Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Cok şükür canim gözün aydın

Bu sabah kakasında kan gördüm yavrumun rota yaptırdığım için çok pişmanım. Büyük ihtimalle süt alerjisi vardı ve onu tetikledi
Allah şifa versin canım , rota iyi ki yaptırdın çok yaygın ve Allah korusun çocukları ciddi tahribat ediyor

Ay yavrum nasılda kaşınır
Neden oluyormuş böyle cildimi hassas doktor ne dedi peki
Evet şuan göğsü kaşınıyor arada alerji ilacı verdi onu veriyorum
Egzama imiş
Hadi gözünaydın
Bnde kulakta egzama var alerjik olduğumu 30 yaşında hamileyken kıza geçen sene öğrendim
Büyük ihtimalle genetik

Çok şükür kuxumm

Allah şifa versin canım , rota iyi ki yaptırdın çok yaygın ve Allah korusun çocukları ciddi tahribat ediyor
Oda doğru canım günlerce ateş içinde yatıyorlar hastanede işte öyle iki ucu pohlu bir şey ki yapınca da yapmayınca da pişman olabiliyor insan

İnşallah enfeksiyon değildir canım benim

Bende bütün gün baş ağrısı çektim yok geçmiyor uyku düzeni olmadığı için şimdi parol içtim inşallah geçirir

Bende bütün gün baş ağrısı çektim yok geçmiyor uyku düzeni olmadığı için şimdi parol içtim inşallah geçirir
Geçmiş olsun canım parol iyi gelir uykusuzluk fena baş ağrısı yapıyor üstüne bide öğün atladıysan oda yapıyor

Olabilir canım çok mu yedin

Geçer canım parol iyi geliyor yatıp dinlenmek uyumak lazım ama malesef hayal
Yok kuzum çok yemedim ama pazar yedim pazartesi sabah oldu dün akşam yedim deneme için gece kaka yaptı yine kan vardı büyük ihtimalle ondan oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…