• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grmcem ve Kaynanam

kızlar konuyu toperlıyorum birazdan eşim akrabalarından onları almaya gidecek ve gelecekler.asla bu zamana kadar hiç geri çevirmedim.gelecekleri için konuyu sonlandırıyorum.sadece relaks

kadın doğursun büyütsün yetiştirsin
elin kızı gelsin bi arabayı kıskansın.
benim oğlumun arabası olsa arabadan inmem:smiley-cool:
gelin de bi cinnet anında seni aynaya süs diye asarsa çok gülerim ahretliiim :smiley-cool:
farkında mısın bilmem ama ben bizi yaprak dökümündeki cevriye kaynana (ki bu ben oluyorum) ve ekürisine benzetiyorum :sinifsinif:

zaten gelip oturuyorlar çayımı kahvemi içiyorlar kalıyorlar her şey yapıyorlar yazıyı okumadınız herhalde laf sokuyor görümcem dedim.

Arkadasim tam olarak SIKINTIN nedir anlayamadim....yada sen anlatamadin bilmiyorum...

Sadece sunu söylemek istiyorum...bazen insan kendi kendinede huzurunu kacirabiliyor....sürekli negatif düsünerek, hep olumsuz olarak hem kendini hem evliligni yipratabiliyor...:delphin:

Sana SIK SIK gelmek istemelerini, belkide gercekten sende kendilerini iyi hissetmelerinden seni sevdiklerinden oldugnu düsünürsen daha olumlu bakarsin olaya....

Ha sana laf sokmalarini yutmak zorunda degilsin tabi, gerektigi yerde saygini bozmadan ver cevabini herkesin....kim olursa olsun gelip evimde yiyip icip nankörlügmü dedikodumu yapacaksa alir cevabimi.....Ama yüzlerine karsi iyi davranipta arkalarindan atip tutarak cözemesin bu olayi...:kahve:

Rahatsiz oldugun her neyse acik acik konus.....

Güzelim sonuçta biri kardeşi, diğeri annesi senelerce bakıp, büyütüp adam etmişler oğulları onları bir yerden bir yere götürmüş çok mu?

Yani birde mevzuyu yarım yamalak anlatmak yerine açık olsanız yorumlar daha ılımlı olacak ama birileri kalkıp tepki gösterdiğinde laf sokuyor tarzında söylem olduğunda açıkçası inanıp, inanmamak konusunda kararsız kalıyorum.
Sanki yorumlara yön vermek istercesine oluyor yazılanlar.

yoo biz relaksız şekerim sen bizi merak etme..kaydirigubbakcemile2
feryat figan sen açtın konuyu..zemuszemus

kızlar konuyu toperlıyorum birazdan eşim akrabalarından onları almaya gidecek ve gelecekler.asla bu zamana kadar hiç geri çevirmedim.gelecekleri için konuyu sonlandırıyorum.sadece relaks

konu sahibesi arkadaşım bizler gayet relaxız da sen de olabilsen keşke...

ilk mesajda gelişlerinden şikayetçiydin ters tepkiler alınca laf sokma bahanesini attin ortaya kendini suclu hissettigin için
haa görümcem laf sokuyo derken bile kadına çok çirkin bir imada bulundun
valla kusura bakma da senin gibi bi gelinimiz olsa ya ben onu öldürür kurtulurdum ya da o beni gamyoncuiremsu

garipsiniz...
gelip otursunlar bi çayinizi içsinler ne var bunda?
o sizin kocanız ise kaynananızın oglu gorumcenizin de abisi!
ne yani taksi tutup öyle mi gelsinler sizin arabanız varken
hep kaynanalara kızıyoruz da bazı gelinler de kaynanadan beter be anacım! :kahve:

