- 19 Kasım 2019
- 53.602
- 136.096
- 698
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #11.681
günaydın kızlar
bebekler nasıl

bebekler nasıl

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canım biz gece hiç uyumadik ikindi kustu emmedi kabız mi oldu anlamadım sabah da çok ağladı damlada verioruz hiç susmuo sürekli aglio . Bı nasıl dedin bin laf soledimgünaydın kızlar![]()
![]()
bebekler nasıl![]()
gaz sıkışmasıda yaşıyor olabilirGünaydın canım biz gece hiç uyumadik ikindi kustu emmedi kabız mi oldu anlamadım sabah da çok ağladı damlada verioruz hiç susmuo sürekli aglio . Bı nasıl dedin bin laf soledim![]()
hayırlı olsunGünaydın kızlar biz sünnet olduk![]()
Meme veriyorum ama memede uyuyor hemen emmiyor napıcam bilmiyorum geceden beri yedim kendimiİyi akşmlar canım benimkide öyleydi ilk geldiği zamanlar güçü yoktu çekemiyordu bende sağım biberonla verdim ama hata ettim sütün gitti iyice sen zorda kalmadıkça biberonla verme sürekli emdir göğüsünü çekemiyor doyamadığı için ağlıyor
Onuda deneyim canımgaz sıkışmasıda yaşıyor olabilir
yavrum benm kıyamam
ılık z.yağıyla msaj yapsana kuzum
hayırlı olsun
rabbim daha iyi günlerini görmeyi nasip etsin cnm
dene cnm rahatlatıyor güzelce masaj yapOnuda deneyim canım![]()
Bide gündüz uyusa gece uyumuo bı kaç gündür öylemi oluo sizin bebeklerde yeni dogdunda daha fazla uyuyodu bı kaç gündür dengesi gitti bebemindene cnm rahatlatıyor güzelce masaj yap
Günaydın maşallah Rabbim damatlığınıda göstersin inşalahGünaydın kızlar biz sünnet olduk![]()
Sürekli kaldıracakson ayaklarını sıkıcan burnunu sıkacan kalksın emsin soy gerekirseMeme veriyorum ama memede uyuyor hemen emmiyor napıcam bilmiyorum geceden beri yedim kendimi
Canım senin bebeğinde benimki gibi ben neler denedin sancıya sıcak havlu torba fayda etmiyor ayaklarına dikkat et bizimli 1 hafta 10 günde bir kriz tutuyor sancıdanda uyuyamıyor uyumadığı içinde huzursuz benimki kendi kendi dalamadığı zamana kollarıypa bel kısmını kundak yapıyorum sıcak tutsun diye ayağımda sallıyorum bebek arabasıyla çıkıyırum öylede uyuyor gerekirse oğlun uykusunu alması için ayağında 2 saat sallaman lazım benim kızım sancıdan uyuyamadığım zamanlar sırf uykusunu alsın diye hep ayağımda salladım uyusun diye bazen de sallıyorumBide gündüz uyusa gece uyumuo bı kaç gündür öylemi oluo sizin bebeklerde yeni dogdunda daha fazla uyuyodu bı kaç gündür dengesi gitti bebemin
Amin canim inşallah ❤gaz sıkışmasıda yaşıyor olabilir
yavrum benm kıyamam
ılık z.yağıyla msaj yapsana kuzum
hayırlı olsun
rabbim daha iyi günlerini görmeyi nasip etsin cnm
Amin canım amin Allah razı olsun ❤Günaydın maşallah Rabbim damatlığınıda göstersin inşalah![]()
Ben 1 aylıkken başladım vermeye günde 2 çay kaşığı rahat ver sorun olmaz.Aksamlari da ekstra tek kimyon verebilirsin ben o şekilde veriyorumBenim kızımda 4 aylık sanırım bu karışımdan verebilirim değil mi bende ? Kimyon ,anason Ve rezene üçü birden dokunmaz değil mi?
O anda ne yapcami bilemiyorumCanım senin bebeğinde benimki gibi ben neler denedin sancıya sıcak havlu torba fayda etmiyor ayaklarına dikkat et bizimli 1 hafta 10 günde bir kriz tutuyor sancıdanda uyuyamıyor uyumadığı içinde huzursuz benimki kendi kendi dalamadığı zamana kollarıypa bel kısmını kundak yapıyorum sıcak tutsun diye ayağımda sallıyorum bebek arabasıyla çıkıyırum öylede uyuyor gerekirse oğlun uykusunu alması için ayağında 2 saat sallaman lazım benim kızım sancıdan uyuyamadığım zamanlar sırf uykusunu alsın diye hep ayağımda salladım uyusun diye bazen de sallıyorum
Hayırlı olsun maşallah tam erkek olduGünaydın kızlar biz sünnet olduk![]()
Sagol teyzesiHayırlı olsun maşallah tam erkek oldu![]()
Canım benimkide durmuyordu kındakta sıkılıyordu küvezde çığlaklığı alıştığı için10 gündür kollarına yarım kundak yapıyorum ayakta sallarken poposuna pışpışlıyorum 5 dk sonra dalmaya geçiyor bazen direk dalıyor çok sancılı değilse bazen bırakıyorum kalkıyor sırf uykusunu alsın diye ayağımda uzun sallıyorum kriz anlarında da sana tavsiyem ben evdeydim hep bu hafta gene oldu aldım bebek arabasını parkta tur attım sakinleşti bebek arabası durunca geme ağladı bankta oturup bebek arabasıyla git gel yaptım çünkü evde daha çok ağlıyor yoruluyor böyle böyle atlatacaz bide ayşe ebenin masajını araştır youtubeden ben bi çok masaj yaptım bi tek bu işe yaradı bide son olarak doktoruna söyle gleserin sabun var doğal eğer tuvaletini yapmakta yada bazen gaz çıkarmakta zorlanıyorsa bu sabunu zeytinyağla bir kere makatına yap gaz çıkarsın biraz bide zeytinyağını günde bir kaç defa çay kaşığıyla ver kabız olmasın ama gaz danlasıyla aynı anda verme gaz damlası etki etmez bi öğün gaz damlsı veriyordan aç karınla bi öğünde zeytinyağı ver hemen emzir ardındanO anda ne yapcami bilemiyorumyarım kundak mi yapiosun canım zar zor gözünü kapatio ondada kollarını kipirdatp uyanio ama bizimki sıkılgan durur mu bilemedim kaç gündür dusunuorum evet Arada dediğin kriz gibi tutuo damla verioruz ama çoğu zaman bunu yaşıyoruz sallamadim henüz hiç uyucaksa sallicam artık mecbur kuzum ayakta ne zaman basladin sallamaya
Kız arkadaşlar demişti göğüs ucuna zeytinyağı sür hem krem niyetine hem de emince rahat yapsın ve yeşil yapraklı sebze şeyleri ye. Kimyon çayını da iç miss. Bizde gazla uğraşıyoruz. Çocuğum ne güzel rahattı ya her gün farklı atakGünaydın canım biz gece hiç uyumadik ikindi kustu emmedi kabız mi oldu anlamadım sabah da çok ağladı damlada verioruz hiç susmuo sürekli aglio . Bı nasıl dedin bin laf soledim![]()