Grmeden ak olmak mmkn m ?

Görmeden asik olmak mümkün mü ?

• Sacmalik bu

OY: 22 14,4%
  • Göz ile degil,gönül ile sever insan

OY: 30 19,6%
  • Ask degilde,etkilenme olabilir

OY: 56 36,6%
  • Hayatta hersey mümkün

OY: 45 29,4%

• Ankete Katılan
    153

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Hanimlar,bu aralar aklim cok karisik,sadece resimlerini gördügüm,sesini duydugum birine asigim.
Onunla internette tanistim,bir yil boyunca telefonlastik,ve bitti...Onu hic görmedim,mümkünmü sizce bir hayalete asik olmak....?

gormeden asik olamazsin ama sevebilirsin
mesela aradigin seyleri buluyorsan isinirsin alisirsin
ama resim demiyorum illaki kamerada gormen gerek cunku kamera gercege yakindir
resim omu degilmi bilemezsinki:bbo:
ask hisetmektir
bu sadece aliskanlik yada isinma sevme bence ask cok farkli
sen cok iyi dusun derim belki icindeki boslugu doldurdugu ve seninle
anlasiyor diye ona isinmis olabilirsin diger konuyuda okumustum canim
asla guvenme evli oluyorlar vs vs cok seyler var
kendini asla da uzme kimse icin a.s.:1hug:

mümkün degıldır..

bende esımle nette tanıstım 8 yıl once hemde ..msn yoktu o zaman mirc vardı ne gunlerdı :))

ama sevgılı olarak baslamadık hatta tanıstıktan sonra msjlasmadık bıle karsılasınca konusuyorduk..

bırgun geldı tanıstık konustuk..sonrasında da msjlar arttı,ilgisi hosuma gıdıyordu..

sonra sonra ısler buyudu bu gunlere geldık.

bence sadece ılgısı hosuna gıdıyor..ask sadece sesını duymak degıl bence..

ılk goruste bıle aska ınanmıyan ben gormeden aska da pek sıcak bakamıyorum.. zemuszemus ama belkı etkılenme hoslanma olabılır ama ask :olmaz: dıye dusunuyorum.. :lepi:

ben bu konuyada daha öncede yorum yaptım ama bence tuba seninki alıskanlık canım ask olamaz ki ask görünce olmaz mı?? sevgi desek ne yasadın ki bence kendini cok üzüyorsun canım sen

Zaten aşk görmek değil dokunmaktir...
Görmediğimiz birini kişilik yapısıyla sevebiliriz...Ama dokunmadann aşk imkansızz qibi

aradıgını buldugunu sanırsın belkı asık olursun

ama gördugunde taşlar yerıne oturur.

eşim almanyadaydı ben tr. de :) ve biz zoru başardık 6 ay da bir görüşerek herkesin parmağıyla gösterdiği bi ilişki yaşadk.. evlenmek için çok mücadele etttik ve sonunda evliyiz.. ona kavuştum yanındayım..

Bende eşimle 8 yıl önce cep tlf ile tanıştım ayrı şehirlerdeydik:)valla herkezz aşkımızaa şaşısıyorduuuu..Herkez çok ayırmaya çalıştı bizi ama allahın iziniyle başaramadılar:roflol:maşallahh diyeyim eşim tlf konuştugumdan 100 kat daha iyi bir insan çıktı opuyorumnanaktan

Back
X