• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grmcem ve Kaynanam

gülsüm sultan anlatamadım herhalde adam kullanıyorlar.burada akrabalarında gezip eglenip en son bizi görmek için degil oğulları götüsün diya bize geliyorlar.bizim için torunlar için gelseler can feda.

kim için gelip gittiği sizi ilgilendirmez.
kadının oğlunu alırken iyiydide evlendikten sonramı kötü oldu?
sana haksızlık yapıldığını düşünüyorsan uygun bir dille hakkını savunursun.
onlardan rahatsız olmak,gelmesinler demek haddine değil.
kimsenin haddine değil.
o nasıl senin anne babana kardeşine karışamassa sende karışamassın.
eşinde anne babasını kardeşini istediği gibi taşır,getirir götürür.benzin parasını senin cebinden almadıktan sonra onada karışamassın.
ayy evlendiniz diye dünya sizin etrafınızda dönsünmü istiyorsunuz.
umarım eşiniz size gereken cevapları vermiştir.
kalın sağlıcakla..

geyik topigindeydik geyik yapiyorduk araba altina yatiyorum santiye sefi oldum demistim :) sende manukyanim demistin ona mukabildi

hayır konu geyikte değildi çok net hatırlıyorum, gayet ciddi bir konuşmaydı...
bana attigin özel mesajları ve profil mesajlarını bi daha kontrol et istersenkafamçokkarıştı

neyse konuya dönelim şakkıdı

hiii gurbik afişe oldu..
son dakika....
yıllardır mesleğini gizlilik içinde yürüten gurbaa kadın afişe olunca ilginç bir şekilde konunun dağılmaması için çaba sarfetti.
dünya tersine dönüyor olmalı delikafadulden

manukyan olduğun ortaya çıkınca konuya dönelim diyorsun...
vallahi koptum burda gülmeme alya da uyandı..
ilahi..alkisalkisalkis

geeel esmer geeel esmerr..geeellllsositososito

cami duvarım bu topik olmasın lütfen tahrik etmeyiniz..
gidiyorum..kaydirigubbakcemile4

Konu sahibesinin uğradığı yok!...

Herhalde kötü kayınvalide ve kötü görümce onu çarmıha gerdi..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kıprayamıyoooo...:Saruboceq:

Neden şoförlüğünü yapsın ki. Tlf denen alet var. haberleşsinler bir çay bahçesinde buluşsunlar. Herkes rahat etsin.
Annesini evinde yatılı alamayan akrabalarında kalmasına izin veren evlada yazık diyorum yazık.
Başka ne denebilir ki.
Oğlu olan herkes kaynana adayıdır.

14 yıllı evliyim ve 12 yıldır falan arabamız var

ve 12 yıldır kayıvalide ve görümcemi hatta çocuklarını getirip götürüüz
bazen görümcem telefon açar gezmeye giderken benim oğlanı da alın canı sılıklıyor fala der gezmekte market alışverişi yani

çocuğunu alırız geri götürüüz ve ben ne kadar kızsamda dedğim olmaz benim küçük bebeğim var bide ama görümcemin çocuğunu gezdiriiz çünkü o poposunu büyütür yata r uyur küçük çocuğuda görümcesi bakar
çok kızarım bu duruma kayınvalideme de söylerim gezmeye gitmiyorum alışverişe gidicem zaten bebkle zor oluyor hamen alışverişi bitirmem gerek diye belirtitim amaaaa özellikle yapılıyor bizim sözümüz geçiyor işte bak anla ddemek için

bende anladım artık onları gidecekleri yere bırakır sonra gider alırız ve bööööyle sürer gider
daha 12 yılgider bazen söylesen de anlamıyor lar

benim ailemde uzak oturuyor kimsem yok yani gelende kendi arabasıyla gelir gider yapcak bişi kalmayınca huzur kaçmasın diye suyorsun yada olgun laşıyor çocukluk yapmıuorsun ayyy ne biliyim işte alıştırıyorlar herhalde

arkadasi kinayanlar bence kayinvalide ve gorumcesiyle iyi olanlar suistimal edilmeyenler biraz empati yapip arkadas yerine koysaniza kendinizi sayet sik sik haber vermeden ustune ustluk laf sokan birini istermiydiniz evinizde surekli... esinizle vakit geciriyorsun bi telefon hadii kostur kostur gidiyor sap gibi kaliyorsnuz ve sik sik.. ?? napardiniz

