Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Evet canım ben ilk çatlak için krem sorduğumda doktor yanlış anlamış göğüs ucu krem ismi verdi iki tane ikisi de baktım iyi yorumları son aylar alırım diodum ama bende yavaş yavaş süreyim yara olmasın
Sür ama dikkat et nazik davran 🤭😂😂

6

Tatlı yedim artık stresten sanırım hissetmiyorum yarın haber veririm mutlaka dia edin nolur😘😘😘
Daha kucukler canım normal olabilir hissetmemen ama ıcın rahat olsun yine sen baktı ınsallah guzel haberler ile gelirsin yarın benımde kontrolum var bakalım bana neler dıyecek

6

Tatlı yedim artık stresten sanırım hissetmiyorum yarın haber veririm mutlaka dia edin nolur😘😘😘
Canım senin haftalarda aynı şekilde bende öyleydim korktum hatta ama biz stres yaptıkça daha da saklanıo bebisler 🥰 hatta ben şuanda da bazen rahat durmuo bazende uyuyo mu hissetmiorum iki gün önce aksama kadar hissettmedim sonrada durmadı belki her hareketlerini anlayamıyoruz henüz ondan korkma kuzum iyidirler annesi

Kizlar 18 haftalık olduk 1 haftadır bebek hareketini hissediyordum günde 5 6 defa hissediuordum bugün hic hisetmedim korktum açıkçası sizinde hissetmediginkz gunler oldu mu
Merhaba canım tedirgin olma bazen az yada hiç hissetmediğin olur o zamanlarda bide yemekten sonra soluna yat mutlaka bi kıpırtı hissedersen😊

Ozaman benimde üç hafta kaldı 🥰🥰takipteyim seni
Hadi bakalım sağlıkla inşallah 😍 😍 her adımımız aynı gidiyor 🤣 aynı gün doğuracakmışız gibi bir his var içimde 😁😁
6

Tamam canım benim aynen strestendir henüz çok küçükler🤗

6

Canim her zaman hissedilmiyor. Hareket etmeyince bende öksürüp, mincikliyorum anca oyle hareket ediyor. Mesela kiz sol tarafta benim 3 gündür hareketi yok :) aslinda mutlaka vardir ama biz sadece güçlü olan tekmeleri hissediyoruz.
Icini ferah tut. Güzel haberler ile gel 🥰 kac haftaliktin bu arada

Hayırlı akşamlar canlarım bugün 4 ile 5 arası hastaneye gittim Dr ile görüştük durumu iyi stabil uzun bir süreç bekliyor dedi Dr hemşiresi ne sordum uyuyor dedi bırakıp gelmek çok zor oluyor kapıda yatıp kalkasim var yoğun bakımda çalışan bile olmak istiyorum oraya girip çıkıyorlar hemsiresiyle el ele tutustup ne olur camına degermsiin geldiğimi bilsin dedim yoğun bakımın kapısından konuştum yavrumla.buradayim geldim annem dedim yarın covid testi verip Çarşamba ya ona gireyim diyorum hissetsin bnei🥺💙

İyi akşamlar canlar..
Bugün işte inanılmaz yoğundu. Çok şükür 8 nisanda bitiyor artık. Sonrası Nisan sonu a kadar yıllık izin. 1 mayıs itibari ile 5 ay raporluyum inşallah..
Bebek alışveriş listesi videoları izliyorum. Dün ebebek e gittik. Öyle ıvırtı zıbırtı bakayım dedim.
Phılıps avent ın biberon setini aldım. 400 tl idi. Ama cam diye aldım değilmiş yaa.
Emzik, yumuşatıcı, biberon temizleyici, kulak pamuğu, oda kokusu, banyo süngeri, önlük,bol bol temizleme pamuğu falan aldım.
Göğüs pompası alacaktım ki görevli kız doğum yapınca almamı söyledi. Sütün az gelirse elektrikli alman lazım şimdi alma boşuna dedi.
Çok eksik var daha reflu yatavu nevresim bebek bakım ürünleri almam lazım.
Mustelanın pişik kremi yağı ve şampuanı öneriliyor. Oyle bir set alacağım.
1 takım pijama alındı. Lohusa için 3 lü set bakıyorum. Ama bulamadım daha..
Durumlar böyle işte

Hayırlı akşamlar canlarım bugün 4 ile 5 arası hastaneye gittim Dr ile görüştük durumu iyi stabil uzun bir süreç bekliyor dedi Dr hemşiresi ne sordum uyuyor dedi bırakıp gelmek çok zor oluyor kapıda yatıp kalkasim var yoğun bakımda çalışan bile olmak istiyorum oraya girip çıkıyorlar hemsiresiyle el ele tutustup ne olur camına degermsiin geldiğimi bilsin dedim yoğun bakımın kapısından konuştum yavrumla.buradayim geldim annem dedim yarın covid testi verip Çarşamba ya ona gireyim diyorum hissetsin bnei🥺💙
Maşallah canımm sağlıklı olsunda sen çıktığında doya doya sevip koklarsın annesi stres yapma hissetmesin güçlü ol bebeğin Rabbim bu güzel günlerde sağlıka çıkmayı kucağıba almanı nasip etsin 🌸

İyi akşamlar canlar..
Bugün işte inanılmaz yoğundu. Çok şükür 8 nisanda bitiyor artık. Sonrası Nisan sonu a kadar yıllık izin. 1 mayıs itibari ile 5 ay raporluyum inşallah..
Bebek alışveriş listesi videoları izliyorum. Dün ebebek e gittik. Öyle ıvırtı zıbırtı bakayım dedim.
Phılıps avent ın biberon setini aldım. 400 tl idi. Ama cam diye aldım değilmiş yaa.
Emzik, yumuşatıcı, biberon temizleyici, kulak pamuğu, oda kokusu, banyo süngeri, önlük,bol bol temizleme pamuğu falan aldım.
Göğüs pompası alacaktım ki görevli kız doğum yapınca almamı söyledi. Sütün az gelirse elektrikli alman lazım şimdi alma boşuna dedi.
Durumlar böyle işte
Valla alınacaklar hiç bitmiyor ben çok şükür bitti bisey kalmadı diyorum muhakkak bisey çıkıyor 🤭

Canim benim rabbim güç kuvvet versin sana inşallah senin geldiğini muhakkak hissetmiştir paşamız yanınada fırsatın oldukça muhakkak gir ❤

İyi akşamlar canlar..
Durumlar böyle işte
Sen yazınca her aldıklarım gozumun onunden gectı Vala canım alıncak cok sey var dedıgın gıbı yavas yavas almaya bak canım hepsi birden alınır diyorlar ama bızımkıler ıkız olunca bıde maliyet ister istemez cok oluyor pahalı zaten hersey sen yavastan basla canım ben anca bitirdim yavas yavas ala ala bı kac bısey kaldı artık

Rabbim ikinizin de gücünü kuvvetini artırsın canım. Paşamız sağlıkla büyümeye devam etsin. Çok şükür her şeyi yolunda. İyi düşünmüşsün canım çarşamba girersin yanına ikinize de iyi gelir 🤲

Back
X