Grmeden ak olmak mmkn m ?

Görmeden asik olmak mümkün mü ?

• Sacmalik bu

OY: 22 14,4%
  • Göz ile degil,gönül ile sever insan

OY: 30 19,6%
  • Ask degilde,etkilenme olabilir

OY: 56 36,6%
  • Hayatta hersey mümkün

OY: 45 29,4%

• Ankete Katılan
    153
Hayat bu ne olacağı belli olmaz
Fakat bunun adına aşk denmez bence

Yaşamadan bilemezsin sırnaşık şey
Hiç kimseye bu hisleri duymadım ben..
Bırakta aşk mı başka bişey mi ben karar vereyim yerimseniben
Duygularınızı ifade edebildiysem ne mutlu bana...
Allah herkese hayırlısını nasip etsin, ne şekilde olduğu hiç önemli değil :Saruboceq:

kesinlikle olur.. hemde daha tutkulu daha özlemli delice bişey olur.. aşk görmek dokunmak değildir.. hissetmektir.. eğer hissettiğin gibi dokunur, dokunduğun gibi de görürsen bir aşk masalı olur..

görmeden konuşmasından sohbetinden etkilenebilirsiniz ama aşk bu kadar basite indirgenemez bence.zaten internet aşları da öyle değil mi sonu ne peki puffffff balon gibi sönmek.çok nadir çıkar devam eden.

Bu bana biraz da, gercek hayatta iletisim kurmakta zorlanan, cogunlukla daha once iliski yasamamis, asosyal kisi davranisi gibi geliyor. Cunku insanin karsisindaki kisiyi gormeden kendisini ifade etmesi daha kolay. Ki bu iletisim klavye ile saglaniyorsa. O yuzden gercek aski goren yakindan hisseden birinin gormeden asik olma ihtimalini cok az buluyorum.

bence kameradan gördükten sonra ki aşktır sonra derin büyük bi sevgide olabilir. neden olmasınki hayat bu. kimin gönlü kime kaycak bilinmezkii:) demi ama:)

internette tanışıp,arkadaş olup daha sonra gerçek hayattada görüşmeyle aşk başlayabilir ama sadece net yoluyla görüşüp sonra net üzerinden ilişki yaşanması,aşık olunması bana anlamsız geliyo bence bu sadece etkilenmek,hoşlanmak olur

hoslanıyorsun ..hoslanmanın otesinde baglanıyorsun..tam bir ask olmuyor gorunce baslıyor ama gormedende birseyler hissetmek mumkun

kanıtı ben varım :) netten tanıstık suan evlıyız..
hayatta buyuk konusmamak gerek (ben yok katıyyen olmaz dedım iykide demısım aşkımla evlendım) :D

mümkün çünkü bence aşk kişinin aklında yarattığı kişiye aşık olmasıdır onun içindir ki çoğu kişi sevgili olduktan ya da evlendikten sonra aşk denen şeyin bittiğini söylüyor çünkü kafasında yarattığı kişiye aslında hiç ama hiç uymadığını görüyor:)

aynı durumdayız sayılır...ama ben telefonda bile görüşmedim...daha önce gerçek hayattan yaşadığım ilişkilerdeki hislerimin aynını yaşadım... ama hala emin değilim...ben acaba aşıkmıyım..yoksa boşluk mu doldurdum onunla bilemiyorum..şu an bitmiş durumda... ama hala çözemedim neydi o diye...sanırım alışkanlık ve etkilenme karışımı birşeydi benimkisi... ama "keşke yaşamasaydım" dediğim türden bir hal aldı... çok dengesiz bi insandı etkilendiğim kişi... hala atmaya çalışıyorum birşeyleri içimden...zaman kaybı olarak değerlendiriyorum yaşadıklarımı...çünkü benimkisi kötü bir deneyim oldu...ama herkesinki öyle olacak diye bir şey yok....

bence olur.neden olmasın?
telefonda konuşunca sesinden etkilenebilir.
gülüşüne tutulabilir
resimlerine tutukuyla bakabilir
yazışıyorlarsa yazdığı metinlerden etkilebilir.
aşk çeşit çeşit ve bence hemen hemen her çeşidi güzel.:38:

Back
X