Canım ne yapardınız dye sormuşsun ya bunu yaşayan biri olarak ben yazayım. Görümcemden evlendiğim günden beri hiç hazzetmem. Bir kez bile tartışmadık oysa. Yıllarca her biraraya gelişimizde hep laf sokar geçen yıl benim evime 10 günlüğüne yatılı geldi. İnan o gelmeden ben streslere girdim. Evime geldi gene laf sokmalar ama sonuçta herşeyden önce o benim misafirimdi. Ben elimden geldiğince onu iyi ağırladım. Gezmelere götürdüm. Sonuçta eşimin ablası çocuklarımın halası, kızım hala hala diye peşinde koşarken ben onu kendi evimde kıramazdım. Sonuçta o bizden memnun ayrıldı. İst.a dönünce demişki, hiç beklemezdim ama beni çok iyi ağırladı. Önceleri benimle tel.de bile görüşmezken şimdi ara sıra arar görüşürüz. Eşimle de 10 gün yalnız kalmadık diye birşeyimiz eksilmedi. Sonuçta bir süre söylenenleri takmadım o kadar.

konu sahibesinden mesaj var;ileteyim dediydim..zemuszemus

şekerim yaa yanlış anladın beni ben öyle kötü niyetli bir insan değilim böyle olsa zaten 18 senedir onlarla gül gibi geçinemem.asla saygısız bir insanda degilim.sadece kendimi yeterince ifade edemedigime inanıyorum.bu sıralar çok üst üste durumlar oldu bu nadenle çok sıkıldım.yinede beni böyle degerlendirmeni istemezdim.hoşçakal.

