• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kendi doktorum Diyarbakırda malesef. İkinci defa vajinal muane oldum yine yoktu kalp atışı ilaçları bırakıyorum
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüreğine ferahlık versin bi doktora daha görün istersen

Canım Kızlar 🧿
Çok acılar çektik; Çok uykusuz geceler geçirdik. Yeri geldi beraber ağladık; yeri geldi güzel haberlerimize birlikte sevindik; dualarımızla birbirimizi hiç yalnız bırakmadık.

Ne kadar uzakta olsakta kalplerimiz hep birbirimiz için attı...

Yeni Yılda Hep Güzel Haberlerimizle Dolduralım Bu Konuyu İnşallah ♥️ Acı ; Ağrı; Hüzün Bizden Uzak Olsun....

Allah bu yolda emek veren; hakeden; bebek hasretiyle dolan güzel kadınlarımıza bu eşsiz duyguyu yaşatsın inşallah ♥️

Seneye burayı bebişlerimizin tatlı; şebek anılarıyla dolduralım inşallah 🤲

Mutlu; Huzurlu; Sağlıklı ; Bebekli Bı Yıl Olsun inşallah ♥️

İyi ki varsınız 🥰
Yaaaa gözlerim dola dola okudum bu mesajını canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız yol arkadaşlarım ❤❤

Yaaaa gözlerim dola dola okudum bu mesajını canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepiniz iyiki varsınız yol arkadaşlarım ❤❤

O kadar şeye rağmen hakettiklerimiz canım.
Ben her olumlu ya da olumsuz mesajı ağlayarak okuyordum 🤲 çok dua ettik. Allah'ım yüzümüze baktı diyorum. Benim tek deneme şansım vardı Allah ailemden razı olsun onların sayesinde oldu diyorum 🙏

Şimdi çıktım doktordan. Kese sağlıksız bebek var ama kalp atışı yok dedi. Ultrasona göre 6+5 çıktı hastası kürtaj dedi doktor. Bende biraz daha beklemek istiyorum dedim çıktım
Biraz daha bekle canım Allah yardımcın olsun inşalah herşey güzel ilerler

5+4 ise zaten duyulmaz küçük daha biz 6+1 de zor duyduk cızırtı gibiydi. Bence de öyle yap kuzum ilaçlara devam et pazartesi özel hastaneye git bakalım. İnşaAllah sağlıkla atıyordur kalbi kuzum Rabbim gülen yüzünü soldurmasın🤲🤲
Kocaman bi boşluğa düştüm sanki 😔 kesenin şekli de bozulmuştu ama

Siz napmıştınız o süreçte peki
Bende kalp atışı duyamadım 9 haftaya kadar bekledik ama gelişim olmadı sonrasinda kesenin şekli bozuldu 9 haftalikti ama 6 haftalık görünüyordu sağlıklı degildi sonrasında kurtaj olmuştum 😔

O kadar oynamalar oluyo, ölçüm problem değil.
Önemli olan kalp atışı.
İnşallah duyulur canım.
Bende çok ölçümlere takılmadım açıkçası 3 yada 5 gün farkediyor o yüzden p.tesiye bekle dedim ama kesenin şekli bozulmuş

Canim kesenin şekli bozulduysa yapıcak bişey yok belliki sağlıklı değil gelişimi olmadı aynı şeyleri yaşadım seni çok iyi anlıyorum 😔
Sana da çok geçmiş olsun canım. Ne güzel, şimdiki yavrun tutunmuş sana.

Bende çok ölçümlere takılmadım açıkçası 3 yada 5 gün farkediyor o yüzden p.tesiye bekle dedim ama kesenin şekli bozulmuş
Evet canım, sen deneyimlisin bu konuda.
Ben ne desem boş. 😔
Belki bir ümit dedim işte.

Back
X