• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

İlaçları bırakınca regl olursun düşük olur dedi olmazsa gelirsin ilaçla düşürürüz dedi oda olmadı kürtaj yaparız dedi. 5 ocak ta kontrole gel dedi
Ağrısız sızısız atlatırsın inşallah nasil istiyorsan öyle yap cnm ister 2 gun bekle ister ilaclari birak burda karar senin 😔

Kontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti. 🤭 2 kızım olacak inşallah.
Maşallah canım Allah bağışlasın ikisine de sana sonuçlarında temiz çıkmıştır inşallah ilk kız haberimizi aldık 🥰 netleşen haber tabi

Kontrolümü oldum. Çok şükür bir sorunumuz yok. Vee kızlar tamamen kesinleşti. 🤭 2 kızım olacak inşallah.
Maşallah maşallah kuzum 😍
Topiğin ilk kesin kız haberi senden geldi 🤭 sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰
Şimdi bizim senin ultrasonda gördüğümüz pipi değilse bizlerde de het an her şey olabilir desene😁:confused::rolleyes::KK9:

Canım benim eşimde gastrit var, mide yanması için senelerce gaviscon şurup kullandı.
En sonunda tahin ile rahatladı. Çok iyi geliyo yanmaya, haberin olsun.
Doktorumu aradim bugun gaviskon kullanabilecegimi soyledi. Akşam 1 ölcek kullandim nasıl rahatladım anlatamam. Tahinde denerim kuzum . 1 kasık mi iceyim

Maşallah canım Allah bağışlasın ikisine de sana sonuçlarında temiz çıkmıştır inşallah ilk kız haberimizi aldık 🥰 netleşen haber tabi
Eksik olma canım test sonucum henüz çıkmadı. Pazartesi veya salı gelirmiş. Onu da duyunca iyice rahatlayacağız inşallah. 🙏

Maşallah maşallah kuzum 😍
Topiğin ilk kesin kız haberi senden geldi 🤭 sağlıkla büyüsünler inşallah 🥰
Şimdi bizim senin ultrasonda gördüğümüz pipi değilse bizlerde de het an her şey olabilir desene😁:confused::rolleyes::KK9:
😁 Evet canım eşim yine sordu ama biz gördük diye o değil dedi. Çok inceledi. Kesin kız dedi. Evett ilk kızlar benden. 😇 Akıllı kuzularım kıpraşıp duruyorlardı. Yüzlerini de gördük. Muhteşem birşey. 🥰

Hadi hayırlı olsun ilk kız haberini almış olduk 🥰
Bu kadar damada gelinler lazımdı 😂
Sağlıcakla gelsinler

Doktorumu aradim bugun gaviskon kullanabilecegimi soyledi. Akşam 1 ölcek kullandim nasıl rahatladım anlatamam. Tahinde denerim kuzum . 1 kasık mi iceyim
Evet canım, yanma olunca 1 tatlı kaşığı içiyor eşim.
En azından doğal bir şey.

Niloya444 Niloya444 canım senin adet ağrısı gibi ağrıların oluyordu değil mi? Ben sordum Doktoruma benimde çok oluyor kasılma da oluyor. Korkma dedi hamilelik boyunca olur çok normal dedi 😌
Benim 8.haftaya kadar kasık batması çok oldu.

😁 Evet canım eşim yine sordu ama biz gördük diye o değil dedi. Çok inceledi. Kesin kız dedi. Evett ilk kızlar benden. 😇 Akıllı kuzularım kıpraşıp duruyorlardı. Yüzlerini de gördük. Muhteşem birşey. 🥰
Ay süpermiş. 🥰
Renkli gösteriyor mu doktorun?

Back
X