• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grmcem ve Kaynanam

okyp canım aynen..keşke benimde annecim hayatta olsaydı da yanımdan hiç ayırmasaydım..keşke..
gurbik benden geçti canım ama senin oğluş olursa haberin ola gelinin böyle konuşacak..gelinlere yaranılmaz biliyiiisin..

okyp canım aynen..keşke benimde annecim hayatta olsaydı da yanımdan hiç ayırmasaydım..keşke..
gurbik benden geçti canım ama senin oğluş olursa haberin ola gelinin böyle konuşacak..gelinlere yaranılmaz biliyiiisin..
ah anacım be...
insan ne ederse onu bulur böcüküm...
ben kaynanama böyle davranmıyorum ki gelinimden çekeyim...
ha olurda kötü bi geline denk gelirsem çeken o olur ben değil :lepi:

ah anacım be...
insan ne ederse onu bulur böcüküm...
ben kaynanama böyle davranmıyorum ki gelinimden çekeyim...
ha olurda kötü bi geline denk gelirsem çeken o olur ben değil :lepi:

senin oğlanla benim kızı beşik kertiği yaparız:delphin:
beraber gideriz oturmaya
böle bi topik açmak zorunda kalmaz benim kızdazemuszemus

kaynanala pek sorunun yok ama gelmelerini istemiyon varsa elle tutulur bisi anlat

ohooo benim kaynanain yaptigini sana yapsalardi yüzüne bakmazdin heralde:kedi:

beni kapidan kovdular bacadan girdim kaydirigubbakcemile4:lepi:
sonra noldu ?? pisman oldular, vay be sen neymissin dediler

halada arada yapmiyolarmi yapiyolar lafda sokuyo igenede, zaman zaman sinirlensemde iyi yönlerini görmeye cikarmaya calisiyorummafoldumben

biraz rahat ol sevmeye calis onlari, hem senmi götürüyosun arabayla kocan götürüyo, sirtinda da tasimiyo yorulmaz kifisfisfis

kusura bakma arkadasim da seninde kaynanan hicbir sekilde ogluna maddi manevi destek olmadiysa dugun aninda ve bu yuzden 3 sene beklemek zorunda kaldiysan evlenebilmek! icin .. ustune ustluk oglu kendi basina yaptigi halde herseyi telefon acip cok sey isteme nikah yap git dediyse dugun zamani kina yakilirken hadi eve gidelim kina bitsin sikildim dediyse, dugun gunu kuaforden cikip anne evine girerken annen -gelin geliyor hadi gelin dediginde isimiz var dediyse ve sen bukadar dobraci bi insan olup buna sebep vercek bisey yapmadiysan ve bu yaptiklarindan oturu ona birsey demediysen uzgunum ama o kadinin benim evime gelmesine imkan yok sende olsan sende almazdin ..her kaynana gulbe seker olmuyor zaten kaynanayi sekerleyip duvara asmislar gelinin basina dusmus

bu tur durumlar olmus bence cok haklısınız bende evıme koymuyorum cunku hamile oldugum halde haber gönderıyo bosatacam dıye zor bırazya neyse

konu sahıbı arkadasın boyle bı sorunu yok ama galıba yanı anlatmadı sadece nedenler sorulunca görümcem laf sokuyo gıbı bısey soyledı onuda tepkıler alınca soyledı

sonucta hakaret kötü nıyet olmadıgı surece kım gelırse basımın tacıdır
:kahve:

senin oğlanla benim kızı beşik kertiği yaparız:delphin:
beraber gideriz oturmaya
böle bi topik açmak zorunda kalmaz benim kızdazemuszemus

la baktık topik açiyo oturur beraberce sacini başini yolarız olur biter hihoyyyt -tatlicadiarzu-
ben kafalti edip gelem aciktim cokacimcoook
konu sahibi gelince haber ver baa çaldır gelerim :sinifsinif:

kusura bakma arkadasim da seninde kaynanan hicbir sekilde ogluna maddi manevi destek olmadiysa dugun aninda ve bu yuzden 3 sene beklemek zorunda kaldiysan evlenebilmek! icin .. ustune ustluk oglu kendi basina yaptigi halde herseyi telefon acip cok sey isteme nikah yap git dediyse dugun zamani kina yakilirken hadi eve gidelim kina bitsin sikildim dediyse, dugun gunu kuaforden cikip anne evine girerken annen -gelin geliyor hadi gelin dediginde isimiz var dediyse ve sen bukadar dobraci bi insan olup buna sebep vercek bisey yapmadiysan ve bu yaptiklarindan oturu ona birsey demediysen uzgunum ama o kadinin benim evime gelmesine imkan yok sende olsan sende almazdin ..her kaynana gulbe seker olmuyor zaten kaynanayi sekerleyip duvara asmislar gelinin basina dusmus

