Grmeden ak olmak mmkn m ?

Görmeden asik olmak mümkün mü ?

• Sacmalik bu

OY: 22 14,4%
  • Göz ile degil,gönül ile sever insan

OY: 30 19,6%
  • Ask degilde,etkilenme olabilir

OY: 56 36,6%
  • Hayatta hersey mümkün

OY: 45 29,4%

• Ankete Katılan
    153
bende eski sevgilimi eski diyorum ayrıldık çünkü nette tanışmıştım aşk değildi belki ama kendime çok yakın hissetmiştim onu,bir ay konuşmuştuk sesini bile dymmaıştım buluşmadan önce sonra tanıştık ama ben zaten görmeden bile etkilenmiştim görünce daha çok etkileniyorsun bu çekimle ilgili birşey bence hissetmekle alakalı tiple falan değil ama tabi görmseydim hiç unutur giderdim ama kader işte ha gördüm çok mu mutlu oldum o ayrı bence netten tanışdıklarınıza dikkat edin arkadaşlar ordaki insanlar genelde kısa süreli ilişkiler arıyorlar istisnai durumlar olur evlenenler de var tabi aşık olup ama çoğunlukla hüsranla sonuçlanıyor bir çok arkadaşımında başına geldi ne yapalım hayat ...

Bence mümkün değil. Aşk çok farklı bir şey gözlerine bakmadan, dokunmadan aşık olunamaz gibi geliyor bana. Ama etkilenirsin, tutku olur..

Valla ben daha kötü durumdayım şu anda sadece ve sadece sesini 1-2 kere duydum telefonda oda 2-3 dakikalık konşma geçti aramızda.ama beni sevdiğini düşündüğüm için bende onu sevdim..Bilmem belkide sevmiyordur ben kendimi kandırıyorum ama ben ONUN BENİ SEVEBİLME İHTİMALİNİ SEVDİM!!! ya çok saçma geliyordu banada ama çok fenayım şu anda geceleri uyuyamıyorum hep hayal kuruyorum onun sesini özledim askerde..Bu arada çocukken sanırım gördüm onu hiç hatırlamıyorum resminide hiç görmedim! amcamın oğlunu seviyorum kısaca.ama birbirimizden çooook uzaktayız

Son düzenleme:
Nisanlim beni gormeden benden hoslandi bende onu gormeden ondan etkilendim bi 7 yil once.

Simdi ise dugun hazirligindayiz :))

aşkı köşeli parantezlere koymak ne derece doğru tartışılır...eskilerde,internet çok gelişmediği hatta hiç olmadığı yerlerde mektuplaşırmış insanlar...telefon yok,görüntü yokken ne aşklar başlarmış yaşanırmış....sizi etkileyen asıl ne? bu sorunun cevabına göre her durumdan bahsetmek mümkün ve bu güzden görmeden de vardır aşk, elini tutmadan da dokunmadan da...

mümkün değil
aşk bütün duyu organlarıyla yaşanır
sadece sesinden etkilenmekle olmaz, o hoşlantıdır, beğenidir
canlı canlı karşında durucak
dokuncaksın, onu hissediceksin
koklıcaksın
aşk bunların hasretine dayanamaz
ki sen 1 yıl boyunca telefonlaştık diyosun
senin aşk dediğin 1 yıl beklemiş
ama aşk beklemez ki..

Görmeden aşık olmak bana çok mantıksız geliyor... Metin Erksan'ın Sevmek Zamanı filminde adam sadece gördüğü fotoğrafa aşık oluyordu ama filmlerde oluyor bu tarz olaylar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…