Gruplara çağırılmama durumu

Genellikle de bu tarz durumları çok fazla kafaya takan, alınganlık yapanlar dışlanıyor onu fark ettim. Bu sayfada en çok okuduğum durumlardan biri. Belkide bu tarafınızı fark ettikleri için çağırmıyor olabilirler. İnsanlar her ayrıntıyı kafaya takıp dert edinenleri biliyor bu yüzden uzak kalıyor olabilirler. Sonuçta zorla gidemezsiniz. Sizi arayan, çağıranla görüşür aramayanla görüşmezsiniz.

Bazı insanlar sürekli olarak aynı negatif durumları sakız gibi çiğneyip duruyorlar mesela. Ya da bir yere gidiyorsunuz hemen kusur buluyorlar birşeylere, gereksiz alınganlık yapıyorlar, ortamın enerjisini de aşağı çekiyorlar, ben onlarla sürekli aynı ortamda olmak istemiyorum, çünkü nefes almak istiyorum. Çevreye öyle bir enerji veriyor olmayasınız.

Kimse kimseyi çağırmak zorunda değil aynı iş yeri de olsa. Sizin yapmanız gereken, organizasyonu kim yapıyorsa onları tespit edip çaktırmadan, ne kadar kafa dengi olduğunuzu empoze edip, kendinizi çağırtmak. Biraz karizma kullanmak yani.

Ama uğraşmaya değmez derseniz ona da hak veririm.

Bence hiç umursamayın... O ortamlarda bol bol dedikodu dönüyor, birbirinin arkasından konuşanların nasıl pişkin bir şekilde birbirine yalakalık yaptığını görüyor ve hayattan insanlardan soğuyorsunuz yok yere. Elbette istisna olan grupları tenzih ederim ama çoğu böyle, iş bitince arkadaşlık da grup da biter genelde ayrıca
Ofisteyken bir yerden sonra ben bahane bulup gitmemeye başlamıştım, şimdi evden çalışıyorum en sevindiğim kısım da bu çiğ muhabbetlere maruz kalmamak
Ofiste olsam hala emin olun yine aynı şekilde muhabbetimi sınırlı tutardım

Ya sebep budur ya da karşıdaki kişiler iyi niyetli değildir ve kıskançlık/rahatsızlık duyup çağırmıyorlardır.
Her yerin, herkesin durumu farklı.

On numara beş yıldız yorum.
Şuan oturduğum yere 1 yıl önce taşındım sizin gibi herkesle iyiyim ama insanlar etkinlik organizasyon yapınca akla gelmiyorum. İlk zamanlar üzüldüm kendimde suç aradım.

Sonra bir yerde denk geldi katıldım, Allahım o birbirine saydıranlar nasıl yalaka nasıl canımlar cicimler havada uçuşuyor inanamadım. Bu nasıl ikiyüzlülük bu nasıl karaktersizlik dedim.

Şimdi davet edilsem de katılmıyorum yada seçici davranıyorum.

Özellikle Bi kisimi bikac kisimi bu şekilde davranıyor. Benim çalıştığım yerde bu şekilde davranan Bi kişi vardı herkesin tek tek adjnj söyler beni ayırırdj umursamadjm ama içten içe sinir oluyodum tabiki bence çok ayıp ne yapacaksanız kendi içinizde yapın toplanın görüşün. Bahçeye bile hava almak için herkesi tek tek çağırır beni atlardı bilerek. Aradan bikac sene geçti ben doğum iznine ayrılıp döndüm ortam tamamen değişmiş ve Bi baktım Bi köşede tek başına oturuyo kimseyle konuşmuyo hatta beni görünce direk sarıldı konuşmaya çalıştı falan herkes ettiğini buluyo Bi şekilde.

Ben Hiç yaşamadım bu tarz bir sey ama esim sık yaşıyor.
Esim alkol kullanmıyor ve is yerinde 20 kusur kisideb 2 3 kişiler alkol kullanmayan.
Diğer arkadaşları aksam yemeklerine (veda yemekleri gibi toplu etkinliller) eşimi genelde çağırmiyorlar. Esim alkollü mekana da gitmek istemediği icin orta yol olmuyor onlar acısından. Hatta is seyahatlerinde dahi eşimi tercih etmiyorlar. Genelde yapılacak işle hic alakası olmasa da kafa dengi arkadaşlarını götürmek istiyorlar. Eşimin bu sekilde kaç kere son dk seyahati iptal oldu. Açıkçası eşimin umurunda değil ama ben biraz uyuz oluyorum bu duruma. Belki bu şekilde hayat tarzı farklılıklarından ötürü sizinle takılmayı tercih etmiyorlardır.

Yeni başladığım iş yerinde insanlar neredeyse 20 yıldır çalışıyor en son aralarına ben katıldım. Benden daha önce en son işe giren 4 senelik. Dolayısıyla birlikte ortamları daha farklı. Buluşabilirler, takılabilirler. Bir kaç kez ağız ucuyla davet ettiler ama kafamız da tam tutmuyor. Hayat tarzlarımız da çok farklı. Birbirimize saygı çerçevesinde mesai saatlerini paylaşıyoruz. Bir de iş yerinde çok yakın olmayı sevmem. Eski iş yerimde de yıllar sonra bi bağ kurabildim orası daha farklıydı kurumsallık anlamında ona rağmen mesafeli idim.
İş yerinde mesafe candır ciğerdir.

Eski ben olsam, alınır hatta çok da üzülürdüm. Şimdi umursamam sanırım. Siz ordayken diğerleri çağırılıyor, siz neden çağrılmıyorsunuz garip geldi bana, sorsanız mı acaba?

İçten içe çok kötü hissederim ama o kişilere bunu belli etmem bu gibi durumlarla karşı karşıya kaldığımda. Kendime yapacak aktivite bulurum, kendi kendime gezerim, onların beni davet etmesine minnet etmem... Siz de boş verin onları eğer yapabiliyorsanız böyle ayrımcılıklar yapmayan insanlarla arkadaş olun derim ben... Canınızı sıkmayın. İyi akşamlar dilerim

Öyle bişey yaşamadım ama ortak gruplar içerisinde çağırmadığımız insanlar oldu yani açıkçası kimse bize alınganlik yapmadı yaptıysa da anlamadım

Ben iyiki beni çağırmadılar diye düşünürüm zaten iş sonrası toplanmayı sevmem bitirip çıkıcan sosyal hayata katılmak en güzeli zaten toplananlara ayak uyduracak bir yapım yok bence hiç dert değil tavsiye ederim.Kendi sosyal ortamınızın tadını çıkarın.

Ayy daha iyi... İşyeri arkadaşlığı genelde toksik oluyor. Çalıştığım yerden edindiğim kalıcı arkadaşlarım olmasina rağmen böyle düşünüyorum. İş yeri arkadaş edinme yeri değil. Bosverin hiiiic umursamayin.

Aslında çağırmak zorunda değiller hakları bu ama size duyurarak da başkalarını davet etmeleri hoş değil. Nispet yapar gibi.

Muhtemelen fark bile etmem , kendinize dışarıda arkadaş çevresi yapın iş yerinde 8 saat gördüğünüz insanlar gruplaşmış mı nereye gidiyor gitmiyor bunu takip etcek kadar işsiz de olmayın ya

Valla umrumda olmazdı. Boş zamanlarda eşimle takılırım. Hem eşim, hem en iyi arkadaşım. Satmaz, yarı yolda bırakmaz, başıma bir şey gelse sahip çıkar. Ben de ona tabi. O' nunla takılmak eğlenceli :)

ben kişisel algılardım açıkcası demekki sarmıyorum insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…