torunlar için gelseler can feda.

samimi olmasalar size sık sık gelmek istemezlerdi. oğulları ve abilerinin evi. neden gelmesinler. size bir terbiyesizlık bir hakaret bir yanlışları var mı peki...

görümcem sürekli laf sokar kendini bulunmaz hint kumaşı zanneder.yaşı bayagı geçkin oldugu için evlenememenin verdigi huzursuzluk var üzerinde.

gülsüm sultan anlatamadım herhalde adam kullanıyorlar.burada akrabalarında gezip eglenip en son bizi görmek için degil oğulları götüsün diya bize geliyorlar.bizim için torunlar için gelseler can feda.

oğulları götürsün diyede gelebilirler. oğulları. kırk kat el mi. ne demek adam kullanmak. o yaşa kadar oğullarını besleyip büyütmüşler. bakmışlar ,karşılıksız. eşin onları kullanmışmı olmuş şimdi.
bunlar can. bunlar anne kardeş. eşinin onları götürmesi kullanmak mıdır Allah aşkına.

garipsiniz...
gelip otursunlar bi çayinizi içsinler ne var bunda?
o sizin kocanız ise kaynananızın oglu gorumcenizin de abisi!
ne yani taksi tutup öyle mi gelsinler sizin arabanız varken
hep kaynanalara kızıyoruz da bazı gelinler de kaynanadan beter be anacım! :kahve:

Hayatim öylede olsa yine kullanmak denilmez buna....
Oglullari bu....tabikide götürecek getirecek ne var bunda?

zaten gelip oturuyorlar çayımı kahvemi içiyorlar kalıyorlar her şey yapıyorlar yazıyı okumadınız herhalde laf sokuyor görümcem dedim.

evet size sordum başta..açıklama yaparsanız daha iyi cevaplar alacaksınız?
oğulları tabi götürecek şoför deyin,evlatlık deyin siz koyun kocanızı o mevkiye..
şunu da anlamıyorum evlenmemiş insanların böyle düşündüğünü naısl anlayabiliyorsunuz..çok yaıp böyle bir şeyle itham etmek..
benim teyzem halam ikiside bekar 50yi geçmelerine rağmen çok ayıp bu laf!

biz evlendik de başımız göğe mi erdi!

kadın doğursun büyütsün yetiştirsin
elin kızı gelsin bi arabayı kıskansın.
benim oğlumun arabası olsa arabadan inmem:smiley-cool:

Back
X