Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Günaydın Kızlar 🥰🥰🥰
Dün Temmuz anneleri grubunda süt sağan anneler için biberona bebeğin çorabını geçirin. Hem biberona kitlenip stres olmazsınız hem de çorabı görünce insanın yüzünde tebessüm oluyor 🥰🥰🥰 Ben denedim yarı yarıya arttı ☺️☺️

BeautyPlus_20220817014019722_save.webp

Günaydın Kızlar 🥰🥰🥰
Dün Temmuz anneleri grubunda süt sağan anneler için biberona bebeğin çorabını geçirin. Hem biberona kitlenip stres olmazsınız hem de çorabı görünce insanın yüzünde tebessüm oluyor 🥰🥰🥰 Ben denedim yarı yarıya arttı ☺️☺️

Eki Görüntüle 3114796
Arttimi Gercekden 😳bende deneyeceğim bugün 🤭

Arttimi Gercekden 😳bende deneyeceğim bugün 🤭
Evet cnm.
Am oyke pat diye odaklanma.
Duşumu aldım masaj yaptım suyunu içtim 2 parça da çikolata attım ağzıma. Açtım televizyonu. Ara ara masaj yapa yapa sağdım. Artma oldu belki de psikolojik ama işe yaradı mı yaradı 🥰🥰

Evet cnm.
Am oyke pat diye odaklanma.
Duşumu aldım masaj yaptım suyunu içtim 2 parça da çikolata attım ağzıma. Açtım televizyonu. Ara ara masaj yapa yapa sağdım. Artma oldu belki de psikolojik ama işe yaradı mı yaradı 🥰🥰
Oh oh bol sütlerin olsun canım 🥰
Çikolata benim bebeyi mahvediyor ya. Nasıl bir gaz oluyor 😬

Bizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedim 🤭
Off aşure gaz bombası zaten 😅 ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm😅

Ayy inşallah bitterim🥰
Diğer topikte de yazdırmayacaklar az kaldı😅 şikayet edecekmiş çok korktum 😅 şey gibi oldu ilkokul da konuşanları tahtaya yazarlardı ya, 😅😅
Allah akıl fikir versin 😂ilkokul öğrencilerinden vahim durumu 😂😂

Off aşure gaz bombası zaten 😅 ama dayanılmıyor ya bende bebemden özür dileyerek yedim sabah akşam kimyon çayı içerek telafi etmeye çalışıyorm😅
Bu ben 3 öğün kimyon çayı içerdim
Aman ayakları sıcak tutun yaz diyip cıbıl gezme😂

Oh oh bol sütlerin olsun canım 🥰
Çikolata benim bebeyi mahvediyor ya. Nasıl bir gaz oluyor 😬
Kış çikolata gaz yapar mı?

Bizimde bi kaç gündür gaz olayımız başladı çok aşure yedim ondan mı acaba bilemedim 🤭

Kız ben hep aşure yiyorum güzel süt yapıyo niye gaz yapsın ki yarma su şeker. Ben nohut kuru fasulye de koymuyorum.

Iyiki aşure sevmiyorum 😂😂 sütlaçda yemem 😁 içine yemek yaptığımız malzemeler girince garip geliyor 🤔
Biz bugün 4. Ay aşılarımızı olduk 2 tanecik ağladı oğluşum 🥺🥺 kucağıma alınca sustu maşallah kilo almışız boyumuz da uzamış 🥰 ateş takibindeyim inşallah olmaz

Kış çikolata gaz yapar mı?

Kız ben hep aşure yiyorum güzel süt yapıyo niye gaz yapsın ki yarma su şeker. Ben nohut kuru fasulye de koymuyorum.
Yapmaz mı en çok gaz yapanlarda ilk 3 sırada 😂

Back
X