galiba o da hormonları etkilediği için istedi canım. bende gittiğimde testte çıkmamıştı normaldi guatr için değerler. bana da süt geliyo mu gibi sorular sormuştu.Arkadaşlar hani bi konu açmıştım. Tüylenme ile ilgili. Sonra endokrine git demiştiniz anlatmistiniz sagolun.
Ben bugün gittim endokrine . Bu arada adetimin 4. Günü bugün.
Gittim neyse zaten belki 1 dakika durdum durmadım. Guatr için mi dedi.
Yok tüylenme şikayeti için geldim dedim.
Ne zamandır dedi . 2 senedir dedim. Pcos çıktı zaten dedim. Tamam göğsünden süt geliyor mu diye sordu iki kere yok dedim. Adetlerin düzenli mi dedi. Yani 2- 3 gün oynuyor dedim. Kağıda düzenli yazdı işte. Bekar yazdı falan. Kullandığın ilaç var mi dedi. Var troid ilacı 50 lik dedim. Tamam dedi.
11.11. 2016 da gel ultrason için dedi. Yanımda başka hastalar da var , 3. Veya 4. Günü olmuyor mu ultrason dedim . Yok kadinsal bisey değil ki istediğin vakit olur dedi. Sonra tamam dedim. Çıktım baktım ki guatr muayenesi yazıyor. Anlamadım. 1 tüp hormon tahlili için kan verdim. Geldim. Simdi bu doktor neden karnıma bakmak yerine guatr ultrasonu istedi anlamadım. Anlayanlar bi bakabilir mi?
( oda ve kapinin önü aşırı doluydu ve girip tekrar bu neden böyle diye soramadım. )
Peki sonuç ne çıktı. Hormon tahlillerine baktı, guatr ultrasonu yaptı. Sonra sonuç ?galiba o da hormonları etkilediği için istedi canım. bende gittiğimde testte çıkmamıştı normaldi guatr için değerler. bana da süt geliyo mu gibi sorular sormuştu.
Herhangi bir tecrüben var mi ? . Sende yaşadın mi ?Demek ki guatr'la alâkalı
Yok ben yaşamadım sadece ondan demek ki dedimHerhangi bir tecrüben var mi ? . Sende yaşadın mi ?
Ama bende polikistik over var. Yani yumurtalık kisti. Adam tüylenme ye sebeb olarak guatr mı gördü acaba.Hormon testi istemiş doktorunuz, ultrasona bakmaya gerek yok ki.
Anladım. Olsun yine de fikrini dediğin için teşekkür ederim.Yok ben yaşamadım sadece ondan demek ki dedim
guatr ultrasonu yapmadı. kan sonucunda öyle bişey çıkmadığı içinPeki sonuç ne çıktı. Hormon tahlillerine baktı, guatr ultrasonu yaptı. Sonra sonuç ?
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. Bende hipotiroidim ama ömürlük değil mi bu ilaçlar nasıl bitti anlamadım. Sence benim doktor da tüylenmeyi troide mi bağlıyor?Öncelikle geçmiş olsun. bende de aynı sorun var 5 yıldır. hipotiroidi cıkmıstı. ilaç kullandım tiroidler iyileşti ama tüylenme halen devam ediyor. doktorun da bir şey yaptıgı yok
Sizde tüylenme şikayeti için gittiniz galiba .guatr ultrasonunda boyundan ve kasiktan bakilmisti bana bende de guatr yok ama bu ultrasonu yapiyorlar teshis icin
Sizde tüylenme şikayeti için gittiniz galiba .
Peki tüylenmenizin sebebi neymiş. Çözüldü mu ?[/QUasiri degildi tüylenmem ama bakildi yine de. levotiron kullandikca tüylenmem azaldi
pko canım. birde prolaktinim yüksek çıktı o da yapıyo az da olsaPeki ne sonuç çıktı , tüylenme ye sebeb olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?