- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
Genellikle de bu tarz durumları çok fazla kafaya takan, alınganlık yapanlar dışlanıyor onu fark ettim. Bu sayfada en çok okuduğum durumlardan biri. Belkide bu tarafınızı fark ettikleri için çağırmıyor olabilirler. İnsanlar her ayrıntıyı kafaya takıp dert edinenleri biliyor bu yüzden uzak kalıyor olabilirler. Sonuçta zorla gidemezsiniz. Sizi arayan, çağıranla görüşür aramayanla görüşmezsiniz.Kızlar mesela çalıştığınız yerlerde insanlar toplanıyor, birlikte bir yerlere gidiyor diyelim. Sizin yanınızda diğer insanları çağırıp sizi geçiyorlar. Ama normalde aranızda sorun yok, iyisiniz. Bu gibi durumlarda nasıl tepki veriyorsunuz. Duygularınızla mı hareket ediyorsunuz, alınganlık yapıyor musunuz? Yoksa umursamamazlık mı yapıyorsunuz?
Ya sebep budur ya da karşıdaki kişiler iyi niyetli değildir ve kıskançlık/rahatsızlık duyup çağırmıyorlardır.Ben şöyle bi durur düşünürüm neden ben diye. Çünkü bunu iş yerinde ben ve arkadaşlarım da yapıyoruz. Sohbeti sarmayan, samimi bulmadığımız kişileri çağırmıyoruz. İlla ki bi sıkıntı oluyor yani karşı tarafta. Bunu bildiğim için eğer ben çağırılmıyorsam sorunun ne olduğunu bulmaya çalışırdım
On numara beş yıldız yorum.Bence hiç umursamayın... O ortamlarda bol bol dedikodu dönüyor, birbirinin arkasından konuşanların nasıl pişkin bir şekilde birbirine yalakalık yaptığını görüyor ve hayattan insanlardan soğuyorsunuz yok yere. Elbette istisna olan grupları tenzih ederim ama çoğu böyle, iş bitince arkadaşlık da grup da biter genelde ayrıca
Ofisteyken bir yerden sonra ben bahane bulup gitmemeye başlamıştım, şimdi evden çalışıyorum en sevindiğim kısım da bu çiğ muhabbetlere maruz kalmamak
Ofiste olsam hala emin olun yine aynı şekilde muhabbetimi sınırlı tutardım
Özellikle Bi kisimi bikac kisimi bu şekilde davranıyor. Benim çalıştığım yerde bu şekilde davranan Bi kişi vardı herkesin tek tek adjnj söyler beni ayırırdj umursamadjm ama içten içe sinir oluyodum tabiki bence çok ayıp ne yapacaksanız kendi içinizde yapın toplanın görüşün. Bahçeye bile hava almak için herkesi tek tek çağırır beni atlardı bilerek. Aradan bikac sene geçti ben doğum iznine ayrılıp döndüm ortam tamamen değişmiş ve Bi baktım Bi köşede tek başına oturuyo kimseyle konuşmuyo hatta beni görünce direk sarıldı konuşmaya çalıştı falan herkes ettiğini buluyo Bi şekilde.Kızlar mesela çalıştığınız yerlerde insanlar toplanıyor, birlikte bir yerlere gidiyor diyelim. Sizin yanınızda diğer insanları çağırıp sizi geçiyorlar. Ama normalde aranızda sorun yok, iyisiniz. Bu gibi durumlarda nasıl tepki veriyorsunuz. Duygularınızla mı hareket ediyorsunuz, alınganlık yapıyor musunuz? Yoksa umursamamazlık mı yapıyorsunuz?
Eski ben olsam, alınır hatta çok da üzülürdüm. Şimdi umursamam sanırım. Siz ordayken diğerleri çağırılıyor, siz neden çağrılmıyorsunuz garip geldi bana, sorsanız mı acaba?Kızlar mesela çalıştığınız yerlerde insanlar toplanıyor, birlikte bir yerlere gidiyor diyelim. Sizin yanınızda diğer insanları çağırıp sizi geçiyorlar. Ama normalde aranızda sorun yok, iyisiniz. Bu gibi durumlarda nasıl tepki veriyorsunuz. Duygularınızla mı hareket ediyorsunuz, alınganlık yapıyor musunuz? Yoksa umursamamazlık mı yapıyorsunuz?
İçten içe çok kötü hissederim ama o kişilere bunu belli etmem bu gibi durumlarla karşı karşıya kaldığımda. Kendime yapacak aktivite bulurum, kendi kendime gezerim, onların beni davet etmesine minnet etmem... Siz de boş verin onları eğer yapabiliyorsanız böyle ayrımcılıklar yapmayan insanlarla arkadaş olun derim ben... Canınızı sıkmayın. İyi akşamlar dilerimKızlar mesela çalıştığınız yerlerde insanlar toplanıyor, birlikte bir yerlere gidiyor diyelim. Sizin yanınızda diğer insanları çağırıp sizi geçiyorlar. Ama normalde aranızda sorun yok, iyisiniz. Bu gibi durumlarda nasıl tepki veriyorsunuz. Duygularınızla mı hareket ediyorsunuz, alınganlık yapıyor musunuz? Yoksa umursamamazlık mı yapıyorsunuz?
Bu yıl bende böyle düşünmeye başladımİş yerindeki kimseyle dışarıda görüşmüyorum. Görüşmemekte gerek.
Muhtemelen fark bile etmem , kendinize dışarıda arkadaş çevresi yapın iş yerinde 8 saat gördüğünüz insanlar gruplaşmış mı nereye gidiyor gitmiyor bunu takip etcek kadar işsiz de olmayın yaKızlar mesela çalıştığınız yerlerde insanlar toplanıyor, birlikte bir yerlere gidiyor diyelim. Sizin yanınızda diğer insanları çağırıp sizi geçiyorlar. Ama normalde aranızda sorun yok, iyisiniz. Bu gibi durumlarda nasıl tepki veriyorsunuz. Duygularınızla mı hareket ediyorsunuz, alınganlık yapıyor musunuz? Yoksa umursamamazlık mı yapıyorsunuz?
ben kişisel algılardım açıkcası demekki sarmıyorum insanlarıKızlar mesela çalıştığınız yerlerde insanlar toplanıyor, birlikte bir yerlere gidiyor diyelim. Sizin yanınızda diğer insanları çağırıp sizi geçiyorlar. Ama normalde aranızda sorun yok, iyisiniz. Bu gibi durumlarda nasıl tepki veriyorsunuz. Duygularınızla mı hareket ediyorsunuz, alınganlık yapıyor musunuz? Yoksa umursamamazlık mı yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?