sana bayılıyorum başka denecek söz yokopuyorumnanaktan

gelin de bi cinnet anında seni aynaya süs diye asarsa çok gülerim ahretliiim :smiley-cool:
farkında mısın bilmem ama ben bizi yaprak dökümündeki cevriye kaynana (ki bu ben oluyorum) ve ekürisine benzetiyorum :sinifsinif:
gelin beni süs diye asarsa bende onu arabaya paspas yaparımzemuszemus
hahaha bu arada benzetme süper olmuş:lepi:
olm millet bizim gibi kaynana bulsunda öpsün başına koysun
tüm süs püs işlerinde danışman olcez daha ne:delphin:

ya canım boşver, bu kadar sıkıntı yapma kendine.
eşin rahatsız olmuyor ve senin gibi düşünmüyor ki gidip alıyor ve sonra da evlerine bırakıyor.
her ne kadar rahatsız da olsan ailesine ve akrabalarına da iyi davran, elinden geldiğince ağırlamaya çalış. bu işler karşılıklıdır bugün sen onun ailesinden rahatsızlık duyar ve tepkili davranırsan yarın birgün o da senin ailene aynı şekilde davranırsa o zaman bişey demeye hakkın olmaz. ve huzursuzluklar bu şekilde büyür gider.
yani gelsinler, yap çayını kahveni, açsalar bişeyler hazırla boşver. benim de bazen sevmediğim insanlar gelir evime ama eşimi üzmemek için elimden geldiğince iyi davranırım. sen de öyle yap. bu sana bişey kaybettirmez aksine kazandırır.
görümcen de istediği kadar laf soksun, duymazlıktan gel. ama hakaret boyutuna getirirse işi o zaman başka tabi. o durumda da gereken cevabı verirsin.

arkadaşım bence sen biraz relaks ol:ecrin_bebek:
peki senin ailen evinize geldiğinde eşin böle tepkiler verse senin hoşuna gidermiydigamyoncuiremsu

allah allaaaaaaah allahim sabir ver.. radikal marjinal entel vs vs gorus pesinde degilim kendi fikrimi soyluyorum ki gayet normal ikide bir evime kaynanam gelse bende istemem benimde ozel bir yasantim var kendime ayirdigim vaktim var ben boyle dusunuyorum size ne oluyor ki simdi
sen müsait olmadığını belirttiğinde kaynanan zorlamı girio evinekaydirigubbakcemile4

böcüüm senlen aynı fikirdeyim yievrum ay lav yu :lepi:

waytrozuma da katılıyoree...
kendi aileniz gelse bu kadar yükselir miydi sesiniz acaba? sositososito

ikide bir evinize anneniz gelse onu istermiydiniz mandm hanım. anne yeter artık gelme çok fazla geliyorsun dermiydiniz yada arkasından böyle dert yanarmıydınız.

allah allaaaaaaah allahim sabir ver.. radikal marjinal entel vs vs gorus pesinde degilim kendi fikrimi soyluyorum ki gayet normal ikide bir evime kaynanam gelse bende istemem benimde ozel bir yasantim var kendime ayirdigim vaktim var ben boyle dusunuyorum size ne oluyor ki simdi

siz öyle düşünüyorsanız bende böyle düşünüyorum sizinle ilgili..dkkatimi çektiniz de..:ecrin_bebek:

valla mandan ben senin kaynanan olsam ben de evine girmezdim yani ne yalan söylim :delphin:
klavye başındayken bile katlanamıyom sana be yavrim :sinifsinif:

bak konu ben degilim ikinciside benim annem zirt pirt gelmez o bir anlayis meselesidir.. ben suan uzaktayim hepsinden msnden gorusuyoruz eger hergun msne gelmem icin baski yaparsa msne fln girmem o da bunu anlar ve anlayislar karsilar birdahada israr etmez

anlıyorum. aileleler ve bakış açıları farklı farklı tabii ki...
keşke annem yaşasaydı da 24 saat msn da konuşsaydık.

kac gunde bır gelıyolar?
sen ne sıklıkla gıdıyosun?
demekkı samımısınızde sık gelıyolar

cok buyuk bı kayınvalde sorunu yok gıbım duruyo:icecream:
benımkını anlatsam konu kıtlenır be:roflol:

Back
X