- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.721
Ayy sorma bende öyleyim heyecan korku panik hepsi karıştı. Bazen hissizlik gibi bir şey çöküyor ne bileyim çok karışık yaMerhaba kizlar. Bende yazmasamda sürekli her gece okuyorum yazdiklarinizi. Dogum yapan arkadaslarin göz7 aydin olsun. Sirayla birbir herkes saglikla kavussun insallah bebegine.
Bende artik zorlanmaya basladim. Toplamda 6 kilo aldim. Kizimi 35+6 da dogum yapmistim . O yuzden oglumda erken gelebilir diyor doktorum. İstirahatle günümü geciriyorum.çantami hazirlamaya basladim artik. Eksikleri tamamliyorum. Umarim hersey yetisir ogluşum gelene kadarBiraz heyecan,biraz korku basladi bu aralar.sanirim cogumuzun durumu ayni.
Aynenn bende süt sagmaya kalkmistik bilsem.bende yazardımAaa tüh bilseydim bende yazardım
Senide görücez az kaldiOo gececi tayfa mesaiye başladı
Bende öyleydim biliyorsunuz ama asla korktuğumuz gibi değilmiş hicbirsey anlamadim su gibi aktı geçtiAyy sorma bende öyleyim heyecan korku panik hepsi karıştı. Bazen hissizlik gibi bir şey çöküyor ne bileyim çok karışık yaşuan ev işlerine konsantre oldum inşallah biterse çanta da hazır olursa kafam rahat edecek
Gebisler olacaktıEee nasıl gidiyor bebisli anneler tecrübelerinizi ihtiyaç vargenişler az kaldı hadi bakalimm son hazırlıklarımızı yapalım benim beşik ve bebek arabası kaldı kıyafetleri aldım biberon emzik banyo işleri tamam bı mustela seti alacağım bakalim
Aaa tüh bilseydim bende yazardım
Sizede az kaldı bizde mesai 7 24Oo gececi tayfa mesaiye başladı
Kızlar her gece nöbette toplasalım bu geceki süt arttırıcı çaylar bendenAynenn bende süt sagmaya kalkmistik bilsem.bende yazardım
Merhaba canım teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah az kalmışMerhaba kizlar. Bende yazmasamda sürekli her gece okuyorum yazdiklarinizi. Dogum yapan arkadaslarin göz7 aydin olsun. Sirayla birbir herkes saglikla kavussun insallah bebegine.
Bende artik zorlanmaya basladim. Toplamda 6 kilo aldim. Kizimi 35+6 da dogum yapmistim . O yuzden oglumda erken gelebilir diyor doktorum. İstirahatle günümü geciriyorum.çantami hazirlamaya basladim artik. Eksikleri tamamliyorum. Umarim hersey yetisir ogluşum gelene kadarBiraz heyecan,biraz korku basladi bu aralar.sanirim cogumuzun durumu ayni.
Çok şükür iyi gidiyor kuzum yoğun geçen günler.Eee nasıl gidiyor bebisli anneler tecrübelerinizi ihtiyaç vargenişler az kaldı hadi bakalimm son hazırlıklarımızı yapalım benim beşik ve bebek arabası kaldı kıyafetleri aldım biberon emzik banyo işleri tamam bı mustela seti alacağım bakalim
Bazen öyle oluyor ki sanki beynim bedenimi terk etmiş de ruh gibi dolaşıyorum ortalıktaBende öyleydim biliyorsunuz ama asla korktuğumuz gibi değilmiş hicbirsey anlamadim su gibi aktı geçti
Oo maşallah canımEee nasıl gidiyor bebisli anneler tecrübelerinizi ihtiyaç vargenişler az kaldı hadi bakalimm son hazırlıklarımızı yapalım benim beşik ve bebek arabası kaldı kıyafetleri aldım biberon emzik banyo işleri tamam bı mustela seti alacağım bakalim
Maşallah paşamaBizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür 2400 olduk maşallah sübhanallahultrason çekimleri vardı sonuç için doktoru arıcam inşallah onlarda iyidir 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var haftayada göz kontrolümüz var bizde durumlar böyle
Sağol canım benim aynen büyüyor çok şükürMaşallah paşamabak nasıl da büyüdü yerim ya. Çok şükür kuzum gece meailerinde az kıdem yapın bizde acemi çaylaklar olarak katılacağız inşallah size
Ah ah yüreğime su serpiyorsun nefesimSağol canım benim aynen büyüyor çok şükürinan acemi çaylak olmuyorsun doğduğu gibi analık yükleniyor
Hiç karışık olma gerçekten ne yapman gerektiğini bebeğin ne istediğini anlıyorsun.Ah ah yüreğime su serpiyorsun nefesiminan o kadar korkuyorum ki. Yenidoğan bakım videoları izliyorum
Sonra diyorum ki hayvanlar bile doğurduktan sonra içgüdüsel olarak ne yapması gerektiğini biliyor. İnşallah bende bilebilirim diyorumne bileyim çok karışığım
Hahahaha ıyı oldu buSizede az kaldı bizde mesai 7 24
Kızlar her gece nöbette toplasalım bu geceki süt arttırıcı çaylar benden
Oyy paşa büyüdü büyüdü bizimde yarın bakalım bızım kızlar kaç kilo oldu acaba ama kızlardan birinin ağzında pamukçuk olmus benımde dun azdı bugun epey coğalmışBizimde kontrolümüz iyi geçti çok şükür 2400 olduk maşallah sübhanallahultrason çekimleri vardı sonuç için doktoru arıcam inşallah onlarda iyidir 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var haftayada göz kontrolümüz var bizde durumlar böyle
Ya aynı ben bende korkuorum ya yanlış bişe yaparsam die video bakiomAh ah yüreğime su serpiyorsun nefesiminan o kadar korkuyorum ki. Yenidoğan bakım videoları izliyorum
Sonra diyorum ki hayvanlar bile doğurduktan sonra içgüdüsel olarak ne yapması gerektiğini biliyor. İnşallah bende bilebilirim diyorumne bileyim çok karışığım
Merhabalar canım. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun. Sağ salim kucaklarımıza alırız inşallah.Merhaba kizlar. Bende yazmasamda sürekli her gece okuyorum yazdiklarinizi. Dogum yapan arkadaslarin göz7 aydin olsun. Sirayla birbir herkes saglikla kavussun insallah bebegine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?