- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.361
Kuzum hayırlısı olsun inşallah bizimkiler sabırsız erken gelecekler galiba kilosu ne kadar olmuş paşanınKızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Canım hiç olumsuz dusunme. Haftan kötü değil. Biz ikiz anneleri için senin haftan mukemmel. Eminim hastanede takip edilerek daha da ileri haftaları görürsün. Dualarımız sizinleKızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Hayirlisi dedik hep kuzum büyük artık korkma stres yapma herşeyi hazır sen içini ferah tut yine çıkacaksın ben öle hissediorum bebislere kalmış büyük artık korkma kuzum dualarımız seninle canım benim Allah'a emanet olKızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
Çıkar valla inanırım ya başlamadan önce diyordum aman hepsi minicik şeyler bir makineye tüm kıyafetleri atarım falan. Ama işin aslı öyle değilmişOluyor valla 4 makineden fazla bile çıktı benim
Daha puset örtüsü falan var onları yıkamadim
Tureddd o çamaşırları sermesi bile bir işmiş bak benden demesiBenim de dışarda cadde üstü olmaz içeri koycam ya o kadar olursa iyi valla kaç makine şimdiden başlayalım kuzum .emzirme yastığı kılıflı oluo sanki benimde çok yokki gibi hatta az mı diorum sonra bakiorum dolap dolu ama işte incik cincik çok utulemesi bende kısım kısım yaparım battaniyelerde yıkarım hurca koyarım ayy çok heycanladim kurabiyem ben
Biz bi bebeye 4 makine atıyorsak sizin 8 9 falan çıkar herhaldeAy canım ben sadece bugün 4 makine yıkadım. Beşik örtüleri, korumalık, yorgan, puset örtüleri falan. Tabii bizim iki bebeklik eşya var
Yapaim kızım doru minik minik seler bide utulemeside zor olur sanki ay başlamak lazım biyerden fileyle mi yikiosun aldım ilk defa kullancamÇıkar valla inanırım ya başlamadan önce diyordum aman hepsi minicik şeyler bir makineye tüm kıyafetleri atarım falan. Ama işin aslı öyle değilmiş
Tureddd o çamaşırları sermesi bile bir işmiş bak benden demesiufaktan başla. Nede olsa hurca koyup bi köşeye kaldırcaz
Biz bi bebeye 4 makine atıyorsak sizin 8 9 falan çıkar herhalde
Canım benim dualarımız seninle sağ salim gelsin yeter ki. Önemli olan onun sağlığı gönlünü ferah tut Rabbim yardımcınız olsun. Kontrol altında olman iyi bir şey en azından tansiyon çıkarsa hemen müdahale edilir. İnşallah normale döner değerlerin canımKızlar hayırlı akşamlar bana yine yatış verdiler dua edin tansiyon yüksek çıktı takip edecekler suda azalma var bebek kilosu geride hayırlısı inşallah benim paşa erken gelecek sanırım
File miYapaim kızım doru minik minik seler bide utulemeside zor olur sanki ay başlamak lazım biyerden fileyle mi yikiosun aldım ilk defa kullancam
İnşallah küvoze gerek kalmaz kuzum sağlıkla büyüsün biraz daha annesinin karnında. Unutma stres yaptıkça daha çok çıkıyor tansiyon. Biliyorum şuan modun düştü ama iyi olmaya çalış bitanemİnsan stres yapıyor işte kontrol altında olmak iyi ama bakalım hayırlısı diyelim erken olursa yoğun bakımda kalma durumuda olur küçük daha kilosu hakkında bisey demediler geride dediler Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Modum hiç iyi değil gerçekten Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz hayırlısı siz dua edin bizeİnşallah küvoze gerek kalmaz kuzum sağlıkla büyüsün biraz daha annesinin karnında. Unutma stres yaptıkça daha çok çıkıyor tansiyon. Biliyorum şuan modun düştü ama iyi olmaya çalış bitanem
Kizlar ütü bildiğiniz çin işkencesi. Bir eldiven tekini 1 saat aradık bulamadık ertesi gün çamaşır askisinin köşesine sıkışmış bulduk. Eğer birisi gelip yardım etmeyecekse ufak ufak her gün yapın derim.File mi
Doldurdum valla hepsini
Valla asarken ütüyü düşündüm ya ben sizinle nasıl baş etcem diye
Amin canım amin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnsan stres yapıyor işte kontrol altında olmak iyi ama bakalım hayırlısı diyelim erken olursa yoğun bakımda kalma durumuda olur küçük daha kilosu hakkında bisey demediler geride dediler Rabbim hayırlısı ile kucağıma almayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle çok haklısın yardım eden yoksa yavaş yavaş yapmak lazım bizde çorabın tekini kaybetmiştik ondan güldümKizlar ütü bildiğiniz çin işkencesi. Bir eldiven tekini 1 saat aradık bulamadık ertesi gün çamaşır askisinin köşesine sıkışmış bulduk. Eğer birisi gelip yardım etmeyecekse ufak ufak her gün yapın derim.
Yaparız kuzum hayal kura kura sıcak lar olmadan ütüyu bitirelim aslında.hic sevmiorum ütü işlerini.File mi
Doldurdum valla hepsini
Valla asarken ütüyü düşündüm ya ben sizinle nasıl baş etcem diye
O an ararken hiç komik olmuyor hatta sinir oluyorsun ama sonra insan hâline gülüyor canım. Evet corapta da benzer durumlar yasaniyorKesinlikle çok haklısın yardım eden yoksa yavaş yavaş yapmak lazım bizde çorabın tekini kaybetmiştik ondan güldüm
Canım bak stres şuanda senin en büyük düşmanı n uzak tut çok zor biliorum ama sen sakin kalmaya çalış ki değerlerin düzelsin kontrol altindasin eve yollamiolar bak ne guzel stres olma kuzum dualarımız seninleModum hiç iyi değil gerçekten Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz hayırlısı siz dua edin bize
Aynen öyle balım ama oğluşunu düşün onun senin enerjine ihtiyacı var. İnşallah normale dönecek balım Rabbim sizinle olsunModum hiç iyi değil gerçekten Rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıyoruz hayırlısı siz dua edin bize
Kizlar ütü bildiğiniz çin işkencesi. Bir eldiven tekini 1 saat aradık bulamadık ertesi gün çamaşır askisinin köşesine sıkışmış bulduk. Eğer birisi gelip yardım etmeyecekse ufak ufak her gün yapın derim.
Yapmayınnn demeyinnnKesinlikle çok haklısın yardım eden yoksa yavaş yavaş yapmak lazım bizde çorabın tekini kaybetmiştik ondan güldüm
Bende hiç sevmiyorum canım ya ütü masasına iki üç parça koyarız hepsini aynı anda ütüleriz bakalımYaparız kuzum hayal kura kura sıcak lar olmadan ütüyu bitirelim aslında.hic sevmiorum ütü işlerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?