kayınvalidelerimizle hepimiz ufak tefek problemler yaşadık yaşıyoruz..
ama bu evimize giremez deme hakkını hiçbirimize vermiyor..
neticede bizim evimiz olamkla birlikte oğullarınında evi ev..
valla iş kocada bitiyor..
ben eşime istemiyorum desem sen kimsinki ailemi istemiyorsun der..

demeyene de ben adam demem zaten...
bugun karisi için ailesine sirt ceviren yarın başka biri için de karisina sirt cevirir :kahve:

aynen canım zaten öyle bişi demese ben şüphelenirim
çünkü ailesine bu tarz şeyle söyleten biri yarın bigün benim hakkımdada neler söyletir kimbilir:1closedeyes:

kaynanala pek sorunun yok ama gelmelerini istemiyon varsa elle tutulur bisi anlat

ohooo benim kaynanain yaptigini sana yapsalardi yüzüne bakmazdin heralde:kedi:

beni kapidan kovdular bacadan girdim kaydirigubbakcemile4:lepi:
sonra noldu ?? pisman oldular, vay be sen neymissin dediler

halada arada yapmiyolarmi yapiyolar lafda sokuyo igenede, zaman zaman sinirlensemde iyi yönlerini görmeye cikarmaya calisiyorummafoldumben

biraz rahat ol sevmeye calis onlari, hem senmi götürüyosun arabayla kocan götürüyo, sirtinda da tasimiyo yorulmaz kifisfisfis
valla haklısın herkes yaptığından pişman olacak benim hiç bi sorunum yok haa evet küçükte olsa aksilikler çıkıo amaa laf sokuyorlar diede eşimin ailesi gelmesin diemem yeri gelir bende şakayla karış bende laf sokarım ama asla evime gelmesinler demem annemin nasıl gelmesini istiosam oda mecbur gelecek götürme işine gelince götüren kimki ya oğlu evlendin die kocan bir tek sana ait deil onunda bi ailesi var unutma senin olduğu gibi sana katılıyorum yani arkadaşım

konu sahibi gitmiş. ne tür laf sokuyorlardı.yazıp gitseydi keşke pek bir merak ettim şimdik

konu sahibi gitmiş. ne tür laf sokuyorlardı.yazıp gitseydi keşke pek bir merak ettim şimdik

kaynanasiyla görümcesi geleceklerimis ondan gitti , gelir birazdan sicagi sicagina anlatir, ozaman belki daha iyi anlariz konuyu, garanti simdi laf sokuyodurlar bu kaynanalar duramaz laf sokmadan:gitme:

yaa kızlar yemeyin birbirinizi...
Konuyu açan arkadaş belli ki kötü kaynana laflarıyla doldurulmuş bir gelin...
KAynana ve görümce ne kadar anlayışlı ki yakında oturan bir akrabada kalıyorlar ve oğullarının evine günübirlik gidip geliyorlar. Kötü kaynana olsa gelir yerleşirdi oğlunun evine oğlunu şöför gibi kullanıymuş ya gelini de hizmetçi gibi kullanırdı...
Ne münasebet yaa.. Ne zamandan beri anneler oğullarından kendilerini arabayla gelip almasını söylediğinde şöför gibi kullanmak oluyor... Okocam dediğiniz oğlu doğduğundan evlendiği güne kadar annesini bebek bakıcısı, aşçı, çamaşırcı bulaşıkçı hizmetçi gibi kullanmadı mı? Babasını ayaklı cüzdan olarak kullanmadımı... E bırakın da bu indsanlar da sizin tabirinizle şimdiye kadar kendilerini kullandırttıkları ğullarını kulansınlar ama şöför olarak ama başka bişey olarak...
Yazık... Gerçekten çok yazık.... Kocanızı doğurup büyüten bir kadından nasıl bu şekilde bahsedebiliyorsunuz anlayamıyorum.. Üstelik size karşı hiçbir negatiflikleri de yok... Tek suçları Akrabalarına kalmaya geldiklerinde size de sıksık gelmeleri ve gelirken de eşinize arabayla almasını rica etmleri.. Ne büyük bir su ama....
Tepki görünce görümcem laf sokuyor dediniz, ama lafların en ağırını siz görümcenize soktunuz....
Çok ama çok ayıp....
Ne laf soktu diye sorunca da kapatıyrum konuyu relax olun deyip kaçtınız.. Çünkü orada görümcenin laf soktuğu falan yok...
Siz kötü kaynana kötü görümce diye kendi kendinizi doldurmuşsunuz, burada kusmak istediniz ama maalesef burda haklı haksız herkes gelip ağzına geleni söyleyemiyor.. Daha doğrusu herkes istediğini söyler ama haklıysa haklı haksızsa haksız cevabını alır....