konu sahibi gelip burda açıklama yapsa ya

Siz nasıl melek kalpli bir insansınız kusura bakmayın sen demek istiyorum sahiden kaldımı senin gibi böyle masumca düşünenler gelinim senin gibi olur inşallah dualarını eksik etme arkadaşım yada kızım demeliyim yasını asker beklediğinden dolayı küçük tahmin ediyorum ama tavırlarından ve konuşmandan büyük gibi duruyorsun ben seni en iyisi olgun kızım olarak göreyim :107: fakat simdi söyleyeceklerim canını yakabilir beni affet yanlış anlama ama bence senin eşin seni sevmiyor ne demek görümcenin resim paylaşması başınızdan böyle bir olay geçmese bile paylaşmamalı siz rahatsız olduğunuzu belirtmişssiniz eşinizin sizi ezmesine müsaade etmeyin görümcenizin ne yapmaya çalıştığını mutlaka anlıyordur bu kadar saf olmamalı anlattıklarınızdan hiç birine takılmasa bile sizi silmesinden ziyade arkadaşınızı da silmesinden anlamalı yoksa arkadaşınızın paylaştığı resimlerde mi zoruna gidiyormuş? anladığım kadarıyla ailesine düşkün bir yapısı var bu tarz bir olay bizim ilişkimizde olsaydı benim eşim ağzının payını verir bir dahada konuşma hakkı vermezdi esinizin attığı msj ın ciddi bir yanı yok allah size sabır versin tekrar tekrar düşünün bu aileye girmeyi o kıza da bir daha yardımcı olmayın eşiniz görümcenize bu izni vermeseydi kendisi sizin bildiklerinizden korkar cekinirdi herhalde kız cok pişkin birde sizi silmiş keşke eşiniz sizin bu konuyla bir alakanız olduğunu söylemeseydi ağzına daha cok laf vermişsiniz bu olayıda açmayıp bulandırmasaydı.Ama ailesi söz konusuysa bu konulara alışın derim benim basımda böyle bir dert yok ama olsaydı bu işi sonlardırmazdım asla değişmeyeceğine emin olun her zaman böyle olacakbir kere kardeşine ailesine bu fırsatı verdiyse hep verecektir ama ben size ayrılmayacak gözüyle bakarak fikir vermek isterim esinizin suan yapması gereken bu konuyu toparlamak kardeşine de en basında size sonra kendisine saygı duyması gerektiğini anlatmak oyuncu kıskanç bir kızla karsı karsıyasınız işiniz hiç kolay değil ilişkinize zarar vermekten başka bir işe yaramaz eşiniz sizin yanınızda olmalı bu olay sizin için sınav niteliğinde siz hiç müdahale etmeyin ne yapacağını nasıl davranacağını izleyin gelecek zamanlarda sizde kararlarınızı bu doğrultuda verin hayata bir kere geliyorsunuz eşiniz sizi haketmeden size sahip olmamalı eğer size fikir soracak olursa sessiz kalmalısınız eger fikir vermek istiyorsanız da esiniz bu olayı en az hasarla kapatmalı kesinlikle kardeşine suanda konuştuklarından sizin haberiniz olmadığını söylemeli konuyuda fazla uzatmamalı guest o zmn bunu biliyordu ama bana güvendiği için kızın kim olduğunu sana sormayı bile düşünmedi ben cok rahatsız oldum diyerek olayı kendisine çevirmeli ben resim paylaşılmasını istemiyorum guesstin bu konudan haberi yok demeli fakat bu msj atılma olayını bildiğinizi bilmeli sonradan esinizin sizden baska seylerde sakladığını düşünüp havalara girebilir ilişkinize zarar gelmesin akıllıca kıvrak bir cevap yazıp kardeşinin bu oyunları bir daha tekrarlamaması için göz dağı vermeli hatta ve hatta esinizin buna cesaret edeceğini sanmıyorum fakat eger guestin canı sıkılırsa bende sizin canınızı sıkarım diyerek son noktayı koymalı kardeşi sizin öneminizi kavramalı 5 yıldır beraberiz diyorsunuz artık kıskançlıktan kurtulmalı eşiniz görümce gelin kaynana sorunlarını bilmiyor olabilir ama bu sorunların temeli böyle başlıyor geleceğine yatırım yapmak istiyorsa simdiden tavrını korumalı emin olun bu görümce kayınvalidenizle de birliktir dikkatli olmanızda fayda var sizde biraz sessinizi yükseltmelisiniz suan askerde olması dolayısıyla pasif kalıyor olabilirsiniz ama sessiz kaldıkça sizin zararınıza olacaktır buda benden size tavsiye olsun sizi sosyal ağlardan silmiş olmasınada bir çözüm bulamadım ama arkadaşların dediği gibi esiniz guestin haberi olmasın diyip sizin hesaplarınıza girip eklesin sizde bu kadar sene sustuğunuza göre bundan sonrada bu olayı açmazsınız ayrıca sizi tebrik ediyorum peygamber sabrı dedikleri bu oluyor sanırım inşallah aynı sabırdan bizede nasip olur en kısa zamandada eşinizin sizi basının üstünde tasımasını diliyorum arkadaşlarıma katılıyorum bunu bu kadar üye arasında hakeden ender insanlardansınız dualarım sizinle. kuzum kısada bir not bir yerden sonra aşk kurtarmıyor sevgini alkışlıyorum bu kadar senedir sizi kurtarmış böyle devam eder fakat sen özünden vazgeçme onların gönlü olsun diye kendine ket vurma kıskansınlar kudursunlar sen devam et evliliğiniz boyunca kıskanılacaksın ben bile su okuduklarımdan sonra seni kıskandım kızım :107:

Son düzenleme:
Nerdeyse döveceksiniz kızı.Evine kimin girip çıkacağına ,elbette süresine karışacak.Yolgeçen hanı mı var ortada.Muhakkak rahatsız edici şeyler yapıyorlarki gelmelerini aza indirgemek istiyor.Benim anam huzuru bozulmasın diye ikiyılda bir gelsin oh kaynanamoğlunu büyütmş bu yaşa getirmiş hergün bize gelsin.Eeee biz ağaçtamı yetiştik.Kızın ailesinden birileri gelse suratlar yerde.Koca da değil kaynana tripte...Kocamla sevişemiyom çok sık geliyonuz fırsat bulamıyoz de.

kızlar şu anda çok sinirliyim.eşimin annesinden ve kardeşinden bıktım yine telefon açıp bize geliyorlar eşimide şöför olarak kullanıyorlar çok sık gelip gidiyorlar huzursuz oluyorum.siz bu durumda ne yaparsınız?

Canım biz memleketimiz de olsaydık inan aynı şeyler olacaktı Ben sinir küpüne dönecektim biliyorum. Tatilde gittiğimiz de bile bu durum oluyor. Aile nerede toplanıyorsa eşim kv ve kp i gidip alıp geliyor. Yazın köyde olurlar genelde. Yeme içme bitip de herkes eve döneceği zamanda önce eşim onları köye bırakıyor ve sonra bizi alıyor. Çözüm nedir bilemem ama imkanın varsa mesafeli durmak mantıklı olabilir. En azından bu durum sık meydana gelmez.

Back
X