Grmcesiyle kyaslananlar hadi bakalm

eflatunbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
143
1
96
Diğer
kızlar hep kayınvalide ayruı görümce ayrı olarak değerlendirilmiş bende farklı bir konu var kendimden 4 yaş küçük görümcem var eksik olmasın sevgili kayınvalidem bizi kıyaslamaktan acayip zevk almakta ve bunu bariz uygulamalı olarakta göstermekte aslında ikisinide seviyorum gerçekten ama neden böyle halen anlamış değilim fikri olan yazsın lütfen bu durumu yaşayanlarıda yaşadıklarıyla bekliyorum ..

görümcem yüzünden evliliğimin en güzel ayları olması gereken cicim aylarını hep kavga gürültüyle geçirdik
hala da evliliğimde huzursuzluk sebebidir
ismini bile duyunca içim daralıyo

sende artık kızısın kıyaslaması yanlışş

msjını okuyunca bu kesin bekar dedim ki yanılmamışım:)
hiç kimse başkasının kızı olamaz bana göre
yani kızı gibi görmek mümkün değildir
ki k.validemle aram çok ii olmasına rağmen bunu söylüyorum

klıyaslamaya gelince
salla gitsinnn
o görümcen sen sensin canım
k.validene de sööle
farklı 2 kişiyiz biz kıyaslama lütfen rahatsız oluyorum bu tarz şeylerden de

Kiyaslar....benim Kayinvalidemde yapar bunu arada bir....

Ama bazen bu kiyaslamada kendi kizlarinida b....icine sokabilir.....

Elin kizlari kadar olamiyorsunuz diye.....benneyaptımki

Bizde kiyaslariz arkadaslar....insanlar bunu sürekli yapmiyormu?:sm_confused:

Kendi annem söyle kayinvalidem böyle....bizim ailede bu yok...vs. vs.. gibi....

Önemli olan kiyaslarken dobra olmak....yeri geldigi vakit yogurtum eksi demek...

ben nişanlılığımın ilk zamanlarında kaynanam tarafından el üstünde tutulurdum nerdeyse
hep x maşallah her seyi yapıyo beceriyo iş yapıyo falan filan derdi kızlarına
x sizin gibi gezip tozup öğlene kadar yatmıyo derdi
hele eşimin ninesi kızlara demediğini bırakmazdı onlarda çatır çatır çatlardı
ama ne zaman ki kaynanamla dip dibe oturmadım işte o zaman külahlar değişti
kızların hepside bi marifetli oldu ki sormayın ellerine su dökememdelikafadulden

canım maalesefki yanıldın nişanlıyım ve düğün tarihim için çıkmazdayım 3ay sonra olma ihtimali çok yüksek ve bana bunu hissettirdi
artık ben onun kızıyımm herkes öyle olacak seni dışlayacak diye bir şey yok
olması gerekende gelinini benimsemesi üstelik öyle kısa bir zamanda değil 1,5 yıldır sözlüydüm nişanım oldu.. ve kayın validem beni görmeden tanımadan istemeye geldii
oğlum sevmişse bende sevicem ben oğlumu seviyosam seni sevmek zorundayım yoksa oğlum üzülür diyo üstüme titrer abartmıyorum kimse annesiyle sorun yaşamıyormu bende yaşarım belki ilerde ama okadarda olucak balık baştan kokardı cnm bu kadın ben mutlu olim diye elinden geleni yapıyor kimse olamaz demişsin ama ne güzelkii var en azından benim kayınvalidem öylee öle olmayanlar var diye olanlarıda yok sayamayız değilmi ??

arkadaşım sende üzülme kıyaslıyorsa kızında eksiklik görüyoruki rekabet gibi kıyaslıyor bu senin için iyi birşey aslında he de geççç

Kayınvalidem de beni hep eltimle kıyaslar bende gülüp "haklısın" derim güler geçerim. Heleki annem devamlı arkadaşlarının kızlarıyla mukayese eder ki ben 43 yaşında koca bir kadın olduğum halde. Anneme nazım geçtiği için "yahu sana popomla kuş tutsam yaranamam" derim. Böyle şeyleri kafaya takmak ancak kendine zarar vermektir.
Siz kendinizi biliyorsanız sorun yok ortada.

kayınvaldeye ne hacet
dedıgın gıbı bnım annemde yapar
hep arkadaslarının kızları gıbı olmamı ıster
o oylemı yapılır bu boylemı yapılır
mafoldumben
pöööf daraltıyo bazen :teselli:

benim kaynanamda kıyaslar ama benim daha iyi ve daha becerikli oldugumu söyler..ah aha deyip kızıımda senin gibi ne zaman olacak der..ayrıyetten aynı yaştayız görümcemlekaydirigubbakcemile5

gülsüm sultan güzel söylemişsin gerçekten dediğin gibi kendi kızlarına sıkıntı yaratıyorlar benimde görümcemle hiç bir yönüm benzemez severimde bazen sevimsizleşsede ama ne yapalım adamada at kardeşini diyemiyeceğimize göre ha bunu becerenlerde var ayrıca da bazen gereksiz lüzumsuz şeylerde oluyor beni yüceltse dahi acayip rahatsızlık duyuyorum .sevimsiz ve gereksiz

yüzüme karşı bir kıyaslama yok :umursamaz:
ama arkamdan olabilir bilemem ki :uhm:
olsaydı dikkate alıp önemsemez güler geçerdim delikafadulden
sen de öyle yap canım ya
:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…