niye böyle bi huzursuzluga düstün anlamadim arkadasim....
anne bu ne olursa olsun esinde onun evladi elbet gidecek....kaldiki anladigim kadariyla sana bi tavirlarida yokk eeee hala niye böle davraniyosun anlamis degilim...
peki esinden ne bekliyosun onuda anlamadim...annesi aradiginda kusra bakma esim sizden huzursuz oluyo demesinimi...hicccc kusra bakma canim kimse karisi icin annene böyle bisey demez cünkü...dmesine sebep olusturacak bisyde yok bence...zaten diyen adaminda adamligindan süphe ederim....
biraz empati yap lütfen senin evladinin evlenipte kocasinin veya karisinin senden huzursuz oldugunu düsün sen ne yapardin üzülmek bi yana sen cocuguna darilmazmiydin... kaldiki onunda oglunun evi senin icin gelmesse bile oglu var torunlari var ....ailevi baglari saglam olmali ki insanin kndi kurdugu yuvada sglam olsun.....buna göre iyi düsün arkadasim gereksiz yere kendinide esinide sikma....

mandm a ve ikrar a katılıyorum
bende dahil olmak üzere çoğumuz ikide bir gelen görümce ve kaynanayı istemeyiz

keske yazdiginiz gibi masum olsalar :) buarada yine evlerine geldi kaynanasi o yuzden gitmek zorunda kaldi arkadas surda 2 satir bile yazmaya vakti yok anlayacagin

Pardon ama masum olmadıklarını siz nereden biliyorsunuz?
Daha önce konuşmuşluğunuz varsa o başka tabi.. Ama arkadaş buraya konu açtı, konuya yazdığı kadarıyla yorum yapabiliyorum...
Kayda değer rahatsızlık verici hiçbirşey yazmadı...
Kaynanası yüzünden gitmek zorunda kalmadı, evine misafir geleceği için gitmek zorunda kaldı, bu kişi kaynanası da olsa kendi annesi de olsa komşusu da olsa aynı olacaktı.. Doğal olarak evimize bir misafir geldiğinde internette sohbet edecek zamanmız olmaz çünkü misafirimizle ilgilenmemiz gerekir...
Sizin kendinizce haklı sebepleriniz olabilir, ama konuyu açan arkadaş kaynanasını ve görümcesizi kötülemek için somut hiçbir açıklama yapamadı....

bu kaynananın ben çok sık geldiğini zannetmiyorum.baksanıza akrabalarına gelip kalmışlar oradan uğruyorlar.normalde oğluna gelip oradan akrabalarına uğramalıydı.demekki sorun var.şimdi kaynana uğramasa gelin bu sefer diyecekti ki geldilerde uğramadan gitti.gerçi bu gelin öyle düşünmeyecek ama kaynana öyle düşünür demiştir kendince.oğlu elbette gidip alacak evine de götürecek ne var bunda anlamıyorum

keske yazdiginiz gibi masum olsalar :) buarada yine evlerine geldi kaynanasi o yuzden gitmek zorunda kaldi arkadas surda 2 satir bile yazmaya vakti yok anlayacagin

mandm arkadaşı tanıyorsun ve neler yaşadığını biliyorsun galiba. birebir onlarlamıydın:delphin: .
her kayınvalide ve her görümce sizlerin dediğiniz gibi değildir. bende görümceyin ve sizin düşündüğünüz gibii de, tükaka değilim görümce olarak..
şu önyargıyı bırakın ve genellemelerden de uzak durun bence...

abımın evıne gıdıcem ve esı arkamdan bu sekılde dıycek..
ozaman bende gorumcelıgın alasını yapardım ona ben abımı sevıyomkı evıne gıdıyorum..gelın ne hakla kaynanası evıne gelıyo dıye ogluda onu alıyo dıye esek gıbı kullanıyo dıye bılırkı..vallahı bende ozaman o gelının basına getırmedık bırakmazdım...

Back
X