Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah anacım be...okyp canım aynen..keşke benimde annecim hayatta olsaydı da yanımdan hiç ayırmasaydım..keşke..
gurbik benden geçti canım ama senin oğluş olursa haberin ola gelinin böyle konuşacak..gelinlere yaranılmaz biliyiiisin..
ah anacım be...
insan ne ederse onu bulur böcüküm...
ben kaynanama böyle davranmıyorum ki gelinimden çekeyim...
ha olurda kötü bi geline denk gelirsem çeken o olur ben değil :lepi:
kusura bakma arkadasim da seninde kaynanan hicbir sekilde ogluna maddi manevi destek olmadiysa dugun aninda ve bu yuzden 3 sene beklemek zorunda kaldiysan evlenebilmek! icin .. ustune ustluk oglu kendi basina yaptigi halde herseyi telefon acip cok sey isteme nikah yap git dediyse dugun zamani kina yakilirken hadi eve gidelim kina bitsin sikildim dediyse, dugun gunu kuaforden cikip anne evine girerken annen -gelin geliyor hadi gelin dediginde isimiz var dediyse ve sen bukadar dobraci bi insan olup buna sebep vercek bisey yapmadiysan ve bu yaptiklarindan oturu ona birsey demediysen uzgunum ama o kadinin benim evime gelmesine imkan yok sende olsan sende almazdin ..her kaynana gulbe seker olmuyor zaten kaynanayi sekerleyip duvara asmislar gelinin basina dusmus
senin oğlanla benim kızı beşik kertiği yaparız
beraber gideriz oturmaya
böle bi topik açmak zorunda kalmaz benim kızdazemuszemus
kusura bakma arkadasim da seninde kaynanan hicbir sekilde ogluna maddi manevi destek olmadiysa dugun aninda ve bu yuzden 3 sene beklemek zorunda kaldiysan evlenebilmek! icin .. ustune ustluk oglu kendi basina yaptigi halde herseyi telefon acip cok sey isteme nikah yap git dediyse dugun zamani kina yakilirken hadi eve gidelim kina bitsin sikildim dediyse, dugun gunu kuaforden cikip anne evine girerken annen -gelin geliyor hadi gelin dediginde isimiz var dediyse ve sen bukadar dobraci bi insan olup buna sebep vercek bisey yapmadiysan ve bu yaptiklarindan oturu ona birsey demediysen uzgunum ama o kadinin benim evime gelmesine imkan yok sende olsan sende almazdin ..her kaynana gulbe seker olmuyor zaten kaynanayi sekerleyip duvara asmislar gelinin basina dusmus
kayınvalidelerimizle hepimiz ufak tefek problemler yaşadık yaşıyoruz..
ama bu evimize giremez deme hakkını hiçbirimize vermiyor..
neticede bizim evimiz olamkla birlikte oğullarınında evi ev..
valla iş kocada bitiyor..
ben eşime istemiyorum desem sen kimsinki ailemi istemiyorsun der..
aynen canım zaten öyle bişi demese ben şüphelenirimkayınvalidelerimizle hepimiz ufak tefek problemler yaşadık yaşıyoruz..
ama bu evimize giremez deme hakkını hiçbirimize vermiyor..
neticede bizim evimiz olamkla birlikte oğullarınında evi ev..
valla iş kocada bitiyor..
ben eşime istemiyorum desem sen kimsinki ailemi istemiyorsun der..
valla haklısın herkes yaptığından pişman olacak benim hiç bi sorunum yok haa evet küçükte olsa aksilikler çıkıo amaa laf sokuyorlar diede eşimin ailesi gelmesin diemem yeri gelir bende şakayla karış bende laf sokarım ama asla evime gelmesinler demem annemin nasıl gelmesini istiosam oda mecbur gelecek götürme işine gelince götüren kimki ya oğlu evlendin die kocan bir tek sana ait deil onunda bi ailesi var unutma senin olduğu gibi sana katılıyorum yani arkadaşımkaynanala pek sorunun yok ama gelmelerini istemiyon varsa elle tutulur bisi anlat
ohooo benim kaynanain yaptigini sana yapsalardi yüzüne bakmazdin heralde:kedi:
beni kapidan kovdular bacadan girdim:lepi:
sonra noldu ?? pisman oldular, vay be sen neymissin dediler
halada arada yapmiyolarmi yapiyolar lafda sokuyo igenede, zaman zaman sinirlensemde iyi yönlerini görmeye cikarmaya calisiyorummafoldumben
biraz rahat ol sevmeye calis onlari, hem senmi götürüyosun arabayla kocan götürüyo, sirtinda da tasimiyo yorulmaz kifisfisfis
konu sahibi gitmiş. ne tür laf sokuyorlardı.yazıp gitseydi keşke pek bir merak ettim şimdik
keske yazdiginiz gibi masum olsalar :) buarada yine evlerine geldi kaynanasi o yuzden gitmek zorunda kaldi arkadas surda 2 satir bile yazmaya vakti yok anlayacagin
keske yazdiginiz gibi masum olsalar :) buarada yine evlerine geldi kaynanasi o yuzden gitmek zorunda kaldi arkadas surda 2 satir bile yazmaya vakti yok anlayacagin